گوگولی بازی (منظور جستجو در گوگل) این روزا فقط واسه کلیپ جوون میده...نه غلم صنعت.!!!
۱-فرهنگ سازی: (یعنی چی؟!)
۱.۱- اول google سیرچ(سرچ what's ever) کنید
۱.۲- man بخوانید
۱.۳- تو همین فریوم سرچ کنید
در کل اینو بگم که حتی اگه یه کتاب هم به دست دوستان بدن و از سیر تا هویج توش توضیح بده واسه کاربران اونوقت یکی میاد میگه ؛ من چجور میتونم این کتاب رو که فرمت پی دی اف هست رو باز کنم؟؟؟؛؛
پیشنهاد می کنم اصلا رهبران سایت محبت کنن و بخش مربوط به ثبت نام فروم رو ببندن!
اونوقا یه بازار سیاه واسه خرید و فروش نام کاربری دست میشه... ;Dاینجا ایران میدونی که
ولی از اونجایی که برادر ریچارد شما از کلمه
پیشنهاد در جمله ای که گفتی استفاده کردی مدیران این خط رو نمی خونن و این حرف شما رو مث یه کامپایلر به عنوان comment میبینن...!
تنها راهی که دوستان مدیر و سبیل کلفت رو میشه نظرشون رو جلب کرد اینه که اینجا کمی به چش خواهری و برادری دست به یخه یا یقه بشیم
(من هی این کلمه رو یاد میگیرم وولی باز باز فراموش میکنم) راهبران یا رهبران سایت فقط بلدن با اون لیوان های قهوه و کاپوچینو بیان و هراز گاهی یه مانور بدن و که بگن آره ببینید ما چقدر از قهوه بارمون میشه...
یا یکی این معضل (موظل ؟) چسبناک شدن بعضی از تاپیک ها که واقعا چندش شده من نمی فهمم
عکس از دسکتاپ لینوکس چه چسبناکی داره...
یا پست های تکراری و مشابه دوستان که همه میدونن که اینها بحث شده قبلا، چرا جواب داده میشه...
در کل این جور که پیش بره باز هم این بحث ها امکانش اینکه نفت رو روی سفره مردم نیاره خیلی بالا هستش...