انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا لینوکس؟  (دفعات بازدید: 5169 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jawziJawzi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
چرا لینوکس؟
« : 15 دی 1399، 04:35 ب‌ظ »
چرا باید بجای ویندوز از لینوکس استفاده کنیم درحالی که تمام نیاز های کاربر را ویندوز به نحو احسن فراهم کرده؟
دلایل منطق بیارید.(فقط نگید نرم افزار های ویندوز پولیه)
چه کارهای دیگه ای هست که لینوکس میتونه انجام بده ولی ویندوز از پسش بر نمیاد؟ (کارهایی بگید که یه یوزر مث برنامه نویس و... انجام میده نه سرور های بزرگ).
ممنون میشم اگه جوابی دور از تعصب بدید

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
پاسخ : چرا لینوکس؟
« پاسخ #1 : 15 دی 1399، 05:07 ب‌ظ »
چرا باید بجای ویندوز از لینوکس استفاده کنیم درحالی که تمام نیاز های کاربر را ویندوز به نحو احسن فراهم کرده؟
چه کارهای دیگه ای هست که لینوکس میتونه انجام بده ولی ویندوز از پسش بر نمیاد؟ (کارهایی بگید که یه یوزر مث برنامه نویس و... انجام میده نه سرور های بزرگ).

هر کس دلیل خودشو داره و بهترین راه اینه که خودتون از لینوکس استفاده کنید و یه دانش کلی در مورد کامندلاین و سایر بخش های مهم لینوکس کسب کنید و بعد خودتون تصمیم بگیرید از کدوم استفاده کنید.
به شخصه این دلایلو دارم: اول اینکه دوست دارم نرم افزاری که استفاده میکنم آزاد باشه و حتی روی ویندوز هم همین نرم افزار ها رو نصب می کنم. از طرف دیگه دوست ندارم شرکت هایی مثل مایکروسافت یا گوگل اطلاعات من رو جمع آوری کنن. شاید با خودتون بگید اطلاعات خاصی ندارید و براتون اهمیتی نداره ولی توجه داشته باشید اطلاعات یه شخص تنها هیچوقت اهمیت نداشته ولی وقتی این اطلاعات از میلیون ها و حتی میلیاردها نفر کنار هم جمع میشن قدرت واقعی تحلیلی خودشون رو نشون میدن. دلیل دیگه ای که واقعا بهش اهمیت میدم اینه که دوست دارم سیستمم رو خودم شخصی سازی کنم و هر ظاهر و هر عملکردی من دوست دارم داشته باشه. البته نصب نرم افزار ها و البته محیط کار برنامه نویسی توی لینوکس خیلی راحت تره. عملا تا وقتی لینوکس رو تجربه نکردید نمیتونید بگید ویندوز تمام نیاز های کربرانش رو به نحو احسن فراهم میکنه.

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #2 : 15 دی 1399، 08:52 ب‌ظ »
ای بابا  >:(  ](*,)
فکر کنم تو این سه ماه اخیر حداقل پنج تا از این تاپیک ها باز شده
اگه کسی نمیخواد خب نیاد نه مجبوره نه دلیلی وجود داره که بخواد سیستم عاملش رو عوض کنه
معمولا هم حرف جدیدی نیست همون تاپیک ها رو بخونید ببینید به چه نتیجه ای میرسید

پ.ن : ببخشید اعصابم خورد شدش یه مقدار تند حرف زدم

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #3 : 15 دی 1399، 08:52 ب‌ظ »
شما درست میگی لینوکس و سیستم های گنو لینوکسی خیلی باگ دارن و تفاوتی با ویندوز ندارن بجز اینکه ویندوز خیلی زیباتر و پر برنامه تر وبهتره.
الان که شب هست ولی فردا سیستم عاملم رو پاک میکنم و ویندوز نصب میکنم به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم.
اینطوری نه وقت خودتون گرفته میشه نه وقت دوستان در انجمن
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #4 : 15 دی 1399، 09:49 ب‌ظ »
شما درست میگی لینوکس و سیستم های گنو لینوکسی خیلی باگ دارن و تفاوتی با ویندوز ندارن بجز اینکه ویندوز خیلی زیباتر و پر برنامه تر وبهتره.
الان که شب هست ولی فردا سیستم عاملم رو پاک میکنم و ویندوز نصب میکنم به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم.
اصل زیبایی برای پاسخ دادن به این تایپک ها داری!  ;D

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #5 : 15 دی 1399، 10:57 ب‌ظ »
لینوکس بنظرم خیلی قابلیت ها داره مثل همین محیط کاربری های زیاد و... البته ویندوز هم خیلی چیزا داره ...
ولی اصل اینکه بخوای بیای لینوکس بنظرم اصلی ترین دلیلش اینه سیستم تو نه سیستم یه شرکت که روش کنترل داره
امنیت آزادی متن باز میدونی داره چیکار میکنه یه تخلف کنه خیلی ساده تر میشه فهمید و اگه از کارهای یک محیط کاربری یا توزیع خوشت نیاد میتونی عوضش کنی و اونی که دوست داری بگیری مثلا kde نمیگم بد ولی یه چیزای کمی عجیب ازش دیدم داخل انجمن های خارجی گفته شده ولی خب به راحتی من الان یه دسکتاپ دیگه دارم البته نگفتم kde بد کلا گفتم یعنی حق انتخاب هست
شاید گمراه باشی ولی کمی میتونستی تحقیق کنی یا آزمایش کنی و اینجا این نفرستی ولی حالا که فرستادی اینم جوابت  ;)

آفلاین chandlerbing

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
« پاسخ #6 : 16 دی 1399، 12:10 ق‌ظ »

من به شخصه برای تنوع و فان اومدم اوبونتو نصب کردم. و کلا درمورد کامپیوتر کنجکاوم و دنبال دردسر هستم. الان دارم یادمیگیرم ازش استفاده کنم و از اوبونتو خوشم اومده و کنار ویندوز دارمش. اگه به خاطر نرمافزارهای تخصصی رشتم نبود ویندوز رو پاک میکردم.

تو اوبونتو بهتر میتونم سیستم عامل رو درک کنم.

یه بار سرعت اجرای یه برنامه محاسبات عددی (درس دینامیک سیالات محاسباتی) که خودم نوشته بودم . سرعت اجراشونو تو شرایط مساوی تو ویندوز و لینوکس با هم مقایسه کردم .اجرای اون برنامه تو لینوکس خیلی سریعتر از اجراش تو ویندوز بود.

به نظرم اگه کاربردشو بخای بگم  میتونم به سرعت فوقالادهاش تو شبیه سازی عددی امواج دریا در برخورد با موجشکن ها و کانالهای تخلیه پساب آب شیرین کن ها به دریا اشاره کنم. البته اینکار رو تو ویندوز هم میشه انجام داد بشرطیکه بتونی چند هفته صبر کنی محاسباتش تموم شه و اگه وسطاش ریستارت نشه و اون صفحه آبی معروف نیاد.

کلا برام سواله چرا شرکتایی که نرمافزار های تخصصی رو تولید میکنن برای لینوکس هم تولید نمیکنن؟ (جهنم و ضرر آزاد نباشه  رایگان هم نباشه. فقط باشه)

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #7 : 16 دی 1399، 12:13 ق‌ظ »
راستش چنتا دلیلی که من لینوکس دارم اینکه
۱-قدرت خط فرمان خیلی زیاده باهاش تقریبا هر کاری بخوام میکنم
۲-وجود مخازن. که باعث میشه هرچی بخوای سریع نصب کنی و لازم نباشه از هر سایتی یه فایل برای نصب برنامه دانلود کنی و مطمئن نباشی این ویروسه یا نه
۳-اینکه لینوکس آزاده
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #8 : 16 دی 1399، 12:25 ق‌ظ »
نقل‌قول
کلا برام سواله چرا شرکتایی که نرمافزار های تخصصی رو تولید میکنن برای لینوکس هم تولید نمیکنن؟ (جهنم و ضرر آزاد نباشه  رایگان هم نباشه. فقط باشه)
matlab با comsol multiphysics برای لینوکس هستند ولی باید لایسنس بخرید یا اینکه کرک نصب کنید که این آخری دزدی.
راستی شما از چه نرم افزاری برای محاسبات cfd استفاده میکنید؟ آخه تا جایی که من میدونم نرم افزاری نیست که هم روی لینوکس و هم روی ویندوز محاسبات cfd انجام بده(کلا برای محاسبات cfd چیزی برای لینوکس سراغ ندارم)
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین chandlerbing

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
« پاسخ #9 : 16 دی 1399، 12:49 ق‌ظ »
نقل‌قول
matlab با comsol multiphysics برای لینوکس هستند ولی باید لایسنس بخرید یا اینکه کرک نصب کنید که این آخری دزدی.
راستی شما از چه نرم افزاری برای محاسبات cfd استفاده میکنید؟ آخه تا جایی که من میدونم نرم افزاری نیست که هم روی لینوکس و هم روی ویندوز محاسبات cfd انجام بده(کلا برای محاسبات cfd چیزی برای لینوکس سراغ ندارم)

جایگزین مناسب برای متلب  octave هستش و اگه پکیج های دیگه شو نصب کنی همه خیلی کاربردیه (به جز اینکه واقعا کنده).
من نرمافزاری شبیه sap2000 برای طراحی ساختمان لازم دارم . که نسخه لینوکسی نداره.
نه سوال من لایسنسش نیست . من بنظرم اگه این نرمافزار ها برای لینوکس هم منتشر بشن هم کاربرای بیشتری داره و هم اینکه این سیستم عامل سریعتره و نادیده گرفته شده انگار

من برای cfdبا زبان فرترن کدنوشتم. انتقال حرارت 2 بعدی و 3 بعدی پایا و ناپایا

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #10 : 16 دی 1399، 07:23 ب‌ظ »
شرکت های تجاری دنبال پولن اونا چرتکه میندازن ببینن کجا پول بیشتری نصیبشون می کنه 8)

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #11 : 17 دی 1399، 06:16 ب‌ظ »
چند بار میخوای پاک کنی ? مشکلت با لینوکس چیه? :-k میخوای پاک کنی پاک کن هرکی میادمیگی پاک کنه ???
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #12 : 17 دی 1399، 08:40 ب‌ظ »
چند بار میخوای پاک کنی ? مشکلت با لینوکس چیه? :-k میخوای پاک کنی پاک کن هرکی میادمیگی پاک کنه ???
;D ;D 8)
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 19 دی 1399، 01:26 ق‌ظ »
چون لینوکس، کاراترین کرنل آزادیه که با سیستم‌عامل گنو کار می‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #14 : 19 دی 1399، 10:16 ق‌ظ »
یک پاسخ معمولی و غیر افراطی میتونه این باشه که برای تنوع و کنجکاوی و یادگیری چیزای جدید میشه لینوکسو امتحان کرد.
اگر خوشت اومد و برات جذاب بود ادامه میدی و جایگزین سیستم اصلیت میکنی. هیچ اجباری و یا چیز خارق العاده ای دربین نیست. علاقه ست.  :)