انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سه معمايی كه مايكروسافت نمیتواندحل كند !!!  (دفعات بازدید: 3608 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348

1. هند کشف کرد که هیچ کس نمیتواند پوشه ای به نام CON را درهیچ قسمتی از کامپیوتر ایجاد کند. این چیزی خیلی عجیب... و باور نکردنی است.

در مایکروسافت ، کل تیم نمی توانند پاسخ چنین اتفاقی را بدهند!!

همین حالا امتحان کنید،فولدری به نام CON را نمیتوانید ذخیره کنید.

پاسخ کارشناس۱: شايد خاطر نام های رزرو شده است مثلا دستور Copy Con داس كه براي كپي كردن بود!

.2یک فایل تکست خالی باز کنید(کلیک راست،new text document) سپس متن Bush hid the facts را تایپ کرده و آنرا ذخیره کنید. پنجره را بسته و دوباره باز کنید.شکلی عجیب خواهید دید!!:surprised :

پاسخ كارشناس١: شايد بخاطر نوع انكودينگ (Encoding) نرم افزار Notepad باشد!

.3موضوعی جالب و باور نکردنی که توسط برزیلیها کشف شد.

مایکروسافت ورد را باز کرده و عبارت زیر را تایپ کرده و دکمه اینتر را بزنید و سپس مشاهده کنید

=rand (200, 99)

پاسخ كارشناس١: اين تابعي نهفته در نرم افزار ورد است كه جملات تصادفي را توليد مي كند. اولي تعداد پاراگراف ها و دومي تعداد جملات هر پاراگراف است. يعني اين فرمول 200 پاراگراف هر كدام با 99 جمله را كه صدها صفحه مي شود توليد مي كند.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
خب مثلا من که ویندوز ندارم چجوری اینا رو تست کنم؟
یا حداقل نتیجه رو اعلام میکردی...
کاش از رازهای نهفته و گنجه ای ابونتو یا خط فرمان میذاشتی...

یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
چند سال پیش بنده اینا رو تست کرده بودم
صحت داره  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
گمونم پوشه ای بنام aux هم نمی شد در اون ایجاد کرد
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
این ها که میگید همش درسته اما به غیر از مورد اول بقیه طنزه و از روی عمد این کارو کردن
Easter egg که می دونی چیه؟ تو همین مایه ها
و در مورد اولی؛ همه چی از فایل درست میشه دایرکتوری یه فایل هست با یک meta data و سیستم عامل اسمشو نبر micro ... نیز case insensitive هست و CON یک reserve name هست و در نتیجه این سه امر نمیشه همچین dir ساخت

http://faq.programmerworld.net/misc/easter-eggs-amazing.html
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1389، 01:19 ق‌ظ توسط mani.zaeim »
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
خب؟؟؟؟؟!!!!!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
«سه معمايی كه مايكروسافت نمیتواندحل كند !!!»
حل شدن نمی خواهد؛ شوخیه  ;D
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
مایکروسافت انقدر معما های حل نشده داره که اگه بخواد معمایی حل کنه اول باید بره سراغه اونا (مثلا علته آبی بودن بلو پیج یا اسکرین)
اگه ویندوز گیرم اومد تستش میکنم
گنو/لینوکس که ازین معما ها نداره! داره؟!
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
بابا تورو خدا بیخیال شید
شما هم به چه چیزایی گیر میدید ها ;D

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
من تو ویندوز ۷ تست کردم اولی و سومی درست بود اما انگاری دومی تو ویندوز ۷ حل شده

،
گمونم پوشه ای بنام aux هم نمی شد در اون ایجاد کرد
درسته این رو هم تست کردم نمیشد

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
پاسخ به: سه معمايی كه مايكروسافت نمیتواندحل كند !!!
« پاسخ #10 : 10 شهریور 1389، 09:31 ب‌ظ »
 البته صفحه ی ابی مرگ هم یکی از این مشکلات بود که هنوزم که هنوزه وجود داره
بعضی ها میگن محصولات  ماکروسافت همون داسه که یکم گرافیکی شده
از یه جایی شنیدم که بعضی از سرور های هات میل  ماکروسافت روی سرورهای  freeBSD بوده
برام جای سواله که  سرورهای ماکروسافتی تا چند تا یوزر رو می تونن پشتیبانی کنن ؟؟

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
پاسخ به: سه معمايی كه مايكروسافت نمیتواندح&#
« پاسخ #11 : 10 شهریور 1389، 10:48 ب‌ظ »
اینکه نمیشه یه فولدر یا فایل به اسم con یا aux یا lpt1 ساخت، دلیلش شعار قدیمیه یونیکسه :‌
همه چیز فایله.
در حقیقت تو لینوکس هم همه چیز فایله، پوشه dev رو ببینید. منتها تو ویندوز، چون ساختار درستی برای فایل سیستمش استفاده نکرده، یه کم مشکل پیدا کرده، و در کل این اصلا معما نیست!!! (قدیما با کمک hex workshop که میتونست مستقیما توی سکتورهای هارد بنویسه، یه فولدر رو تغییر نام میدادیم به con و ازش به عنوان انباری استفاده میکردیم، نه میشد داخلش بشی و نه حتی پاکش کنی :)) اول یه فولدر میساختیم به اسم com مثلا با HW میرفتیم و اون m رو مستقیم تغییر میدادیم. البته اسکن که میکردی فوادر رو ریکاور میکرد.)
مثل اینه که بگیم معمایی که لینوس تروالدز هم نمیتونه حل کنه : هیچ فولدر یا فایلی نمیتونه اسمی داشته باشه که توش علامت / باشه
دومیش همه مشکل Unicode هستش و BOM ، نوت پد قدیمی توی درک BOM مشکل داشت و اشتباها کاراکتر ها رو یه جور دیگه نشون میده مال همونه که کد پیج رو قاطی میکنه، اونم یه باگه، مثل هزاران باگ دیگه که تو هر سیستم عاملی هست....
سومیش هم یه Easter Egg هست، مگه شما تا به حال به ماهی گنوم فکر نکردید؟ اونم یه معماست برای شما؟
نمیخوام دفاع کنم، میگم که بی منطق حرف نزنیم به سبک فالس.... :)
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1389، 10:50 ق‌ظ توسط fzerorubigd »

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #12 : 10 شهریور 1389، 10:58 ب‌ظ »
.3موضوعی جالب و باور نکردنی که توسط برزیلیها کشف شد.

مایکروسافت ورد را باز کرده و عبارت زیر را تایپ کرده و دکمه اینتر را بزنید و سپس مشاهده کنید

=rand (200, 99)

پاسخ كارشناس١: اين تابعي نهفته در نرم افزار ورد است كه جملات تصادفي را توليد مي كند. اولي تعداد پاراگراف ها و دومي تعداد جملات هر پاراگراف است. يعني اين فرمول 200 پاراگراف هر كدام با 99 جمله را كه صدها صفحه مي شود توليد مي كند.

توی پردازشگر متن OOo بنویس:
StarWriterTeam
بعد F3 رو فشار بده!
معماس؟
یا مثلا توی یه سلول صفحه‌گسترده‌ی همون بنویس
GAME("StarWars")
ببین چی می‌شه!
معماس؟!
حل شدنیه؟!
پی‌نوشت: دفاع نمی‌کنما! من خودم اساسا با اوشون مشکل دارم! ولی هر چیزی رو که خوشمون نیومد ایراد ندونیم!

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #13 : 11 شهریور 1389، 02:04 ق‌ظ »
یه جائی که یادم نیست ، یه بابائی که اونم یادم نیست نوشته بود یه بابائی عروسی زنش بوده ( حالا گیر الکی نده دیگه! دخترش!) یه بابای دیگه ائی رو دعوت می کنه که توی این شرکت مایکرو چی چی ( نفهمیدم آخزش مایکروسافته؟ میکروسافته؟ ماکروسافته؟ گیج شدم تو این اینترنت بد جور!) کار می کرده. خلاصه می بردش توی اتاق بغلی ( یا بالا خونه شو هم یادم نیست!) یه رایانه ( که همش با یارانه قاطیش می کنم!) می ذاره جلوش می گه: ویرووس داره! یه حالی بهش بده!
بنده خدا هم عروسی ول می کنه می چسبه به این رایانهه که تهش یه دو سه تا ویرووس جا می مونن! بعد یه فکری به سرش می زنه و برای کله کردن صاب عروسی می گه من اینو می برم با خودم فردا روزی شرکت اونجا برات ترتیبشو می دم! خلاصه عمو گیتس با یه چپر از متخصصین و المتخصصات فردا روزی می ریزن سر این سیستمه ولی یکی دوتا از این ویروسا همچین می پیچوننشون که اون بابا دومیه توی مراسم پای تختی ( که همه میان پول میدن  ;D ) رایانه اون بابا اولیه رو می بره می ده بهش و می گه: بابامونو دراوردو هیچ کاریش نشد بکنی که نشد!
حالا راست و دروغش بماند به گردن خود صاب داستان ماه رمضونیه ولی خداییش خوب خیلی سیستم باهالیه که توش میشه با دو ، سه خط برنامه چنان پدری ازش دراورد که فقط بدرد پرورش ماهی بخوره!
حالا می گین توی لینوکس هم می شه! عرض می کنم که اتفاقا نخیر! شما به هیچ وجه از توی کاربر شخصی موفق به سوزاندن هیچ قسمتی از سیستم نمی شید!
به نظر شما این یه معمای جالب نیست که آقای تروالدز و آقای گیتس هر سه تاشون توش مونده باشن؟ خوب معماست دیگه!
مثلا یه موزابیکیه هم کشف کرده بود که اگه شما توی یه شورت کات بنویسید کیل مادربرد و بعد ذخیرش کنید و بعد هم بخواهید بازش کنید اونوقت مادربردتون می سوزه! نه! جان من! ، نبوغ نمی خواد یه سیستم عامل بنویسه و کلی پولشو بگیره که بشه با تنها سه خط برنامه همچین بترکونیش که نگو؟
از طرف دیگه هم یه مسئله ائی هست! یعنی چی که من نمی تونم یه فایل بسازم که توی اسمش علامت سئوال باشه! این باگو کجا باید گزارش کنم؟ تا اینو خوندم یهو دیدم نیاز دارم نصف فایلام علامت سئوال توش داشته باشن! یکی ثبتش کنه لطفا!  ](*,)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #14 : 12 شهریور 1389، 12:30 ق‌ظ »
و آنگاه شروع شد دفاع و نکوهش و صدا و شکوهش...!
من که نمی تونم مث دوستان دلیل منطق داشته باشم که بحث رو به حواشی منطقه ۱۳ بکشونم چرا که منظق رو میفروختن من نخریدم و دلیل بر بی منطقی من نیست..
بجای اینکه بیایم بگیم ایول دمت آبگرمکن و اینا... حالا هی فسفر بسوزونین که طعنه و اینا...

یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...