اهدافش فکر میکنم انجمن برای کمک دیگه میخوای چی باشه صفر تاصدش داریم کمک میکنیم به هم
اهدامالی دقیقا منظورت چیه اهدای مالی این انجمن یا نه اهدا کلی همه چیز های آزاد ؟ اگه منظورت کلا چیز های آزاد که کمک مالی میگیرن خب بعضیا اسپانسر میشن و خیلی ها مردم عادی پول میدن حالا شاید منو تو نداشته باشیم ولی خیلی ها هستن میدن و کمک میکنن اگه فکر میکنی چیز عجیبی یکم به اونایی که بازی میکنن مردم بهشون پول میدن نگاه کن به سادگی کلی میدن (:
درجه های کاربری من که فکر میکنم بابت تعداد ارسال حالا دوستان اگه اشتباه میکنم بگن
این که معلوم اختیاریه منم همین چند ماه پیش اومدم توی انجمن یادم اولشم آقای بهزادی کمکم کرد رفتم نوشته زیرش خوندم که نوشته بود اگه کمک کرد این ارسال بهت دنبال دکمه تشکر نگرد بجاش به جامعه آزاد کمک کن البته شاید یکم اشتباه گفت ذهنی گفتم (: که خوشم اومدش این مطلب دیدم خودمم در حد دانش کمم سوالات مبتدی دوست دارم به بقیه کمک بدم (: فک نمیکنم بهم پولم داده باشن بقیه هم همینطور فکر نمیکنم کسی بهش پول بدن !
اون پایین قوانین انجمن هست دیگه راستش منم اصلا حال نداشتم بخونم و فکر کنم نخوندم حالا سعی میکنم عادی رفتار کنم که قوانین انجام بدم (:
ولی درکل میگم برا منم یکم عجیب بود بدون هیچ پولی تو این انجمن ها کمک میدن و کمک میگیرن درصورتی که یکی بخوای بهت یاد بده هیچی دیگه کلی پول میگیره وقتی یه ویندوز عوض میکنن و کلی پول میگیرن حتی بهت یاد هم نمیدن چجوری دیگه فکر کن اینهمه رو چقد میگیره یکی بهت یاد بده البته من که فعلا اگه به هرکسی حضوری هم یاد دادم پولی نگرفتم (:
موفق باشی