انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع ایرانی  (دفعات بازدید: 9332 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ : توزیع ایرانی
« پاسخ #30 : 13 آذر 1399، 12:03 ق‌ظ »
اون OS همچنان آزاد هست. شما می‌تونید سورس رو از کسی که داره کاملا قانونی بگیرید.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین به یاد سردار دل ها

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
    • مافیا انلاین
« پاسخ #31 : 13 آذر 1399، 11:59 ق‌ظ »
اون OS همچنان آزاد هست. شما می‌تونید سورس رو از کسی که داره کاملا قانونی بگیرید.
ببخشید من منظورتون رو نفهمیدم یعنی من برم به یه نفر که مثلا تو افغانستان بگم سورس رو برو از ساتی که دسترسی من ایرانی رو قطع کرده بگیر و مثلا بریز رو یه فلش یا جایی دیگه اپلود کن
کاش به عنوان فقط ازاد نبودیم چرا من توسعه دهنده نباید سورس یک os روببینم به خاطر سیاست

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #32 : 13 آذر 1399، 01:11 ب‌ظ »
کدام توزیع رو نمیتونی سورسشو بگیری؟؟

ازاد بودن توزیع با دسترسی به یک سایت فرق داره.
من یه برنامه درست میکنم میگم این ازاده همه استفاده کنن سورسشم میزارم تو یه سایت.
بعد یه سایت میزنم (این سایت برا منه جزو توزیع نیست)میگم اگه دوست داشتین از اینجا هم میتونید برنامه منو دانلود کنید. ولی من از شما خوشم نمیاد دوست ندارم شما وارد سایتم بشید دسترسی شما رو به سایتم قطع میکنم.

شما فقط به سایت من دسترسی ندارید ربطی به برنامه من نداره.

ولی بازم : نرود میخ اهن در ................. ](*,)
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

• Full Member
  • *
    • مافیا انلاین
« پاسخ #33 : 13 آذر 1399، 01:19 ب‌ظ »

من یه برنامه درست میکنم میگم این ازاده همه استفاده کنن سورسشم میزارم تو یه سایت.
بعد یه سایت میزنم (این سایت برا منه جزو توزیع نیست)میگم اگه دوست داشتین از اینجا هم میتونید برنامه منو دانلود کنید. ولی من از شما خوشم نمیاد دوست ندارم شما وارد سایتم بشید دسترسی شما رو به سایتم قطع میکنم.

بله اما بعضی چیز ها حتی از تو مخازن هم فیلتره یعنی نرم افزار ازاد رو هم نمی شه دانلود کرد از مخازن میگم باشه می رم از به جا دیگه دان می کنم می زنم نرم افزار رو تو نت سایت گیت لب میاد اونم فیلتره بازم نمی تونم دان کنم نرم افزار هم سایت نداره من چه جوری سورس این نرم افزار رو ببینم؟؟؟
بعپ معرف یک کالا سایتش هست وقتی سایتو می بندی یعنی من دسترسی نمی دم یعنی سورس رو به تو نمی دم به خاطره سیاست کشورم نرم افزار ازاد رو به تو نمی دوم که سورسش روببنی سورش هست تا اما به خاط سیاست به تو نمی دم ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #34 : 13 آذر 1399، 01:56 ب‌ظ »
به مطالعه بیشتر نیاز دارید.

آزاد بودن یک نرم‌افزار هیچ ربطی به عدم دسترسی به یک سرور نداره.

اتفاقا آزاد بودن این اجازه رو به شما میده تا به صورت قانونی بتونید نرم‌افزار رو داشته باشید. اگر ابزار آزاد نباشه شما قادر نیستید سورس اون رو ببینید. اگر به هر صورتی سورس رو به دست بیارید کار غیرقانونی کردید و باید مجازات بشید. اینکه به یک سرور دسترسی ندارید حق شما رو برای داشتن سورس نرم‌افزار نمی‌گیره. از جای دیگه سورس رو تهیه کنید. کاملا هم قانونی هست. هیچ کس نمی‌تونه جلوی داشتن سورس یک نرم‌افزار آزاد رو از شما بگیره ولی میتونند بگن این سرور منه از سرور من دانلود نکن چون من دچار مشکل قانونی میشم.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #35 : 13 آذر 1399، 03:16 ب‌ظ »

بله اما بعضی چیز ها حتی از تو مخازن هم فیلتره یعنی نرم افزار ازاد رو هم نمی شه دانلود کرد از مخازن میگم باشه می رم از به جا دیگه دان می کنم می زنم نرم افزار رو تو نت سایت گیت لب میاد اونم فیلتره بازم نمی تونم دان کنم نرم افزار هم سایت نداره من چه جوری سورس این نرم افزار رو ببینم؟؟؟
بعپ معرف یک کالا سایتش هست وقتی سایتو می بندی یعنی من دسترسی نمی دم یعنی سورس رو به تو نمی دم به خاطره سیاست کشورم نرم افزار ازاد رو به تو نمی دوم که سورسش روببنی سورش هست تا اما به خاط سیاست به تو نمی دم ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

۱. کدوم نرم‌افزار رو می‌گید که از توی مخزن‌های اوبونتو قابل دسترس نیست؟

۲. کدهای نرم‌افزارهای اوبونتو از این‌جا قابل دسترس هست: https://code.launchpad.net

این هم کدهای نرم‌افزارهایی که توی دبیان هستن: https://salsa.debian.org/public

• Full Member
  • *
    • مافیا انلاین
« پاسخ #36 : 13 آذر 1399، 05:53 ب‌ظ »

اتفاقا آزاد بودن این اجازه رو به شما میده تا به صورت قانونی بتونید نرم‌افزار رو داشته باشید. اگر ابزار آزاد نباشه شما قادر نیستید سورس اون رو ببینید. اگر به هر صورتی سورس رو به دست بیارید کار غیرقانونی کردید و باید مجازات بشید. اینکه به یک سرور دسترسی ندارید حق شما رو برای داشتن سورس نرم‌افزار نمی‌گیره. از جای دیگه سورس رو تهیه کنید. کاملا هم قانونی هست. هیچ کس نمی‌تونه جلوی داشتن سورس یک نرم‌افزار آزاد رو از شما بگیره ولی میتونند بگن این سرور منه از سرور من دانلود نکن چون من دچار مشکل قانونی میشم.
یله می دونم اما وقتی من نمی تونم نرم افزار رو از چه از سرور چه از مخازن دانلود کنم شما بگو نرم افزار من ازاده شما می تونید سورسش روببینی و ادیت کنی و ... اما وقتی من حتی نرم افزار رو نمی تونم دانلود کنم چه جوری از این ازادی استفاده کنم ؟؟؟
این یعنی دنیا سیاست به تو اجازه نمی ده به این نرم افزار ازاد دسترسی داشته باشی

• Full Member
  • *
    • مافیا انلاین
« پاسخ #37 : 13 آذر 1399، 05:56 ب‌ظ »

۱. کدوم نرم‌افزار رو می‌گید که از توی مخزن‌های اوبونتو قابل دسترس نیست؟

۲. کدهای نرم‌افزارهای اوبونتو از این‌جا قابل دسترس هست: https://code.launchpad.net

این هم کدهای نرم‌افزارهایی که توی دبیان هستن: https://salsa.debian.org/public
سلام
من از توزیع های مبتنی بر دبیان استفاده نمی کنم
بعد نرم افزار  مثل بیک بلو باتن که بدون شبلتر فکن دانلودش غیر ممکنه چون تو مخازن اصلی نیست و مخزنی که میگه اد کنید برای دانلود هم فیلتره

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #38 : 13 آذر 1399، 06:11 ب‌ظ »

یله می دونم اما وقتی من نمی تونم نرم افزار رو از چه از سرور چه از مخازن دانلود کنم شما بگو نرم افزار من ازاده شما می تونید سورسش روببینی و ادیت کنی و ... اما وقتی من حتی نرم افزار رو نمی تونم دانلود کنم چه جوری از این ازادی استفاده کنم ؟؟؟
این یعنی دنیا سیاست به تو اجازه نمی ده به این نرم افزار ازاد دسترسی داشته باشی

خوب این اصلا به نرم‌افزار آزاد ربطی نداره. همه چیز رو شامل میشه... تا حالا نرم‌افزار انحصاری ندید که سرورهاش به شما اجازه دسترسی ندن؟

سازنده نرم‌افزار آزاد این لطف رو به همه می‌کنه که با آزاد منتشر کردن برنامه این امکان رو به همه بده تا قوانین رو دور بزنند و کد رو در اختیار بقیه قرار بدند. اگر ابزار ازاد نبود که دیگه هیچ‌کاری نمی‌شد کرد.

یا دقیقا متوجه نمی‌شید داستان چیه یا صرفا نادید می‌گیرید.   
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1399، 06:15 ب‌ظ توسط M!lad »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #39 : 13 آذر 1399، 07:01 ب‌ظ »
من از توزیع های مبتنی بر دبیان استفاده نمی کنم
بعد نرم افزار  مثل بیک بلو باتن که بدون شبلتر فکن دانلودش غیر ممکنه چون تو مخازن اصلی نیست و مخزنی که میگه اد کنید برای دانلود هم فیلتره

این Big Blue Button که کدش روی github هست:

https://github.com/bigbluebutton/bigbluebutton

و این هم که روش نصبش رو گفته:
https://docs.bigbluebutton.org/2.2/install.html

من متوجه نشدم که توی ایران فیلتر هست یا توسعه دهنده دسترسی ایرانی‌ها رو به سایتش بسته؟

• Full Member
  • *
    • مافیا انلاین
« پاسخ #40 : 13 آذر 1399، 07:53 ب‌ظ »
شما انگار خودتون رو زدید به اون راه
بله توی گتاب هاب هست ولی شما چه از روش نصب با اسکریپ چه دستی برید
موقع نصب جدودا ۲۰۰ پکت از ۲۱۰۰ پکت به مشکل فیلترینگ می خوره به این میگن ازاد نبود نرم افزار ازاد که میشه نقض ازادی  ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #41 : 14 آذر 1399، 09:27 ب‌ظ »
موقع نصب جدودا ۲۰۰ پکت از ۲۱۰۰ پکت به مشکل فیلترینگ می خوره به این میگن ازاد نبود نرم افزار ازاد که میشه نقض ازادی  ](*,) ](*,) ](*,)
من خودم بیگ بلو باتن رو روی چند تا سرور داخلی نصب کردم و مشکلی هم نداشتم

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #42 : 14 آذر 1399، 09:31 ب‌ظ »

](*,)حالا در مثال مناقشه نیست ولی شما به این مثال توجه کنید کشوری که در اون آزادی بیان وجود نداره رو شما میتونید برابر با کشوری بدونید که آزادی بیان هستش ولی مثلا یه روزنامه خاص مطالب شما رو برای روزنامه اش قبول نمی کنه این دوتا برابر هستند؟

• Full Member
  • *
    • مافیا انلاین
« پاسخ #43 : 15 آذر 1399، 10:36 ق‌ظ »

](*,)حالا در مثال مناقشه نیست ولی شما به این مثال توجه کنید کشوری که در اون آزادی بیان وجود نداره رو شما میتونید برابر با کشوری بدونید که آزادی بیان هستش ولی مثلا یه روزنامه خاص مطالب شما رو برای روزنامه اش قبول نمی کنه این دوتا برابر هستند؟
توجه خارج از بحث

تعریفتون از ازادی چیه

• Full Member
  • *
    • مافیا انلاین
« پاسخ #44 : 15 آذر 1399، 10:38 ق‌ظ »
من خودم بیگ بلو باتن رو روی چند تا سرور داخلی نصب کردم و مشکلی هم نداشتم
بله اکثر سرور ها به تور خود کار روی دی ان اس تحریم گذر تنظیم میشن در غیر این صورت بنده سرور های سایت معروف برگزاری کلاس انلاین نصب کردم ولی همشون رو باید از تحریم گذر استفاده میکرد