در مورد MAC ADRESS که Prospect گفتند اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید
سلام به همه دوستان عزیز :
ببین Mohammad_Virus عزیز اکثر سرویس دهنده های ADSL برای امنیت بیشتر کاربران یک کدی که اصطلاحا به اون MAC Address می گن بر روی خط ADSL آنها فعال می کند و با این MAC Address فقط کاربر می تونه با یک سیستم عامل وارد اینترنت بشه - از زمانی که استفاده از اینترنت می کنه اون سیستم عاملی که ابتدا با اون وارد اینترنت شده به صورت پیش فرض در نظر گرفته میشه . حتی اگر شما با 2 سیستمی که هر دو مثلا ویندوز 7 دارن بخواید وارد اینترنت بشید ( یعنی کابل شبکه یا USB رو از یک سیستم در اورده و به سیستم دیگری بزنیم ) بازهم وارد نمیشه چون به صورت طبیعی فقط با سیستمی که ابتدا وارد شدید می تونید به اینترنت متصل شوید .
نتیجه گیری :
یکبار گفتم شما باید به سرویس دهنده ADSL تون تماس بگیرید و بگید تا Mac Address شما رو غیر فعال کنه . (این راهنمایی که خدمت شما عرض می کنم امتحان شده - چون برای خودمم پیش اومده بوده )
اما فکر می کنم اگر آدرس Mac تونو بتونید از سرویس دهندتون بگیرید ، می تونید آن آدرس رو در تنظیمات اتصال به شبکه اوبونتو وارد کنید (یک قسمتی برای وارد کردن Mac Address داره ) و به راحتی وارد اینترنت بشید .(البته امتحان نکردم ولی فکر می کنم درست باشه)
بازم سوالی بود در خدمتم .