0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من از ابتدا بحث رو دنبال میکردم... به این نتیجه رسیدم که ظاهرا شما یکم واژه جامعه براتون بیگانه هست. شاید هم معنی متفاوتی براش مدنظر دارید.
متاسفانه اعضای عادی انجمن فقط در صدد توجیه کردن مشکلات و تناقضات انجمن هستند و هیچ دلیل قانع کننده ای ارائه ندادند. اجازه بدید خود ناظران پاسخ بدهند، فکر کنم پاسخ منطقی تری داشته باشند، البته امیدوارم!شما از ابتدا بحث رو دنبال کردید ولی حتی یک حرف منطقی توی جملات من پیدا نکردید!؟؟ 🙂 اجازه بدید خود ناظران پاسخ بدهند.
بنده دیگه مطمئن هستم شما با واژه جامعه بیگانه هستید.
شما برای پشتیبانی تکنیکال هیچ هزینهای نکردید و این خیلی عجیب هست که از یک جامعه کاربری انتظار دارید باید به شما (شما منظور فرد شما نیست) پشتیبانی ارائه کنه."ubuntu comes with absolutely no warranty"
اگه زیرشاخه رسمی اوبونتو هستید اون "باید" سر جاش هست و لااقل نرم افزارهایی که در مخزن اوبونتو هست رو میبایست ساپورت کنید, حالا چه آزاد باشه چه غیر آزاد.
نقلقول از: Iranihamed در 28 شهریور 1399، 04:18 بظاگه زیرشاخه رسمی اوبونتو هستید اون "باید" سر جاش هست و لااقل نرم افزارهایی که در مخزن اوبونتو هست رو میبایست ساپورت کنید, حالا چه آزاد باشه چه غیر آزاد.خیر، نه ما و نه جامعهٔ اوبونتو هیچ تضیمینی برای پشتیبانی نرمافزاری به کاربران ندادیم و نخواهیم داد. اگر پروانههای نرمافزارها هم نگاه کنید، به صورت واضح این موضوع بیان شده.
چرا تاپیکش رو قفل میکنید؟
نقلقول از: Iranihamed در 28 شهریور 1399، 07:26 بظچرا تاپیکش رو قفل میکنید؟دلیلش خیلی سادهاست: دوست نداریم منابع و وقتمون برای پشتیبانی و تبلیغ نرمافزارهای بسته و شرکتهای تجاری مصرف بشه.
قوانین خود اوبونتو
نقلقول از: Iranihamed در 28 شهریور 1399، 10:41 بظقوانین خود اوبونتوقوانین خود اوبونتو؟! اوبونتو یک توزیع گنو-لینوکس هستش، قانون نداره که پروانهٔ کاربری داره. اینجا یک انجمن هستش و قانون داره.
دلیلش خیلی سادهاست: دوست نداریم منابع و وقتمون برای پشتیبانی و تبلیغ نرمافزارهای بسته و شرکتهای تجاری مصرف بشه.
من تا حدودی با آقای حامد ایرانی موافقم.هیچ بایدی وجود نداره و هیچ مشکلی نیست. فرض کنید یکی در مورد یک نرمافزار انحصاری که در ابونتو نصب کرده سوالی داره و اینجا میپرسه. مادامی که پرسش باز باشه و حتی هیچکس هیچ جوابی نده هیچ مشکلی وجود نداره. مشکل اینجاست که ناظران محترم اون تایپیک رو قفل میکنن و این حس خوبی به من منتقل نمیکنه و اگه بخوام صادق باشم این حس رو به من منتقل میکنه که ناظر محترم از سر لجبازی و کینهای که با نرمافزارهای انحصاری داره اون تایپیک رو قفل می کنه که حتی اگه کسی خودش هم دوست داشت جواب بده نتونه جواب بده و مشکل یک نفر رو برطرف کنه.یه سوال هم دارم ک هممنن میشم ناظران محترم جواب بدن. آیا این انجمن زیر نظر اوبونتو است یعنی به عنوان یک انجمن رسمی ابونتو مطرح است یا هیچ ارتباطی با اوبونتو نداره؟