انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کل هاردم بی دلیل از بین رفت__با استفاده از کمی کشک(حل شد)  (دفعات بازدید: 20861 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
این کار رو انجام بده، اول سی دی سوپر گراب رو بزار ولی فیکس رو نزن. بار اول مستقیم بوت کن تو لینوکس ببین میشه ( boot directly یه همچین چیزی بود)
اگه رفت تو لینوکس پس قاعدتا به راحتی می تونی فیکسش کنی و همه چیز برگرده ولی اگه پیداش نکنه فیکس رو نزنی بهتره چون وقتی این گزینه رو بزنی یه سری اطلاعات رو پارتیشن تیبل نوشته میشه که قبلی ها رو پاک میکنه. پس اول ببین می تونی مستقیم بوت کنی یا نه

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
این کار رو انجام بده، اول سی دی سوپر گراب رو بزار ولی فیکس رو نزن. بار اول مستقیم بوت کن تو لینوکس ببین میشه ( boot directly یه همچین چیزی بود)
اگه رفت تو لینوکس پس قاعدتا به راحتی می تونی فیکسش کنی و همه چیز برگرده ولی اگه پیداش نکنه فیکس رو نزنی بهتره چون وقتی این گزینه رو بزنی یه سری اطلاعات رو پارتیشن تیبل نوشته میشه که قبلی ها رو پاک میکنه. پس اول ببین می تونی مستقیم بوت کنی یا نه
شنیدی میگن عجله کار شیطونه!!
من قبل اینکه شما اینو بگی زدم تمام اون گزینه ها رو امتحان کردم.هیچ کدوم به جواب نرسید.حالم گرفته شد ](*,).
حالا یه سوالی.؟؟یه گزینه ای هست تو اون پاراگون بنام update mbr.فکر کنم همه این خرابکاریا بخاطر فلگ بوت داشتم درایو سی هست.بنظرتون با آپدیت شدنmaster boot record مشکلم حل میشه؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: کل هاردم بی دلیل از بین رفت :'( .خواهشا ک
« پاسخ #17 : 01 شهریور 1389، 04:06 ب‌ظ »
حالا یه سوالی.؟؟یه گزینه ای هست تو اون پاراگون بنام update mbr.فکر کنم همه این خرابکاریا بخاطر فلگ بوت داشتم درایو سی هست.بنظرتون با آپدیت شدنmaster boot record مشکلم حل میشه؟
توکل به خدا  ;D
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
توکل به خدا  ;D
ایمان جان نشد.
فکرمیکنین با یه هارد اکسترنال و با استفاده با اونhirensboot بشه کازی از پیش برد یا همون گزینه undelete رو بزنم؟

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
توکل به خدا  ;D
ایمان جان نشد.
فکرمیکنین با یه هارد اکسترنال و با استفاده با اونhirensboot بشه کازی از پیش برد یا همون گزینه undelete رو بزنم؟
من فكر مي‌كنم گزينه‌ي Undelete زماني كار مي‌كنه كه با همون برنامه پارتيشني رو Delete كرده باشيد...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
والا نیمدنم
امیر هم که میگه کار نمیده  ::)
کاش مهدی میومد در باره اون برنامه بیشتر توضیح میداد
در ضمن اگه میخوای لینک Hiren 11 رو برات گیر بیارم ؟؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
والا نیمدنم

نه دادش.فعلا دست نگه دار.ازدوباره دپرس شدم. ](*,) :'(

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
من اینو پیدا کردم
http://www.hiren.info/download/freeware-tools/PartitionRecovery.zip
PartitionRecovery is a free software utility that you can use when you have accidentally deleted a partition. The software will restore the files and folders. NTFS and FAT32 filesystems are supported. (Size: 173 KB)

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
والا نیمدنم
البته من مطمئن نيستم ها...
ضمنا ممنون ايمان جون از بابت خبرت. نمي‌دونستم ورژن 11 اين CD اومده...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
من اون testdisk رو امتحان کردم.این رو جواب داد:

Mon Aug 23 16:37:07 2010
Command line: TestDisk

TestDisk 6.11.3, Data Recovery Utility, May 2009
Christophe GRENIER <grenier@cgsecurity.org>
http://www.cgsecurity.org
OS: Linux, kernel 2.6.32-21-generic (#32-Ubuntu SMP Fri Apr 16 08:09:38 UTC 2010)
Compiler: GCC 4.3 - May  6 2009 14:40:08
ext2fs lib: 1.41.4, ntfs lib: 10:0:0, reiserfs lib: 0.3.1-rc8, ewf lib: 20080501
User is not root!
Hard disk list

No disk found

TestDisk exited normally.
حالا البته یه برنامه photorecهم کنارش بود که داره اجرا میشه و بدجوری cpuرو برده رو 100درصد.نمیدونم آخرش چی میشه ولی اگه نشه میرم سراغ undelete.ضمنا من الان با پارتیشنای ویندوزی مشکل ندارم.مشکلم بیشتر با درایوhome هستش کهext4بود و الان بصورت 2تا درایو نشونش میده.
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1389، 04:53 ب‌ظ توسط mrmrn »

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
دوست عزیز مشکل اینه که شما Testdisk رو به عنوان root اجرا نکردی. دوباره امتحان کن اینبار با sudo
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
دوست عزیز مشکل اینه که شما Testdisk رو به عنوان root اجرا نکردی. دوباره امتحان کن اینبار با sudo
والا آقامهدی ماکه نفهویدیم اینو باید چجوری اجرا کرد.تو ترمینال هرچیکردم نشد.آخرش با ناتیلوس روش دابل کلیک کردم که این شد که میبینین.بعدش ناتیلوس رو با sudo nautilus اجرا کردم و رفتم سراغش و اجراش کردم ولی دیگه انگار فایل جدیدی تولید نکرد.نمیدونم چجوری اصلا باید اجراش کرد؟؟
من با کمک رفقای فروم  بالاخره با همون پاراگون کلی اطلاعات رو صحیح و سالم برگردوندم ولی پارتیشنای لینوکسیم هنوز که هنوزه هیچیش بر نگشته.بهشون دست نزدم شاید یه راهی باشه.الان ابونتو رو لایو که بالا میارم درایوهامو نشون میده ولی نمیتونه اونا رو مونت کنه!!!یه جایی خونده بودم شاید با ddبشه کاری کرد کسی خبر نداره.آخه یه سری عکسام تو اون پارتیشنای لینوکسی بود که خیلی برام مهم بودن.

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
    • It's Me
باید بتونید با تایپ کردن دستور sudo testdisk اجراش کنید. توضیحات رو دقیق بخونید کار باهاش اصلا سخت نیست. نصبش که ساده است: sudo apt-get install testdisk
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=387922

http://members.iinet.net.au/~herman546/p21.html
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 09:02 ق‌ظ توسط mFat »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
ببینید وقتی لایو میام بالا میخوام محتویات اون پارتیشنای لینوکسیم رو ببینم اینو بهم میگه:
Error mounting: mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sda7,
       missing codepage or helper program, or other error
       In some cases useful info is found in syslog - try
       dmesg | tail  or so

و وقتی dmesgمیگیرم

ubuntu@ubuntu:~$        dmesg | tail
[  105.621307] ACPI: Failed to switch the brightness
[  105.799031] ACPI: Failed to switch the brightness
[  105.966350] ACPI: Failed to switch the brightness
[  106.139072] ACPI: Failed to switch the brightness
[  350.027997] ACPI Error (dswload-0781): [_T_0] Namespace lookup failure, AE_ALREADY_EXISTS
[  350.028019] ACPI Exception: AE_ALREADY_EXISTS, During name lookup/catalog (20090903/psloop-230)
[  350.028036] ACPI Error (psparse-0537): Method parse/execution failed [\_SB_.WMID.WMBA] (Node f70130f0), AE_ALREADY_EXISTS
[  350.028061] ACPI: Marking method WMBA as Serialized because of AE_ALREADY_EXISTS error
[  856.478273] EXT4-fs (sda7): ext4_check_descriptors: Checksum for group 0 failed (40432!=9483)
[  856.478297] EXT4-fs (sda7): group descriptors corrupted!
ubuntu@ubuntu:~$

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
    • It's Me
یه fsck برو روی sda7 ببین چی میشه.

sudo fsck.ext4 -v /dev/sda7
این مطلب رو بخون انشالله حل میشه:
http://linuxexpresso.wordpress.com/2010/03/31/repair-a-broken-ext4-superblock-in-ubuntu/

هرجاش رو مشکل داشتی بپرس ترجیحا از طریق پیام رسان فوری یاهو یا جیمیل
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1389، 07:54 ب‌ظ توسط mFat »