با سلام. بنده میخوام برم سراغ lubuntu و نصبش کنم. (چون رم سیستم ام کمه) . میشه تجربتون رو ازش بهم بگید. و اینکه یکسری توصیه بهم بکنید که مثلا کدوم نسخه ی lubuntu رو بگیرم یا بعد از نصب چه برنامه هایی رو نصب کنم؟
سلام دوست عزیز.
نمیدونم سیستمتون مشخصاتش چیه ولی من هم که یه سیستم معمولی دارم (CPU: 1.8GHz و RAM 8)، تصمیم گرفتم زوبونتو رو نصب کنم که به یه رم ۱ گیگی و سییویو خیلی معمولی (700Mhz) نیاز داره و خودش سیستم عامل سبکیه و خوب عین سایر توزیع های دیگه نیاز بود که کار با ترمینال (یه ذره) یاد بگیرم وگرنه توزیعهایی که بیسشون اوبونتو هستش (ببخشید من تازهکارم، شاید حرفام از نظر فنی غلط باشه) راحتن و میشه سریع باهاشون راه افتاد. البته من کاربر معمولیم و خفن ترین کاری که کردم با اوبونتو نصب زمپ و ساخت شورتکاتش و نصب ویژوال استدیو کد بود. در کل تجربهی خوبیه و هرچند خیلی از کارهایی که با ویندوز انجام میدادم، سخته برام انجام دادنش، اونم به خاطر اینه که عادت نکردم. در کل زوبونتو قشنگه، مخصوصا واسه من خیلی جذاب بود که با نصب یه تم و یه ایکون پک و شخصی سازی باحالتر هم شد.
راجب لوبونتو هم بگم که برای من با زوبونتو (از نظر عملکرد) زیاد فرقی نداشت ولی من زوبونتو رو به عنوان یه کاربر آماتور توصیه میکنم. فکر میکنم لوبونتو دیگه خیلی سبکه ولی زوبونتو حد وسط رو رعایت کرده.
در هر صورت، دنیای لینوکس و تجربهی کار باهاش خیلی جالب بود برای من. امیدوارم برای شما هم اینطور باشه
موفق باشید