با سلام
سلام
اینکه من کدوم گزینه رو انتخاب کردم مهم نیست چون رای من مال خودمه...
اما در جواب دوستان:
ما نمیتونیم بگیم گنو! چون سیستم عامل گنو از کرنلی غیر از لینوکس استفاده میکنه که متعلق به خود پروژه گنوست!
این سیستم عامل گنو/لینوکس نام داره چون ابزارهای پروژه گنو به همراه کرنل لینوکس با هم تشکیل یک سیستم عامل رو داده اند... کسانی که می خوان گنو کار کنن گنو/هورد رو امتحان کنن....
مهدی جان یک نکته وجود داره و اون اینه :
پروژهی گنو یک چیز است و نرمافزار آزاد یک چیز دیگر . درسته پروژهی گنو و حامیانش همان خالقان نرمافزار آزاداند و خیلی قبلتر از لینوکس آغاز شده ولی اون یک پروژه است و نرمافزار آزاد ماهیتش .
شما میتونید برای پروژهی خود هر برنامهای رو که بهتر میدونید انتخاب کنید و پروژهی گنو هم کرنل Hurd رو بجای لینوکس استفاده میکنه .
اما نام سیستمعامل گنو هیچ ربطی به پروژهی گنو نداره و فقط نشاندهندهی اینه که این سیستمعامل مجموعهای از نرمافزارهای آزاده . گنو در اینجا از مجوز آزاد گنو برگرفتهشده نه از پروژهی گنو .
آشکار است که از دیدگاه تخصصی بسیار مهم است که سیستم عامل مورد استفاده ما چگونه خطاب شود
از دید من حتی گنو / لینوکس هم اشتباه است و تنها واژه گنو برای گفتن نام سیستم عامل آزاد ما کافی است
همان گونه که دوستان هم فرمودند لینوکس خود پاره ای از پروژه ای بزرگتر به نام گنو است.
اما خوب آنچه در ذهن کاربران عادی می گنجد دقیقا همان چیزی است که گاه به دلیل تکرار جا افتاده است هر چند که اشتباه باشد.
من هم سیستمعامل گنو را درست میدانم
یا علی