انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف اوبنتو ۱۸.۰۴ و نصب ویندوز ۱۰  (دفعات بازدید: 435 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masihvaezi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
حذف اوبنتو ۱۸.۰۴ و نصب ویندوز ۱۰
« : 20 خرداد 1398، 10:14 ق‌ظ »
سلام
من اوبنتو ۱۶.۰۴ را چند سال پیش دانلود کردم و تازگی آن را به ۱۸.۰۴ ارتقا دادم. حالا برایم یک مشکلی پیش آمده و باید یکبار دیگر ویندوز را نصب کنم. من در مراحل نصب اوبنتو گزینه اول را انتخاب کردم تا تمام فایل های کامپیوتر را پاک کرده و تمام درایو ها را به یک درایو تبدیل کند . حال در مراحل نصب(هم ویندوز ۱۰ و هم ویندوز ۷) وقتی بر روی گزینه آپگرید کلیک می کنم به من خطا می دهد و وقتی هم روی کاستوم کلیک می کنم نمی توانم تنها درایور را فرمت کنم!!! الان چه کار کنم؟
لطفا سریع جواب بدهید عجله دارم!

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
پاسخ : حذف اوبنتو ۱۸.۰۴ و نصب ویندوز ۱۰
« پاسخ #1 : 20 خرداد 1398، 11:16 ق‌ظ »
سلام
من اوبنتو ۱۶.۰۴ را چند سال پیش دانلود کردم و تازگی آن را به ۱۸.۰۴ ارتقا دادم. حالا برایم یک مشکلی پیش آمده و باید یکبار دیگر ویندوز را نصب کنم. من در مراحل نصب اوبنتو گزینه اول را انتخاب کردم تا تمام فایل های کامپیوتر را پاک کرده و تمام درایو ها را به یک درایو تبدیل کند . حال در مراحل نصب(هم ویندوز ۱۰ و هم ویندوز ۷) وقتی بر روی گزینه آپگرید کلیک می کنم به من خطا می دهد و وقتی هم روی کاستوم کلیک می کنم نمی توانم تنها درایور را فرمت کنم!!! الان چه کار کنم؟
لطفا دقیقتر توضیح بده که چکار کردی؟
و چکار میخوای بکنی؟
ویندوز از قبل نصب کرده داشتی؟
ویندوز ۷ یا ویندوز ۱۰ ؟
کل هارد دیسک رو فرمت کردی؟ دقیق توضیح بده
freedom

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #2 : 20 خرداد 1398، 12:01 ب‌ظ »
سلام
سلام.
ببینید درست متوجه شدم؟ الآن هاردتون یک پارتیشن داره و موقع نصب ویندوز همین را نمی‌تونید فرمت کنید تا ویندوز نصب کنید؟ نمی‌تونید فرمت کنید یعنی چی دقیقا؟ هرجا با هر خطایی روبرو می‌شید، اون خطا را این‌جا بنویسید.
اگه این‌جوره، خب با نصاب ویندوز اون پارتیشن را فرمت نکنید، حذف کنید و دوباره یک NTFS/Primary بسازید، شاید اگه امکانش را داره، partition table را هم از نو بسازید (ms-dos/mbr یا …).
اگه نتونست، خب مشکل از ویندوزه! می‌تونید با یک ویندوز XP یا با اوبونتوی زنده با Gparted و یا با هر ابزار دیگه‌ای این کار را آزمایش کنید.

اگر هم اشتباه فهمیدم، دقیق‌تر بفرمایید.
هرچند این موضوع بهتره در انجمن‌های مربوط به ویندوز و پشتیبانی مایکروسافت مطرح بشه.
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1398، 12:07 ب‌ظ توسط بهنام … »
:) :)

آفلاین masihvaezi

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 20 خرداد 1398، 12:52 ب‌ظ »
بله
اما در هنگام نصب ویندوز اروری می دهد که مفهوم آن به شکل زیر است و همه ی ویندوز ها را نیز امتحان کردم همین خطا را می دهد(زیرا یک درایو دارم):سیستم عامل دیگری وجو دارد نمی توانید این کار را انجام بدهید(وقتی بر روی دکمه آپگرید کلیک می کنم)

آفلاین masihvaezi

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 20 خرداد 1398، 12:54 ب‌ظ »
و اما در مورد دوست بالاتر
من در هنگام نصب لینوکس در قسمتی که از شما می پرسد کجا می خواهی نصب کنی زدم که تمام فایل ها را پاک کرده و کل سیستم را به یک پارتیشن تبدیل کند.ترجیحا ویندوز ۱۰ اما ویندوز ۷ نیز امکان دارد.