بله شنیدم.openSuse خیلی برای KDE عالی هستش.ولی با توزیع های دبیان بیس راحت تر هستم
.....
در ضمن اکثراً اشخاص همین فروم عنوان میکنند که "KDE ناپایداره کرشش زیاده ، KDE هیچ وقت میزکار با کیفیتی نبوده و کیفیت پایین اون همیشه از کاربران مختلف نقل شده، جالبه بدونید با اینکه در openSUSE میزکار KDE پیش فرض است ولی در نسخه 12 سیستم عامل سوزه لینوکس انترپرایز، میزکار KDE حتی در مخازن رسمی هم نیست! و ارائه نمیشه! فقط میزکار گنوم موجود است." آیا این موارد صحت دارد ؟
اوپن سوزه خیلی با KDE چفت و جور است ولی توزیع سریعی نیست، نه فقط به خاطر داشتن سرویسهای فعال زیاد، یه چیزهایی مربوط به پیکربندی هسته کرنلش و اینجور چیزهاست.
اون چیزی که شما راحتی میگی فقط عادت است! یه مدت با فدورا یا اوپنسوزه کار کنید بعد میگید «با توزیع های دبیان بیس راحت تر
نیستم»
«KDE هیچ وقت میزکار با کیفیتی نبوده و کیفیت پایین اون همیشه از کاربران مختلف نقل شده»
دقیقاً بهخاطر همین هیچوقت میزکار پیشفرض توزیعهای تجاری و پایدار نبوده، هرچند KDE5 بهتر شده. با اینحال من بعد از گنوم تنها KDE را تایید و پیشنهاد میکنم!
اون حرفها راجع به «سوزه لینوکس انترپرایز» کاملاً درست است، میتونید تو گوگل جستجو کنید.
اگر سرعت بالا برای شما اهمیت زیادی دارد فدورا انتخاب بسیار مناسبی است که ویرایشهای زیادی با میزکارهای مختلف هم دارد، XFCE به دلایل مختلف توصیه نمیشود، دلیل خاصی دارد که از گنوم استفاده نمیکنید؟