انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نگه داری اوبونتو ۲۰٫۰۴ برای سریع ماندن سیستم لطفا راهنمایی کنید(حل شد)  (دفعات بازدید: 1779 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
سلام من اوبونتو ۲۰٫۰۴ نصب کردم الان چند تا سوال کلی دارم
ایا بهترین روش ایمیج گرفتن از اوبونتو استفاده از دستور    sudo dd if=/dev/   در ترمینال است تا بیت به بیت ایمیج بگیرم که میشه چندین گیگ

سوال دوم وقتی من یک نرم افزاری لازم دارم نصب کنم اگر روی سیستم نباشه چطوری میتونم نسخه مورد تایید خود اوبونتو جستجو کنم یه جیزی شبیه app store  معادل لینوکس چیه مثلا این سایت الان میشه بهش اطمینان کرد https://snapcraft.io

سوال سوم درسته میگن اگر اوبونتو upgrade کنم سرعت کار با اوبونتو کم میشه من موقع نصب گزینه  update  خاموش کردم الان هم انجام ندادم بهم پیام داد که ۳۰۰ مگابایت اپدیت داری فعلا انجام ندادم
کسی معادل  cclean  برای خود اوبونتو سراغ داره راهنمایی کنه
تشکر از همه دوستان که جواب میدن

« آخرین ویرایش: 14 مهر 1399، 10:14 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
در مورد سوال اول فکر میکنم روش های دیگه ای هم هست ولی شخصا همین روشو ترجیح میدم
سوال دوم نرم افزار ubuntu software که روی سیستمتون هست یا از طریق کامند sudo apt install
در مورد سوال سوم از کامند زیر استفاده کنید که وابستگی های اضافی حذف بشه ولی حتما آپدیت ها رو انجام بدید
sodo apt autoremove --purge
.....
به طور کلی وقتی با لینوکس بیشتر آشنا بشید نصب نرم افزار از طریق کامند لاین رو بیشتر ترجیح خواهید داد.
نرم افزار هایی که با پکیج snap نصب کنید چون snap جوری طراحی شده که روی طیف گسترده ای از توزیع ها نصب بشه سرعتش پایینه به خاطر همین شدیداً توصیه میکنم از طریق کامند لاین و با apt نرم افزار ها رو نصب کنید
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1399، 12:10 ق‌ظ توسط moheb2000 »

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
اول تشکر از پاسخ شما
یعنی من هر نرم افزاز نسخه لینوکس اسمش با اون دستور کامند لاین بزنم اتوماتیک خودش نصب میکنه و برای همه جواب میده
یه سوال ببخشید این ور اون میبینم میگن اگر شما از خانواده فلان توزیع هستید می تونید این نرم افزار نصب کنید اوبونتو الان جز خانواده خاصی هست مثلا این جا داره توضیح میده که این برای توزیع Fedora و Arch

ANGRYsearch is available in the Arch User Repository. It has also been packaged for Fedora

کلا ما برای فهمیدن این که فلان نرم افزار به توزیع ما میخوره یانه چه موردی باید چک کنیم
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1399، 12:32 ق‌ظ توسط MOHAMMAD 2020 »

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
اوبونتو جزو خونواده دبیان هست و تقریبا همه نرم افزارا بهش میخورن و پکیج مناسبش هست
در مورد اکثر نرم افزارا همون اسمشونه ولی اگرم نبود تو اینترنت یه سرچ کوچیک میشه کرد مثلا how to install telegram on ubuntu و راحت اسم بستشو فهمید
در مورد تلگرام مثلا اگه اشتباه نکنم telegram-desktop ئه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ایا بهترین روش ایمیج گرفتن از اوبونتو استفاده از دستور    sudo dd if=/dev/   در ترمینال است تا بیت به بیت ایمیج بگیرم که میشه چندین گیگ

خیر. از fsarchiver استفاده کن

سوال دوم وقتی من یک نرم افزاری لازم دارم نصب کنم اگر روی سیستم نباشه چطوری میتونم نسخه مورد تایید خود اوبونتو جستجو کنم یه جیزی شبیه app store  معادل لینوکس چیه مثلا این سایت الان میشه بهش اطمینان کرد https://snapcraft.io
هرچیزی که مورد تأیید اوبونتوست، توی مخازنش هست. هرچیزی در هر جای دیگه‌ای، مورد تأیید نیست.

سوال سوم درسته میگن اگر اوبونتو upgrade کنم سرعت کار با اوبونتو کم میشه من موقع نصب گزینه  update  خاموش کردم الان هم انجام ندادم بهم پیام داد که ۳۰۰ مگابایت اپدیت داری فعلا انجام ندادم
خیر. کاملاً غلطه.

گنو/لینوکس اگه درست استفاده بشه، اصلاً نیازی به این برنامه‌ها نداره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری

خیر. از fsarchiver استفاده کن

هرچیزی که مورد تأیید اوبونتوست، توی مخازنش هست. هرچیزی در هر جای دیگه‌ای، مورد تأیید نیست.

خیر. کاملاً غلطه.

گنو/لینوکس اگه درست استفاده بشه، اصلاً نیازی به این برنامه‌ها نداره.

استاد عزیز snap craft مال کنونیکاله ها و اوبونتو سافت از همونجا برنامه هاش رو میگیره !!
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
استاد عزیز snap craft مال کنونیکاله ها و اوبونتو سافت از همونجا برنامه هاش رو میگیره !!

برنامه‌های موجود در snapcraft چی؟ همه برا کنونیکال هستند؟ همه روشون نظارت هست؟ یا منم می‌تونم پکیج کنم و بفرستم؟!
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *

آفلاین M!lad

• *
خوب ظاهرا مجبور هستم خودم پاسخ سوالاتی که پرسیدم رو به شما بدم.

برنامه‌های موجود در snapcraft چی؟ همه برا کنونیکال هستند؟

خیر.

همه روشون نظارت هست؟

خیر.

یا منم می‌تونم پکیج کنم و بفرستم؟!

بله!

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
خوب ظاهرا مجبور هستم خودم پاسخ سوالاتی که پرسیدم رو به شما بدم.

برنامه‌های موجود در snapcraft چی؟ همه برا کنونیکال هستند؟

خیر.

همه روشون نظارت هست؟

خیر.

یا منم می‌تونم پکیج کنم و بفرستم؟!

بله!

حق با شماست ولی  با هم که دعوا نداریم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

بله. ولی بسته‌هاش نه توسّط کنونیکال ساخته می‌شن، نه بررسی می‌شن و نه حتا اگه اثبات شه که دارن کار بدی انجام می‌دن، قابل تصحیحن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین M!lad

• *
حق با شماست ولی  با هم که دعوا نداریم

چون لحن فرد از روی نوشتار مشخص نیست اینطور برداشت کردید.
هدف صرفا پاسخ گفتن به سوالاتی بود که انتظار داشتم خودتون پیرامون اونها جستجو کنید.

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
ببخشید اساتید در مورد این بحث امن بودن snapcraft
پس چطور توی خود سایت
canonical.com
توضیح مختصر در مورد snapcraft نوشته اپ استوری با پکیج های امن و به روزرسانی های فوق العاده معتبر
 برام سوال پیش امد

The app store with secure packages and ultra-reliable updates for multiple Linux distros

snapcraft.io ›
« آخرین ویرایش: 24 تیر 1399، 11:03 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »

آفلاین AbOl

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 338
  • Debian
ببخشید اساتید در مورد این بحث امن بودن snapcraft
پس چطور توی خود سایت
canonical.com
توضیح مختصر در مورد snapcraft نوشته اپ استوری با پکیج های امن و به روزرسانی های فوق العاده معتبر
 برام سوال پیش امد

The app store with secure packages and ultra-reliable updates for multiple Linux distros

snapcraft.io ›
تبلیغات تجاریه دیگه
فرض کن مایکروسافت بیاد بگه ویندوز امنیت نداره اطلاعات همه از بقال محل تا وزیر رو برمیداره میفروشه زیر بارم نمی ره

آیا همچین چیزی ممکنه؟
welcome to freedom

آفلاین Mohammad Gho

• Full Member
  • *
حرف شما بشکل کلی قبول دارم  مایکروسافت فیس بوک اینها تکلیف شون مشخصه و پیش همه رسوا ولی از یک سیستم اوپن سورس که دیگه ما نباید انتظار رفتن همون راهی که سیستم های متمرکز میرن و هر دروغی میگن و پشت پرده اطلاعات ملت میفروشن نداریم مثلا ما دلمون خوش که اوبونتو مال دنیای ازاد این بحث ها
 باید متفاوت عمل کنند.
تازه یعنی اوبونتو در کنار کارایی خودش توی برند سازی موفق ترین هست که الان خیلی ها دارند شیفت میکنن به اوبونتو
اصلا نیازی به تبلیغ نداره
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1399، 07:31 ب‌ظ توسط Mohammad Gho »