انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پایی برای حرفه ای ها جاده نداره  (دفعات بازدید: 3281 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پایی برای حرفه ای ها جاده نداره
« : 09 شهریور 1389، 11:11 ب‌ظ »
سلام خواهران و برادران گرامی....

یه سوال تو مخ میپیچه وقتی این انجمن رو میبینم و اونم اینه که سطح انجمن هر چند وقت یه بار Reset میشه..!
یعنی سطح علمی انجمن روز به روز بالاتر میره ولی یه دفه حالا خوشبختانه یا ... زیر رگبار سوال ها مبتدیانه کوبیده میشه و دوباره برمیگردیم روی سطح پایین..
نخ کلام رو که نمیشه خورد...
چرا اینجا فقط هی میگیم منبع باز و آزاد واینا ولی کسی رو تشفیق یا تشویق به توسعه نرم افزار ها نمی کنید...
چرا آموزش های حرفه ای اینجا قرار داده نمیشه؟
هنوز کاربرای زیادی هستن که نمی تونن برنامه ها رو از روی سورس کامپایل کنند و همش باید دست به دامن این ور اونور باشن
منبع درستی واسش نیست
نمی دونم شاید من برداشت دزستی از اینجا ندارم ولی آیا اینجا فقط واسه سوال و جواب هست؟ همین ؟
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
پاسخ به: پایی برای حرفه ای ها جاده نداره
« پاسخ #1 : 10 شهریور 1389، 12:49 ق‌ظ »
منم که تازه واردم دارم به این نتیجه می رسم
مشکلات:
۱-فرهنگ سازی: (یعنی چی؟!)
۱.۱- اول google  سیرچ(سرچ what's ever) کنید
۱.۲- man  بخوانید
۱.۳- تو همین فریوم سرچ کنید
اگر از روشهای فوق نتیجه نگرفتید اونوقت بیاید یه مطلب را پست کنید

یه سوال تو مخ میپیچه وقتی این انجمن رو میبینم و اونم اینه که سطح انجمن هر چند وقت یه بار Reset میشه..!
یعنی سطح علمی انجمن روز به روز بالاتر میره ولی یه دفه حالا خوشبختانه یا ... زیر رگبار سوال ها مبتدیانه کوبیده میشه و دوباره برمیگردیم روی سطح پایین..
چرا اینجا فقط هی میگیم منبع باز و آزاد واینا ولی کسی رو تشفیق یا تشویق به توسعه نرم افزار ها نمی کنید...
هنوز کاربرای زیادی هستن که نمی تونن برنامه ها رو از روی سورس کامپایل کنند و همش باید دست به دامن این ور اونور باشن
منبع درستی واسش نیست
نمی دونم شاید من برداشت دزستی از اینجا ندارم ولی آیا اینجا فقط واسه سوال و جواب هست؟ همین ؟
شما اگر می شناسید لینک بدید یا معرفی کنید سناریو طرح کنید که این کار می تونه برامون خوب باشه
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1389، 01:05 ق‌ظ توسط mani.zaeim »
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین shovalie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 223
« پاسخ #2 : 10 شهریور 1389، 10:34 ب‌ظ »
فقط اسم ما شیرازی های بدبخت بد در رفته من چند روز پیش کشف کردم که همه چی تو گوگل پیدا میشه از نخ زیر شلواری بابا بزرگم تا آدمه دسته دووم :p فقط یه آدمی میخواد که سرچ بزنه
من از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب گیره کارم مگرنه خیلی برنامه ها برایه انجمن داشتم
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1389، 10:47 ب‌ظ توسط shovalie »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #3 : 11 شهریور 1389، 02:14 ق‌ظ »
جدیا ! خداییش خیلی بد دردیه که هر از چندگاهی یه چندتا تازه وارد سرو کلشون پیدا می شه با کلی سئوال که باید بشینیم از اول بهشون جواب بدیم!
چرا من تا حالا مسئله یه این خطرناکی رو ندیده بودم؟  \\:D/
پیشنهاد می کنم اصلا رهبران سایت محبت کنن و بخش مربوط به ثبت نام فروم رو ببندن!
تازشم بدتر از اون! این گوگل عجب موی دماغی شده این روزها! یکی بیاد پایه بشیم بزنیم هکش کنیم تمام سروراشو بسوزونیم تا دیگه کسی نتونه بگه برین بگوگلین! گوگل مادر ... !
حاج مانی عزیز!
اگه من انقدر سواد و وقت داشتم که قبل از هر تاپیک این همه کار انجام بدم که اونوقت شما باید خودت یه نفره برای خودت توی این فروم آواز می خوندی که داداش! حالا ما یه حالی داریم بهت می دیم اونم مفتی! سرتو گرم می کنیم دیگه چرا انقدر واسمون کلاس میذاری؟ بهر جهت ما دوست داریم \\:D/ که هی ازت می پرسیم ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #4 : 11 شهریور 1389، 09:56 ق‌ظ »
مشکلات:
۱.۱- اول google  سیرچ(سرچ what's ever) کنید
۱.۲- man  بخوانید

منبع درستی واسش نیست
شما اگر می شناسید لینک بدید یا معرفی کنید سناریو طرح کنید که این کار می تونه برامون خوب باشه
این فرهنگی که شما می فرمایید هرگز ساخته نخواهد شد نمونه اش پست بالایی.

به طور کلی در جامعه ای که سطح تحصیلات در آن پایین باشد و تحصیل کرده ها هم از همان ابتدا تنها مصرف کننده علم باشند و نه تولید کننده نمی توان انتظاری بیش از این داشت. جستجو و کاوش بهترین راه برای یافتن پاسخ است اما به دلیلی که ذکر شد همواره آسان ترین راه برای رسیدن به هدف انتخاب می شود. منتها در بیشتر مواقع این راه آسان به نتیجه ای نمی رسد.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین shovalie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 223
« پاسخ #5 : 11 شهریور 1389، 11:52 ق‌ظ »
مشکلات:
۱.۲- man  بخوانید

منبع درستی واسش نیست
این فرهنگی که شما می فرمایید هرگز ساخته نخواهد شد نمونه اش پست بالایی.

به طور کلی در جامعه ای که سطح تحصیلات در آن پایین باشد و تحصیل کرده ها هم از همان ابتدا تنها مصرف کننده علم باشند و نه تولید کننده نمی توان انتظاری بیش از این داشت. جستجو و کاوش بهترین راه برای یافتن پاسخ است اما به دلیلی که ذکر شد همواره آسان ترین راه برای رسیدن به هدف انتخاب می شود. منتها در بیشتر مواقع این راه آسان به نتیجه ای نمی رسد.
+1

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • Free as in Freedom
« پاسخ #6 : 11 شهریور 1389، 12:54 ب‌ظ »
جدیا ! خداییش خیلی بد دردیه که هر از چندگاهی یه چندتا تازه وارد سرو کلشون پیدا می شه با کلی سئوال که باید بشینیم از اول بهشون جواب بدیم!
چرا من تا حالا مسئله یه این خطرناکی رو ندیده بودم؟  \\:D/
تازشم بدتر از اون! این گوگل عجب موی دماغی شده این روزها! یکی بیاد پایه بشیم بزنیم هکش کنیم تمام سروراشو بسوزونیم تا دیگه کسی نتونه بگه برین بگوگلین! گوگل مادر ... !
حاج مانی عزیز!
اگه من انقدر سواد و وقت داشتم که قبل از هر تاپیک این همه کار انجام بدم که اونوقت شما باید خودت یه نفره برای خودت توی این فروم آواز می خوندی که داداش! حالا ما یه حالی داریم بهت می دیم اونم مفتی! سرتو گرم می کنیم دیگه چرا انقدر واسمون کلاس میذاری؟ بهر جهت ما دوست داریم \\:D/ که هی ازت می پرسیم ;D

دست شما درد نکنه:
۱- کلاس نمی گذارم عزیزم
۲-بیکارم نیستم؛ اوقات بیکاریم یا Programming  می خوانم چون JEE Programmer هستم یا امنیت می خوانم یا scenario حل می کنم چون بر خلاف خیلی ها متا سفانه هم Linux Administrator هستم و هم programmer که تو صیهه می کنم کسی به دونبال هر دو نره که عا قبت مثل من میشه و وقت برای هیچ کاری نداره و به هر کی بگی هم admin هستی و هم programmer اونم نه php یا perl بلکه Java که خودش یه دنیای بزرگی است انقدر که توش غرق شدم؛ بهت می خنده و  میگه مگه میشه؟ آره من بخت برگشته از 15 سالگی Cisco خوندم و Linux و از ۲۰ Java رو شروع کردم که الان ۵ سال میشه که جاوا کارم به نظرت چقدر بی کار به نظر می رسم؟
۳-من تازه عضو شدم و در بازه زمانی ۵ روز ۱۱۸ پست فرستادم که فقط برای حل مشکل دیگران بوده
۴- ۱۰ سال میشه که دارم با linux کار می کنم تقریبا از پس مشکلات خودم تا حالا که بر اومدم: اگر اینجا هستم فقط به خاطر هم وطن و هم زبان بودن و کمک اومدم؛
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #7 : 12 شهریور 1389، 12:53 ق‌ظ »
گوگولی بازی (منظور جستجو در گوگل) این روزا فقط واسه کلیپ جوون میده...نه غلم صنعت.!!!
نقل‌قول
۱.۲- man  بخوانید
در کل اینو بگم که حتی اگه یه کتاب هم به دست دوستان بدن و از سیر تا هویج توش توضیح بده واسه کاربران اونوقت یکی میاد میگه ؛ من چجور میتونم این کتاب رو که فرمت پی دی اف هست رو باز کنم؟؟؟؛؛ ??? ???
نقل‌قول
اونوقا یه بازار سیاه واسه خرید و فروش نام کاربری دست میشه...  ;Dاینجا ایران میدونی که  \\:D/
ولی از اونجایی که برادر ریچارد شما از کلمه پیشنهاد در جمله ای که گفتی استفاده کردی مدیران این خط رو نمی خونن و این حرف شما رو مث یه کامپایلر به عنوان comment میبینن...!
تنها راهی که دوستان مدیر و سبیل کلفت رو میشه نظرشون رو جلب کرد اینه که اینجا کمی به چش خواهری و برادری دست به یخه یا یقه بشیم (من هی این کلمه رو یاد میگیرم وولی باز باز فراموش میکنم) :?:
راهبران یا رهبران سایت فقط بلدن با اون لیوان های قهوه و کاپوچینو بیان و هراز گاهی یه مانور بدن و که بگن آره ببینید ما چقدر از قهوه بارمون میشه... :-({|=

یا یکی این معضل (موظل ؟) چسبناک شدن بعضی از تاپیک ها که واقعا چندش شده من نمی فهمم عکس از دسکتاپ لینوکس چه چسبناکی داره... :o
یا پست های تکراری و مشابه دوستان که همه میدونن که اینها بحث شده قبلا، چرا جواب داده میشه...
در کل این جور که پیش بره باز هم این بحث ها امکانش اینکه نفت رو روی سفره مردم نیاره خیلی بالا هستش...

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • Free as in Freedom
« پاسخ #8 : 12 شهریور 1389، 01:42 ق‌ظ »
 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

MONO is Windows API

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
« پاسخ #9 : 13 شهریور 1389، 02:54 ق‌ظ »
سلام.
من یکی از کاربران جدید هستم. راستش حرفهای دوستان تا حدی قابل قبوله اما :
۱- عدم دسترسی به اینترنت مناسب یکی از دلایلی هستش که خیلی از کاربران ازجمله خودم سریع رو میارن به ایجاد تاپیک.
۲- قبول کنید بخش ویکی سایت کمی قدیمی شده . لااقل برای من که مستقیم و در بدو امر از ویندوز اومدم سراغ اوبونتو ۱۰.۰۴ خواندن اون مطالب بطور کامل مشکلم رو حل نکرد. من کل ویکی رو از تو محل کارم دانلود کردم و مقدار عمده اون رو خوندم اما ... ???
۳- یکی از مضرات بستن انجمن عدم جذب مهاجر جدید از ویندوز به گنوم/لینوکس میتونه باشه. میدونم برای برخی از عزیزان که حرفه ای هستند پاسخ به سوال من که مثلا Spash Screen چیه سخته اما خوب ... ;)
موفق باشید.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #10 : 13 شهریور 1389، 01:26 ب‌ظ »
سلام.
من یکی از کاربران جدید هستم. راستش حرفهای دوستان تا حدی قابل قبوله اما :
۱- عدم دسترسی به اینترنت مناسب یکی از دلایلی هستش که خیلی از کاربران ازجمله خودم سریع رو میارن به ایجاد تاپیک.
۲- قبول کنید بخش ویکی سایت کمی قدیمی شده . لااقل برای من که مستقیم و در بدو امر از ویندوز اومدم سراغ اوبونتو ۱۰.۰۴ خواندن اون مطالب بطور کامل مشکلم رو حل نکرد. من کل ویکی رو از تو محل کارم دانلود کردم و مقدار عمده اون رو خوندم اما ... ???
۳- یکی از مضرات بستن انجمن عدم جذب مهاجر جدید از ویندوز به گنوم/لینوکس میتونه باشه. میدونم برای برخی از عزیزان که حرفه ای هستند پاسخ به سوال من که مثلا Spash Screen چیه سخته اما خوب ... ;)
موفق باشید.

درود بر شما

1- سرچ کردن زمان کمتری میبره تا ایجاد تاپیک ، اگر کاربر عادت کنه به سرچ و از واژه های کلیدی مناسب استفاده کنه قطعا سریعتر به جواب میرسه
2- واقعا درسته مطالب ویکی قدیمی شده و متاسفانه کاربران همت نمیکنن آموزش ها رو اونجا بزارن (البته من دارم یه کارهایی میکنم و اگر دو یا سه نفر از کاربران با پیام خصوصی اعلام آمادگی کنن تو کمتر از یک ماه کل ویکی رو آپ دیت و تمام آموزش های لازم برای نسخه 10.04 که جدیدا منتشر شده قرار میدیم)
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
« پاسخ #11 : 26 شهریور 1389، 11:42 ب‌ظ »
دوست عزیز سلام
همه ی نظر ها قابل احترام است
اما همین سوال های مبتدیانه است که رشد کرده و کم کم پیشرفت می کند

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #12 : 26 شهریور 1389، 11:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
اما همین سوال های مبتدیانه است که رشد کرده و کم کم پیشرفت می کن
علیک سلام دوست من!!!
درسته که سوالات مبتدی به آرامی باعث پیشرفت میشه کاملا درسته و شکی درش نیست
اگه پست اول این تاپیک رو کامل خونده باشین میبینین که منظور من هم از این حرف شما دور نبوده..

ولی ببینید این فروم چند سال هست که راه افتاده...
خب پس دیگه تا اینجا نباید سوال مبتدیانه ای در سایت وجد داشته باشه که به جواب نرسیده باشه..
انجمن هر چند وقت یه بار سطح علمی ش RESET میشه و بر میگرده به حالت اول...
همه دوستان منتظر همت بقیه ان...
مدیران واقعا ترکوندن توی فعالیت جز یکی که  اسمش رو نمیگم آخه ازش میترسم :o
شما انجمن رو نگاه کن تاپیک های خیلی کمی داره که در سطح حرفه ای یا حداقل نیمه حرفه ای باشه که اونم به همت  و پشتکار دوستان پر از اسپم پست  و ایراد گیری میشه و نیمه کاره میمونه...
تو این انجمن شما جایی پیدا نمی کنی که به مباحث اصلی لینوکس بپردازه.
و.....
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 12:16 ق‌ظ توسط Alir3z4 »

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
« پاسخ #13 : 27 شهریور 1389، 12:11 ق‌ظ »
حق با شماست درسته

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
« پاسخ #14 : 27 شهریور 1389، 12:32 ق‌ظ »
منم همش تو همین فکرم !

از بسکه مطلب گیرمون نیمد چسبیدم به این که دسکتاپمو قشنگ کنم.(حالا خوشالم لینوکس کارم ! )

الان من 2 ساله تو لینوکسم بلد نیستم یه خط برنامه نوسی کنم(تو ویندوز به vb مسلطم تقریبا ) چرا؟

چون اون اولا تو همین فروم پرسیدم چه جوری شروع کنم .برید خودتون ببینید چی جواب دادن ! ماشا الله همه هم که فقط ادعا که من سیسکو خوندم فلان خوندم !  ](*,)

واقعا بس نیست؟

هی میگن لینوکس اوپن سورسه.من که تا حالا تو سورس هیچ برنامه ای دست نبردم !