لطفا دوستانی که از جنتو استفاده می کنند تجربیاتشان درمورد پایداری، سرعت و نصب جنتو به اشتراک بگذارند.
کلا جنتو همیشه یکی از مهمترین توزیع های لینوکس بوده و هست. از نظر پایداری و سرعت همیشه ازش به خوبی یاد شده. قابلیت شخصی سازی خیلی بالا و KDE پایدار و خوب که برای من خیلی مهم بوده همیشه.
هرچند فرآیند نصب و راه اندازیش مناسب کاربران مبتدی نیست. من یه مدتی ازش استفاده کردم اما خیلی جذب Portage نشدم، یکمم با یکی از اپدیت ها مشکل داشتم. سرعتش نسبت به توزیع اصلی اون زمان من (opensuse 11.4)به شکل مشخصی بالاتر بود اما نصب و به روزرسانی و... زمان و انرژی زیادی ازم میگرفت. خلاصه یادمه برگشتم به slackware و suse.
از نظر پایداری و سرعت همیشه ازش به خوبی یاد شده واقعا سریعه. البته هنوز میزکار مثل kde یا گنوم روش نصب نکردم. فقط awesome نصبه
هرچند فرآیند نصب و راه اندازیش مناسب کاربران مبتدی نیست توی ویکی جنتو کامل مراحل نوشته. اگه طبق ویکی نصب بشه مشکلی پیش نمیاد
من یه مدتی ازش استفاده کردم اما خیلی جذب Portage نشدم، یکمم با یکی از اپدیت ها مشکل داشتم. اولش اینجوره
سرعتش نسبت به توزیع اصلی اون زمان من (opensuse 11.4)به شکل مشخصی بالاتر بود اما نصب و به روزرسانی و... زمان و انرژی زیادی ازم میگرفتارچ kde هم نصبه ولی جنتو سرعتش بیشتره. نصبش بدون میزکار نهایتش ۶ ساعتی طول میکشه برای بار اول stage 3. البته بستگی به cpu هم داره i7 سریعتر کمپایل میکنه تا i5. میزکاری مثل گنوم یا kde نصب نکردم نمیدونم چقدر طول میکشه. برنامه ای مثل aria2 پنج دقیقه طول میکشه تا نصب بشه یا اوپرا بیست دقیقه تا نیم ساعت. cpu i5 نصل ۳ اینجوره زمان نصب شدن. هارد دیسک هم ssd. البته کرنل اتوماتیک زدم کمپایل بشه. برای بار اول نمیخواستم مشکلی پیش بیاد. کرنل بعدی دستی کمپایل میکنم تا سرعت بره بالاتر. جنتو هم مثل اسلکور میمونه وقتی نصب کردی دیگه نمیتونی با توزیع دیگه ای کار کنی.
نظر شخصیم رو نوشتم شاید برای دیگران اینجور نباشه