علاوه بر این که ادعاتون اشتباهه، بیانتون و برداشتتون هم اشتباهه. ما از گنو استفاده میکنیم، چون نرمافزار آزاده. پایداری یکی از مزایای جانبی استفاده از نرمافزار آزاده، نه دلیلش!
دانیال بهزادی عزیز، من ادعایی نکردم. صرفا تجربه شخصی خودم رو موقع استفاده بیان کردم.
در مورد نرم افزار آزاد که می فرمایی برای منی که صرفا مصرف کننده هستم اصلا مهم نیست.
چون به صورت رایگان می تونم به هر دو سیستم عامل دسترسی پیدا کنم.ترجیح میدم موردی رو انتخاب کنم که کار با اون روان تر و بی دردسر تر باشه
سازگاری ویندوز با کارت گرافیک ها بیشتر از لینوکس هست نه پایداری، به خاطراینکه وظیفه شرکت تولید کننده است که نرم افزار مربوط به محصولش رو ارائه بده، در نتیجه مشکل انحصار است نه ایراد لینوکس.
بوت و فونت هم که گفتید با یکمی جستوجو،حل میشه
و اینکه داخل ویندوز می تونید بهترین نرم افزارها رو نصب کنید به خاطر اینکه شرکت های تولید کننده نرم افزار به هر دلیلی ترجیح دادند که نرم افزارشون روی مک و ویندوز منتشر بشه که باز میشه انحصار و همون چیزایی که قبلا گفته شد
به نظرم اگر با لینوکس راحت نیستید و احساس می کنید که وقت و عمرتون از بین میره، راحت پاکش کنید یه چیز دیگه نصب کنید.
آزادی نرم افزار هم خوبه ولی به نظرم آزادی انتخاب، آزادی خود آدم مهمتره و عمر انسان با ارزش تر
نظر شما رو منصفانه تر درک کردم تا سایر دوستان.
اتفاقا من شخصا طرفدار لینوکس هستم. اما واقعا بعضی اذیت های این سیستم عامل. آدم رو اذیت می کنه و ترجیح میده سمت چیزی بره که دردسر کمتری براش داره
@electrocell با نظر شما هم تا حدودی موافقم. اما شما ترجیه میدی یه میزکار پیدار و محدود داشته باشه یا میزکار پر ایراد و مشکل دار؟
از مشارکت سایر دوستان هم سپاسگزارم. به دلیل مشابه بودن پاسخ ها، پاسخ ندادم
هرکسی هر نرم افزاری میخواد بره استفاده کنه.ما اینجا نیمدیم کسی رو قانع کنیم. خیلی ویندوز دوس دارید همون خیلی برات خوبه.
پیشنهاد می کنم قبل از هر نوع فعالیت، کمی روی ادبیات و گفتارتون کار کنید