چرا باید بجای ویندوز از لینوکس استفاده کنیم درحالی که تمام نیاز های کاربر را ویندوز به نحو احسن فراهم کرده؟
دلایل منطق بیارید.(فقط نگید نرم افزار های ویندوز پولیه)
چه کارهای دیگه ای هست که لینوکس میتونه انجام بده ولی ویندوز از پسش بر نمیاد؟ (کارهایی بگید که یه یوزر مث برنامه نویس و... انجام میده نه سرور های بزرگ).
ممنون میشم اگه جوابی دور از تعصب بدید
من به شخصه برای تنوع و فان اومدم اوبونتو نصب کردم. و کلا درمورد کامپیوتر کنجکاوم و دنبال دردسر هستم. الان دارم یادمیگیرم ازش استفاده کنم و از اوبونتو خوشم اومده و کنار ویندوز دارمش. اگه به خاطر نرمافزارهای تخصصی رشتم نبود ویندوز رو پاک میکردم.
تو اوبونتو بهتر میتونم سیستم عامل رو درک کنم.
یه بار سرعت اجرای یه برنامه محاسبات عددی (درس دینامیک سیالات محاسباتی) که خودم نوشته بودم . سرعت اجراشونو تو شرایط مساوی تو ویندوز و لینوکس با هم مقایسه کردم .اجرای اون برنامه تو لینوکس خیلی سریعتر از اجراش تو ویندوز بود.
به نظرم اگه کاربردشو بخای بگم میتونم به سرعت فوقالادهاش تو شبیه سازی عددی امواج دریا در برخورد با موجشکن ها و کانالهای تخلیه پساب آب شیرین کن ها به دریا اشاره کنم. البته اینکار رو تو ویندوز هم میشه انجام داد بشرطیکه بتونی چند هفته صبر کنی محاسباتش تموم شه و اگه وسطاش ریستارت نشه و اون صفحه آبی معروف نیاد.
کلا برام سواله چرا شرکتایی که نرمافزار های تخصصی رو تولید میکنن برای لینوکس هم تولید نمیکنن؟ (جهنم و ضرر آزاد نباشه رایگان هم نباشه. فقط باشه)