یه جائی که یادم نیست ، یه بابائی که اونم یادم نیست نوشته بود یه بابائی عروسی زنش بوده ( حالا گیر الکی نده دیگه! دخترش!) یه بابای دیگه ائی رو دعوت می کنه که توی این شرکت مایکرو چی چی ( نفهمیدم آخزش مایکروسافته؟ میکروسافته؟ ماکروسافته؟ گیج شدم تو این اینترنت بد جور!) کار می کرده. خلاصه می بردش توی اتاق بغلی ( یا بالا خونه شو هم یادم نیست!) یه رایانه ( که همش با یارانه قاطیش می کنم!) می ذاره جلوش می گه: ویرووس داره! یه حالی بهش بده!
بنده خدا هم عروسی ول می کنه می چسبه به این رایانهه که تهش یه دو سه تا ویرووس جا می مونن! بعد یه فکری به سرش می زنه و برای کله کردن صاب عروسی می گه من اینو می برم با خودم فردا روزی شرکت اونجا برات ترتیبشو می دم! خلاصه عمو گیتس با یه چپر از متخصصین و المتخصصات فردا روزی می ریزن سر این سیستمه ولی یکی دوتا از این ویروسا همچین می پیچوننشون که اون بابا دومیه توی مراسم پای تختی ( که همه میان پول میدن
) رایانه اون بابا اولیه رو می بره می ده بهش و می گه: بابامونو دراوردو هیچ کاریش نشد بکنی که نشد!
حالا راست و دروغش بماند به گردن خود صاب داستان ماه رمضونیه ولی خداییش خوب خیلی سیستم باهالیه که توش میشه با دو ، سه خط برنامه چنان پدری ازش دراورد که فقط بدرد پرورش ماهی بخوره!
حالا می گین توی لینوکس هم می شه! عرض می کنم که اتفاقا نخیر! شما به هیچ وجه از توی کاربر شخصی موفق به سوزاندن هیچ قسمتی از سیستم نمی شید!
به نظر شما این یه معمای جالب نیست که آقای تروالدز و آقای گیتس هر سه تاشون توش مونده باشن؟ خوب معماست دیگه!
مثلا یه موزابیکیه هم کشف کرده بود که اگه شما توی یه شورت کات بنویسید کیل مادربرد و بعد ذخیرش کنید و بعد هم بخواهید بازش کنید اونوقت مادربردتون می سوزه! نه! جان من! ، نبوغ نمی خواد یه سیستم عامل بنویسه و کلی پولشو بگیره که بشه با تنها سه خط برنامه همچین بترکونیش که نگو؟
از طرف دیگه هم یه مسئله ائی هست! یعنی چی که من نمی تونم یه فایل بسازم که توی اسمش علامت سئوال باشه! این باگو کجا باید گزارش کنم؟ تا اینو خوندم یهو دیدم نیاز دارم نصف فایلام علامت سئوال توش داشته باشن! یکی ثبتش کنه لطفا!