انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کل هاردم بی دلیل از بین رفت__با استفاده از کمی کشک(حل شد)  (دفعات بازدید: 20872 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسم الله.
سلام.
من دیشب میخواستم درایو سی رو که توش ویندوز دارم پاک کنم و اینکارم کردم.با اون ابزار disk utility این کار رو کردم.بعد با فلشم اوبونتو رو لایو آوردم بالا که گراب رو تعمیر کنم.همه درایوها بودند ولی همینطوری خواستم یه درایو دیگه که روش کوبونتو بود رو هم پاک کنم.با disk utility نتونستم.gparted رو آوردم بالا که با اون انجام بدم دیدم کل هارد رو یه تیکه و unallocated نشون میده!!تعجب کردم.رفتم place رو دیدم همه چی سرجاش بود.gpartedرو بستم و ریست کردم.خواسم سون نصب کنم که dvdمشکل داشت نشد.از دوباره با فلشم آوردم بالا.ایندفعه واقعا همه چی غم انگیز بود.ایندفعه همه چیز انگار ازبین رفته بود.دقیقا انگار partition tableپاک شده ولی میدونم که نشده.حالا من چکار کنم. disk utility هم میگه که هارد یه تیکه است.gparted هم همینو میگه.منو place هم همین رو میگه.سی دی ایکس پی رو گذاشتم اون هم به مرحله انتخاب درایو که رسید همین رو فرمود که بیا کل هاردت رو پارتیشن بندی کن!!!!! ](*,)
حالا من چکار کنم؟؟کلی اطلاعات داشتم که برا سمینارم آماده کرده بودم.کلی اطلاعات شخصی.چندین گیگ دیتا و مطالب workshop های مختلف که انگار همه بر باد رفته!!!لطفا بگین چکارکنم؟؟
ضمنا اگه کسی مشهد هست و میتونه کمک کنه لطفا برام پیغام خصوصی بذاره که اگه حل نشد ببینمش شاید بتونه برام حلش کنه!
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1389، 12:46 ق‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام  :)
با توجه به فرمايشات شما، قاعدتا پارتيشن‌هاي شما پاك شده. يه بار اين اتفاق براي من هم افتاد. اون موقع دراوهاي ext رو از تو ويندوز پاك كردم كه تمام پارتيشن‌هاي NTFS رو هم با خودش برد. بهترين پيشنهاد براي شما اينه كه اولا سعي به انجام هيچ كاري روي اين هارد نكنيد. يه هارد هم اندازه يا بزرگتر پيدا كنيد و سعي كنيد با ويندوزي (از اين جهت ويندوز چون من خودم نرم‌افزاري جهت ريكاوري در لينوكس نمي‌شناسم) كه روي هارد دوم نصب هست اطلاعات رو بازيابي كنيد. اگر اطلاعاتتون خيلي مهم هست و حاضر به هزينه كردن براي اون هستيد مي‌تونيد از مراكز تخصصي بازيابي اطلاعات هم استفاده كنيد. ولي با روشي كه گفتم حتما موفق مي‌شيد چون من خودم اين كار رو انجام دادم.
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
با امیر موافقم
اگه حیاتیه برید یه مرکز ریکاوری هارد
اگه هم 50 ، 50 می تونید با استفاده از نرم افزار قدرتمند پاراگون پارتیشن ها رو undelete کنید
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
سلام  :)
با توجه به فرمايشات شما، قاعدتا پارتيشن‌هاي شما پاك شده. يه بار اين اتفاق براي من هم افتاد. اون موقع دراوهاي ext رو از تو ويندوز پاك كردم كه تمام پارتيشن‌هاي NTFS رو هم با خودش برد. بهترين پيشنهاد براي شما اينه كه اولا سعي به انجام هيچ كاري روي اين هارد نكنيد. يه هارد هم اندازه يا بزرگتر پيدا كنيد و سعي كنيد با ويندوزي (از اين جهت ويندوز چون من خودم نرم‌افزاري جهت ريكاوري در لينوكس نمي‌شناسم) كه روي هارد دوم نصب هست اطلاعات رو بازيابي كنيد. اگر اطلاعاتتون خيلي مهم هست و حاضر به هزينه كردن براي اون هستيد مي‌تونيد از مراكز تخصصي بازيابي اطلاعات هم استفاده كنيد. ولي با روشي كه گفتم حتما موفق مي‌شيد چون من خودم اين كار رو انجام دادم.
سلام.آقا اون شکلک خنده بعد از سلامت واسه چیه؟؟؟حال من گرفتس شما داری لبخند میزنی.؟؟راستش الان خودمم خندم گرفت حالم بهتر شد :D
من که کاری نکردم این اوبونتو خراب کاری نمیکنه وقتی هم میکنه از اساس میزنه نابودت میکنه.حالا گیریم من هارد بزرگتر گیر آوردم.اونوقت با این هارد لپتاپم چکار کنم.اینو چطوری به اون بوصلم؟؟؟
با امیر موافقم
اگه حیاتیه برید یه مرکز ریکاوری هارد
اگه هم 50 ، 50 می تونید با استفاده از نرم افزار قدرتمند پاراگون پارتیشن ها رو undelete کنید
مال من همون 50-50 هستش.الان دیدم اتفاقا اون پاراگون ذو هم دارم.یه راهنمایی میکنی چکار باید بکنم داداش؟

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
شما اگر از دیسک بوت پاراگون استفاده کنید گزینه ای داره (یه چیز تو مایه های restore partition table ) که پارتیشن بندی تون رو برمیگردونه به حالت قبل انگار که هیچی پاک نکردی (البته اگر بعد از به وجود آمدن این مشکل چیزی رو هاردت نریخته باشی) البته اگر اطلاعاتت خیلی برات مهم هست ببرش مراکز بازیابی اطلاعات چون ممکنه این گزینه پارتیشن بندی شمارو کلا به هم بریزه و بازیابیش رو حتی توسط مراکز بازیابی اطلاعات ناممکن کنه

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
نسخه دو رو داری ؟
الان نسخه 11 اومده
وایسا لینکش رو برات پیغام میکنم
با اون اگه میخوای undelete کن
در ضمن دوستمون sunpda هم که توضیح داد  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.

اين  :) براي نشون دادن روحيه‌ي خوب و روحيه دادن به بقيه با داشتن روحيه‌ي خوب هست.
خوب حالا كه هراد لپتاپه، بايد يه هارد اكسترنال وصل كني بهش. ضمنا در داخل سي‌دي Hiren's BootCD كه به وفور در اينترنت يافت ميشه ابزارهاي خوبي براي اين كار وجود داره. فكر مي‌كنم آخرين نسخه‌ي اون بايد 10.4 يا 10.5 باشه.
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
یه نکته دیگه هم اضافه کنم  ;)
سعی کنید برای پارتیشن بندی از ابزار حرفه ای استفاده کنید و اینجوری یک بار برای همیشه از پارتیشنهاتون لذت ببرید  ;D
خیلی از مشکلات سر همین پارتیشن مجیک بوجود میاد ( جو گیر نشید ، یه زمانی خوب بود الان دیگه مفت نمی ارزه )  ;)
خراب کاری توی پارتیشن تیبل ها ،  در نهایت هم یه برنامه استاندارد میاد اونا رو بازنویسی کنه که اطلاعات مثل مرغ از قفس میپره  :(

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
شما اگر از دیسک بوت پاراگون استفاده کنید گزینه ای داره (یه چیز تو مایه های restore partition table ) که پارتیشن بندی تون رو برمیگردونه به حالت قبل انگار که هیچی پاک نکردی (البته اگر بعد از به وجود آمدن این مشکل چیزی رو هاردت نریخته باشی) البته اگر اطلاعاتت خیلی برات مهم هست ببرش مراکز بازیابی اطلاعات چون ممکنه این گزینه پارتیشن بندی شمارو کلا به هم بریزه و بازیابیش رو حتی توسط مراکز بازیابی اطلاعات ناممکن کنه

ببینین.من اصلا با پارتیشن تیبل کاری نداشتم که حالا بخوام برش گردونم؟؟ولی میگم الان انگار هاردم مثله وقتی که اولین بار با gparted پارتیشن تیبل رو پاک کردم.ضمنا اون گزینه ای رو که شما میگی رو تون ندیدم.
نسخه دو رو داری ؟
الان نسخه 11 اومده
وایسا لینکش رو برات پیغام میکنم
با اون اگه میخوای undelete کن
در ضمن دوستمون sunpda هم که توضیح داد  ;)
ایمان جون.چقد بامرامی توپسر!! :o
حقیقتش من یه dvd از لرد دارم اومد بالا نوشته بود پاراگون 2009.
منم زدم undelet کنه تاحالا یه چمدتایی رو پیدا کرده.ولی نمیدونم تا آخر خوب پیش میره یا نه؟؟

اين  :) براي نشون دادن روحيه‌ي خوب و روحيه دادن به بقيه با داشتن روحيه‌ي خوب هست.
خوب حالا كه هراد لپتاپه، بايد يه هارد اكسترنال وصل كني بهش. ضمنا در داخل سي‌دي Hiren's BootCD كه به وفور در اينترنت يافت ميشه ابزارهاي خوبي براي اين كار وجود داره. فكر مي‌كنم آخرين نسخه‌ي اون بايد 10.4 يا 10.5 باشه.
اون هایرنزبوت رو دارم.هارد اکسترنال ندارم ولی اگه گیر کنم حتما میرم یه 500گیگیشو میخرم خودمو راحت میکنم.
یه نکته دیگه هم اضافه کنم  ;)
سعی کنید برای پارتیشن بندی از ابزار حرفه ای استفاده کنید و اینجوری یک بار برای همیشه از پارتیشنهاتون لذت ببرید  ;D
خیلی از مشکلات سر همین پارتیشن مجیک بوجود میاد ( جو گیر نشید ، یه زمانی خوب بود الان دیگه مفت نمی ارزه )  ;)
خراب کاری توی پارتیشن تیبل ها ،  در نهایت هم یه برنامه استاندارد میاد اونا رو بازنویسی کنه که اطلاعات مثل مرغ از قفس میپره  :(
والا من قبلا یه بار تمام پارتیشن تیبلمو با gparted پاک و از دوباره پارتیشن بندی  کردم باخودش.حالا این ابزار حرفه ای رو منظورت رونمیفهمم.؟؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: کل هاردم بی دلیل از بین رفت :'( .خواهشا ک
« پاسخ #9 : 01 شهریور 1389، 03:33 ب‌ظ »
این ابزار حرفه ای همون پاراگونه
واقعا توی این زمینه نظیر نداره  ;)

در ضمن رفیق شما به من لطف داری ;D

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
دوست عزیز نگران نباش این اتفاق برای من هم افتاد ولی با برنامه Testdisk تقریبا همه فایلها رو زنده کردم. حتی اگر خوش شانس باشی می تونه partition table رو هم برگردونه.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
سلام.اون مراحل undelete به پایان رسید.الان چیزایی رو که پیدا کرده رو دیدم200گیگ بیشتر نیست؟؟درحالی که اصلش320گیگه!!!
حالا این به کنار.من قبلا 4تادرایو لینوکسی داشتم.بعد کردمشون 3تا و یکمی از یه پارتیشنntfsکندم دادم بهش ویکمی از یکی دیگش کنم دلدم به یه پارتیشن دیگه.مسئله اینه که قسمت عمده عکسام رو همون پارتیشنای لینوکسی بود.الان بزنم undeleteچی میشه؟اطلاعاتم بر میگرده؟یا نه :-X
موندم چکارکنم.این قضیه تموم شه احتمالا از صفر کارا رو ازدوباره انجام میدم.یه پارتیشن بندی با ابزار حرفه ا. \\:D/

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
من یه هفته پیش خواستم ویندوز نصب کنم همینجوری شد. درایو اول رو که پاک کردم پارتیشن تیبل پرید. بعد با لایو امدم بالا gparted همه رو فضای خالی نشون می داد ولی تو منو places همه اطلاعات رو می دیدم. سی دی سوپر گراب گذاشتم سه سوته همه چی حل شد. گزینه فیکس بوت لودر لینوکس رو زدم

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
دوست عزیز نگران نباش این اتفاق برای من هم افتاد ولی با برنامه Testdisk تقریبا همه فایلها رو زنده کردم. حتی اگر خوش شانس باشی می تونه partition table رو هم برگردونه.
آقامهدی کاش بیشترتوضیح میدادی؟الان دانلودش کرئم.فقط 1.5مگ حجمشه درسته؟بعدش اوبونتورو لایو بیارم بالا نصبش کنم.بعدش چی؟؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
من یه هفته پیش خواستم ویندوز نصب کنم همینجوری شد. درایو اول رو که پاک کردم پارتیشن تیبل پرید. بعد با لایو امدم بالا gparted همه رو فضای خالی نشون می داد ولی تو منو places همه اطلاعات رو می دیدم. سی دی سوپر گراب گذاشتم سه سوته همه چی حل شد. گزینه فیکس بوت لودر لینوکس رو زدم
جدی میگی؟؟من نسبت به اون پاراگون حس خوبی ندارم.میترسم بزنه عکسامو پاک کنه.اینی که شما میگی اگه بشه محشره.البته من الان که placeرو بالا میارم دیگه هیچی نشون نمیده ها ](*,)
بنظرت اینکارو بکنم؟