شما با رجوع به additional drivers درایور تخصصی انویدیای سیستمت رو نصب کردی؟
راستیتش من هم این مشکل رو داشتم؛ هم در لوبونتو و هم زوبونتو. مشکل من بخاطر ناسازگاری کارت گرافیک با هسته لینوکس جدید که در اوبونتوی ۲۰٫۰۴ استفاده شده بود که اینقدر قدیمی بود نه انویدیا ساپورتش میکرد و نه درایور داخلی خود اوبونتو بدرد پشتیبانیش میخورد. من با نصب Linux Mint xfce 20 (معادل همون زوبونتو) هیچ مشکلی که در لوبونتو و زوبونتو داشتم رو دیگه تجربه نکردم.
دیروز یه دفعه یادم اومد که من این کارو نکردم رفتم عوضش کردم و روی Using NVIDIA driver metapackage from nvidia-driver-390 گذاشتم و بعدش توی تنظیمات از انویدیا یه اینتل تغییر دادم که مصرف باتری کمتری داشته باشه امیدوارم جواب بده اما تا جایی یادمه اینتل هم بعضی وقت ها همین مشکل رو داره و حالا امیدوارم درست بشه
شما کدوم ورژن درایور رو توصیه می کنید ؟ توی قسمت additional driver ؟
شما هم ویندوز و لینوکس رو کنار هم نصب دارید ؟ الان چطور ؟ من میخوام یه راه حل درست و حسابی براش پیدا کنم و وقتی مطمئن شدم ویندوز رو پاک کنم و فقط لینوکس داشته باشم .
پس شما با نصب لینوکس مینت ایکس اف سی ای کارتون درست شد ؟
در مورد دو گرافیک اینتل و انویدیا دوستان تخصصیتر میتونن توصیه کنن. عمدتا میگن درایور آزاد استفاده بشه ولی به تجربه من مدل آزادش اصلن بدرد نمیخوره. من نسخه خود انویدیا رو توصیه میکنم. راهحل من این بود - در لینوکس مینت هم حتی توصیه بر اینه که نوع انویدیا رو نصب کنیم و مدل آزادش بدرد نمیخوره (تصویر ضمیمه).
نخیر. من تکی فقط لینوکس دارم. در مورد مینت xfce هم بله در یکی از آخرین تلاشهام نصبش کردم و در کمال ناباوری جواب داد. هم لوبونتو و هم زوبونتو روزی نبود که بدون دردسر بخوان کار کنن. در حال حاضر مینت xfce هیچ کدوم ازون مشکلات رو نداشت و عین یه سیستم معمولی داره کار میکنه.
به نظر من اول ببین چطوری صفحه فریز میشه. راههاشو پیدا کن. بعد مینت رو بگیر و به صورت لایو تستش کن. ببین فریز میشه یا نه. همینطور یکی دیگه هم هست به اسم zorin os اونهم عالیه و فریز شدن رو با اون هم تست کن. واس من اگر مینت جواب نمیداد گزینه بعدیم همین zorin بود که خداروشکر کار به اونجا نرسید اصن.
موفق باشی