من پاسخه خودم به صحبت های شما رو صریحا شرح دادم ولی شما به جای دادنه پاسخه من پست های قبلیتون رو تکرار کردید
به همین دلیل من تا جایی که می تونم توی بحث های حاشیه ای شرکت نمیکنم و ذهن خودم رو فقط معطوف به بحث های فنی کردم
اگر اینجوری که شما میفرمایید باشه کلن هر بحثی پیرامونه فلسفه اوبونتو، گنو و نرم افزار های آزاد/متن باز یعنی بحث حاشیه ای، یعنی بحث غیر فنی و این یعنی کلیه تاپیک های این قسمته انجمن بی اهمیت هستن. چه برسه به اینکه این بحث چیزه فلسفی و پیچیده ای نیست. آیا فهمیدنه اینکه اسمه سیستم عاملی که استفاده میکنیم چیه مهم نیست؟!
منظور من اینه که حتی خیلی از کسانی که تازه میان اینجا دقیقا منظور گزینه ها رو درک نمیکنن. چرا این فرهنگ رو غنی نکنیم با ایجاد نوشتارهای مناسب، معرفی های درست، و ضعیفش کنیم با بحثهایی مثل این (که خوب تا به حال به بن بست کشیده نشده این یکی، که اونم نگران نباش به زودی بن بستش میکنن)
اولا این بحث تا انجایی خوب پیش رفت که شما به انحراف نکشیدینش. زیره سوال بودن کلیت تاپیک رفتاره درستی نیست. من گزینه آخر رو گذاشتم که کسی از همین بحث ها نکنه. (اگر گزینه آخر نبود حق با شماست) اگر این بحث برای شما مهم نیست میتوانید گزینه آخر را زده و درصورتیکه فکر میکنید حتی اینقدر هم ارزش مطرح شدن رو نداره دلایلتون رو شرحش ندید و به تاپیک های دیگه این انجمن بروید (همونطور که چند نفر همین کار رو کردن) و ادامه این بحث رو به کسانیکه با شما موافق نیستند بسپارید ولی شما بحث را فقط با یک تاپیک غیر مرتبط با این بحث به انحراف میکشید (یکبار به پیشبرد این تاپیک نگاه کنید. از اولین پاسخه شما از موضوعه بحث منحرف میشه)
ثانیا شما از اول تا اخره صحبت هاتون دلیله قانع کننده ای برای ضعیف بودن این بحث ارائه ندادید
منم سعیام تا اینجا همین بوده کاری کنم کسانیکه منظوره گزینه ها رو نمیفهمن بفهمن. همونطور که گفته بودم کلمات مفاهیم رو میرسونن (بیشتر از این علاقه ای به تکراره مکررات ندارم) و اصلاح یک عادت غلط در میان کاربران از اینجا شروع نشه پس کجا مجالی برای مطرح شدنش باقی میمونه؟! اینهمه مقاله در راستای غنی شدنه این فرهنگ نوشته میشه ولی چرا باز هم در این سطح این مشکل باقیست که شما میفرمایید خیلی ها منظوره تاپیک رو اصلا نمیفهمن؟! نوشتنه یک مقاله کاره خوبیه ولی زمانیکه یک مساله بیش از حد واضحه من برای اینکار باید این موضوع رو اینجا مطرح کنم تا نظراته مخالفم رو بشنوم و درصورت تغییر رویه ندادن با نوشتن مقاله سعی در پاسخ به اونها بکنم
روش شما برای محیطی جواب میده که کمتر موضعگیرانه صحبت کنن، من صریحا نوشتم منظوری ندارم، و منظوری هم نداشتم، ولی منتظر بودم که در مورد حرفم شما یا هر کس دیگه ای موضع بگیرید. اینجا متاسفانه محیط مناسبی برای این نظر سنجی ها نیست. دست کم من اینطور برداشت کردم.
اگر منظوره شما از وجوده اختلاف در نظرات موضع گیریست دلایله خودم رو قبلا به طوره واضح شرح دادم
ولی اگر منظوره شما چیزه دیگریست اینجا شما بهتره بجای تکراره اینکه موضع گیری میکنند مصداق عینی موضع گیری ها رو نشون بدهید چون من تاکنون موضع گیری ندیدم و مطمئنم اینجا بهترین جا برای گذاشتنه این نظر سنجی هاست