شما اگر از دیسک بوت پاراگون استفاده کنید گزینه ای داره (یه چیز تو مایه های restore partition table ) که پارتیشن بندی تون رو برمیگردونه به حالت قبل انگار که هیچی پاک نکردی (البته اگر بعد از به وجود آمدن این مشکل چیزی رو هاردت نریخته باشی) البته اگر اطلاعاتت خیلی برات مهم هست ببرش مراکز بازیابی اطلاعات چون ممکنه این گزینه پارتیشن بندی شمارو کلا به هم بریزه و بازیابیش رو حتی توسط مراکز بازیابی اطلاعات ناممکن کنه
ببینین.من اصلا با پارتیشن تیبل کاری نداشتم که حالا بخوام برش گردونم؟؟ولی میگم الان انگار هاردم مثله وقتی که اولین بار با gparted پارتیشن تیبل رو پاک کردم.ضمنا اون گزینه ای رو که شما میگی رو تون ندیدم.
نسخه دو رو داری ؟
الان نسخه 11 اومده
وایسا لینکش رو برات پیغام میکنم
با اون اگه میخوای undelete کن
در ضمن دوستمون sunpda هم که توضیح داد
ایمان جون.چقد بامرامی توپسر!!
حقیقتش من یه dvd از لرد دارم اومد بالا نوشته بود پاراگون 2009.
منم زدم undelet کنه تاحالا یه چمدتایی رو پیدا کرده.ولی نمیدونم تا آخر خوب پیش میره یا نه؟؟
اين براي نشون دادن روحيهي خوب و روحيه دادن به بقيه با داشتن روحيهي خوب هست.
خوب حالا كه هراد لپتاپه، بايد يه هارد اكسترنال وصل كني بهش. ضمنا در داخل سيدي Hiren's BootCD كه به وفور در اينترنت يافت ميشه ابزارهاي خوبي براي اين كار وجود داره. فكر ميكنم آخرين نسخهي اون بايد 10.4 يا 10.5 باشه.
اون هایرنزبوت رو دارم.هارد اکسترنال ندارم ولی اگه گیر کنم حتما میرم یه 500گیگیشو میخرم خودمو راحت میکنم.
یه نکته دیگه هم اضافه کنم
سعی کنید برای پارتیشن بندی از ابزار حرفه ای استفاده کنید و اینجوری یک بار برای همیشه از پارتیشنهاتون لذت ببرید
خیلی از مشکلات سر همین پارتیشن مجیک بوجود میاد ( جو گیر نشید ، یه زمانی خوب بود الان دیگه مفت نمی ارزه )
خراب کاری توی پارتیشن تیبل ها ، در نهایت هم یه برنامه استاندارد میاد اونا رو بازنویسی کنه که اطلاعات مثل مرغ از قفس میپره
والا من قبلا یه بار تمام پارتیشن تیبلمو با gparted پاک و از دوباره پارتیشن بندی کردم باخودش.حالا این ابزار حرفه ای رو منظورت رونمیفهمم.؟؟