با سلام
من میخوام چند نکته رو بگم :
اول : چند سال پیش که من تازه وارد این انجمن شدم خیلی از این گونه تاپیکهای فلسفی که به ماهیت نرمافزار آزاد و دلایل برتری و رشدش بپردازه نبود اما حالا بشتر شده اما هنوز کافی نیست . خوب من فکر میکنم چند دلیل وجود داره :
۱- قبلا کاربران بیشتر درگیر رفع مشکل خودشون با سیستمعامل بودن اما الان خیلی خیلی مشکلات کمتر شده و مقالات آموزشی بیشتر
۲- فلسفهی نرمافزار آزاد باز شده و کاربران آشنایی بیشتری با این مسئله پیدا کردن و این خودش ایجاد سوال میکنه
حالا ممکنه دوستانی این تاپیکها رو دوست نداشته باشن که دور از ادبه که به کسی که این تاپیک رو ایجاد کرده خرده بگیرند . اگر کسی واقعا براش مهم نیست دلیلی هم برای دخالت نداره مگر اینکه بخواهد بدون دلیل بحث رو به بیراهه بکشونه .
دوم :
اما اگه شما میخوای بحث کنی، یه مقاله بنویس، نظر خودتو کامل مشخص کن، تو وبلاگت، اینجا یا هر جای دیگه ای که دوست داری، واضح و شفاف. بعد بیا اینجا و بگو من اینو میگم به این دلایل نظر شما چیه.
من یک مقاله گردآوری کردم(میگم گردآوری چون منبعش جاهای دیگه بوده) به نام «نکاتی دربارهی نرمافزار ازاد» و یک سری از دلایلم رو اونجا گفتم . در این انجمن هم قرار دادم اگر جستجو کنید پیداش میکنید . از همهی دوستان هم خواستم تا اگر نظری ، مخالفتی یا ابهامی دارن بپرسن اما اون موقع انقدر این مسئلهی آزادی مهم نبود که کاربرا سرش دعوا کنن . اصلا هم یه خط فنی داخلش نیست و همهش در مورد آزادی نرمافزاره پس اگر مسائل فنی براتون مهمه نخونینش . فقط بدونین هست .
همین وقت رو بگذار یه مقاله معتبر ترجمه کن، یا خیلی بهتر از اون یه مقاله بنویس!
شما هم همین وقت رو بزار و مقاله رو بخون.
سوم :
منظورم از اینکه اشتباه شده، این نبود که میخوام عوضش کنم. این بود که حتی اینقدر اهمیت نداره واسه من که گزینه رو دوباره نخونده زدم.
این جملهی شما نقض تمام پستهاتون توی این تاپیکه .پس بیدلیل برای چیز نخونده بحث میکنید .
آخر :
قراره عدهای اینجا با دلیل و منبع بحث کنن و دیگرانی که این تاپیک رو میخونن نتیجهی شخصی خودشون رو بگیرن . من هم اگر خطی مینویسم برای کسانی است که این تاپیک رو خواهند خواند .
یا علی