دوست من درباره ایران هم همین قضیه هست فقط تریتب عملایتی فرق داره
در انحمن شما اول انتخاب می کنید بعد وارد می شید
درباره ایران شما اول وارد میشید بعد اگه خوشتون نیومد خارج میشید و یک کشور دیگه رو انتخاب میکنید
خیر. لزوماً نمیتونید خارج شید. جدای از این که من شخصاً ممنوعالخروج از کشورم، هیچ ایرانی دیگهای هم نمیتونه کشور خودش رو عوض کنه. ممکنه بتونه مقیم کشور دیگهای باشه، ولی همچنان تنها تابعیت مورد قبول براش، ایرانیه.
در کل این که مفهوم کشور، یه مفهوم سیاسیه و هر سیاستمداری، تا هرجا که زورش میرسیده رو به اسم خودش زده و بهش گفته کشور؛ به اون آدمهایی که تو اون منطقه بودن هم گفته شهروندان اون کشور. پس بهتره ما که از سیاست سودی نمیبریم و بابتش ضرر هم میکنیم، لااقل پیش خودمون این مفاهیم مسخره رو به رسمیت نشناسیم.
شما ممنوعالخروج هستید یعنی خودتون دلیش رو نمی دونید ؟
یه خورده فکر کنید اهان عضویت در جنبش سبز حضور در اختشاشات 88
فکر کنم این کافی باشه تا یه میهن پرست رو از یه خائن مشخص کنه
شما از سیاست سود نمی برید می دونید مسیح علی نژاد چقدر در امد داره از جنبش هایی که افرادی مثل شما بهش پرو بال می دن؟؟؟
زیبا بود فقط اگه پاک نشه یا بن نشی (: احتمالا همین ولی انقد سریع نباید قضاوت کرد همه دلیل ممنوعالخروج به هم بافتی رفتی !
خود اونا خیلی موقع لو میره چقد روی اینترنت و... دارن کار میکنن تا مارو به فنا بدن البته اینجا نه میشه ویدیو گذاشت نه جاشه
ولی بعضیا میان به سادگی میگن اونا باما چیکار دارن اخه اره همینطور خوش بین باشید اونا هیچ کاری باما ندارن!! اگه نخوایم کارهای پشت پرده و خیلی چیزایی که انجام دادن نگاه نکنیم که خیلی زیاد
ولی اینا روی صحنه هم که (معمولا باید مخفی کاری کنن) کارهاشون دیده میشه فقط با یک چشم بینا