انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

فکر می کنید کدومیک پلیر بهتر و کاملتریه ؟

movie player
10 (4.4%)
vlc
111 (48.5%)
mplayer
16 (7%)
xine
5 (2.2%)
kaffeine
4 (1.7%)
dragon
2 (0.9%)
banshee
3 (1.3%)
totem
11 (4.8%)
rhythmbox
12 (5.2%)
exile
3 (1.3%)
amarok
13 (5.7%)
SMPlayer
30 (13.1%)
Songbird
3 (1.3%)
RealPlayer
3 (1.3%)
CorePlayer
0 (0%)
FFplay
1 (0.4%)
Ogle
2 (0.9%)

مجموع آرای اعضا: 148

نویسنده موضوع: بهترین و کاملترین پلیر کدومه ؟  (دفعات بازدید: 34945 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
پاسخ به: بهترین و کاملترین پلیر کدومه ؟
« پاسخ #15 : 24 شهریور 1389، 10:32 ق‌ظ »
پخش کننده ای مثل KMplayer در ویندوز برای لینوکس (ابونتو) نداریم؟

از اونجایی که من انیمه بین هستم (با انیمیشن فرق داره ها) kmplayer ویندوز ابزارهایی حیاتی برای انیمه دیدن داره مثل تنظیم زمان بندی و اندازه قلم زیرنویس، دو نوع مکان پیمای قابل تنظیم و ....

vlc پخش کننده قوی ای هست ولی خیلی از این ابزارها رو نداره

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #16 : 24 شهریور 1389، 11:57 ق‌ظ »
اون چیزی که توی گنوم به اسم Movie Player نشون داده میشه همون Totem هست. اما توی نظرسنجی به اشتباه هر دو گزینهٔ movie player و totem رو گذاشتید!
به نظر من Totem درست‌تره. توی گنوم هم باید می‌نوشتن Totem Movie Player همونطور که توی پنجرهٔ About ش نوشته. نه که Movie Player خالی که یه اسم generic هست!!
مثل اینکه بجای gedit بنویسن Text Editor (چون ادیتور پیش‌فرض گنوم هست) بجای kate هم بنویسن Text Editor (چون پیش‌فرض KDE هست) و .... اینطوری که معلوم نمیشه کدوم کدومه!!  :o چون ممکنه نرم‌افزارهای گنوم و KDE و غیره همزمان نصب باشه.
حتی توی ویندوز لکنتی هم نوشتن Windows Media Player نه که Media Player خالی!!
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1389، 12:01 ب‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #17 : 24 شهریور 1389، 12:03 ب‌ظ »
اون چیزی که توی گنوم به اسم Movie Player نشون داده میشه همون Totem هست. اما توی نظرسنجی به اشتباه هر دو گزینهٔ movie player و totem رو گذاشتید!
به نظر من Totem درست‌تره چون Movie Player یه اسم generic هست و بکار بردنش برای یه نرم‌افزار مسخره‌س!! توی گنوم حداقل باید می‌نوشتن Totem Movie Player
مثل اینکه بجای gedit بنویسن Text Editor بجای kate و همهٔ ادیتورهای دیگه هم بنویسن Text Editor اینطوری که معلوم نمیشه کدوم کدومه!!  :o چون ممکنه نرم‌افزارهای گنوم و کی‌دی‌ای و غیره همزمان نصب باشه.

سعید جان کاملا باهات موافقم. اینجوری هویت برنامه ها هم گم میشه. اسمهای Generic ایده خوبی نیست.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #18 : 24 شهریور 1389، 02:41 ب‌ظ »

از اونجایی که من انیمه بین هستم (با انیمیشن فرق داره ها) kmplayer ویندوز ابزارهایی حیاتی برای انیمه دیدن داره مثل تنظیم زمان بندی و اندازه قلم زیرنویس، دو نوع مکان پیمای قابل تنظیم و ....

sudo apt-get install kmplayer
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #19 : 24 شهریور 1389، 02:57 ب‌ظ »

sudo apt-get install kmplayer
این kmplayer (لینوکسی ) با اون kmplayer (ویندوزی ) کلی تفاوت داره همون vlc از این kmplayer (لینوکسی ) خیلی قوی تره
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #20 : 24 شهریور 1389، 03:00 ب‌ظ »
اسم kmplayer ویندوزی the kmplayer  ولی نسخه لینوکس  اسمش kmplayer  که پخش کننده خیلی ساده ای هست
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #21 : 24 شهریور 1389، 03:08 ب‌ظ »
با اجازه امیر جان ، اینم کاملش  ;)
K-Multimedia Player, a Korean media player software that runs on Microsoft Windows
Konqueror Media Player, an open-source media player software for KDE that runs on Unix-like operating systems

KMPlayer (Konqueror Media Player) is a video player for KDE. It is both a plugin for Konqueror, as well as a standalone video player. It is capable of running MPlayer or xine as a backend
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #22 : 24 شهریور 1389، 05:19 ب‌ظ »
قبل از نظر دادن یه چیزی رفت تو مخم اینه که Totem و Movie Player که دوستان خودشون بیان کردن موضوع رو ...
به نظر من Totem برای پخش موسیقی خویه و همچنین یه برنامه سریع واسه دیدن کلیپ های تصویری و چیزهای کوچولو موچولو..
VLC که دیگه که نمیشه ندید یه برنامه به این قوی که به قول خودشون همه چیز رو پخش میکنیم....
به قول سید هم که گفت فایل های نصفه و نیمه روو هم پخش میکنه ....
Smpalyer که با اون همه تنظیمات کار آمدی داره نمیشه راحت ازش گذشت...
ولی کلا نمیشه گفت که با یکیشون میشه تا آخر داستان با خوبی و خوشی زندگی کرد...
ولی تو ویندوز داستان چیز دیگست و اینه که Kmplayer کلا میتونه همه کاری کنه که البته اگه موضوع کش کردن تنظیمات رو به کنار گذاشت...

ولی دوستان گل و بلبل که فک میکننن Kmplayer  کره ای که در ویندوز هست با نسخه لینوکسی یکی هست کاملا در اشتباه هستن
Korean Multimedia Player که اولش هم که انتشار دادن کلا با زبان کره ای پیش فرض بود ولی به مرور زمان پیش فرض انگلیسی شد...
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
« پاسخ #23 : 24 شهریور 1389، 05:23 ب‌ظ »
قبل از نظر دادن یه چیزی رفت تو مخم اینه که Totem و Movie Player که دوستان خودشون بیان کردن موضوع رو ...
به نظر من Totem برای پخش موسیقی خویه و همچنین یه برنامه سریع واسه دیدن کلیپ های تصویری و چیزهای کوچولو موچولو..
VLC که دیگه که نمیشه ندید یه برنامه به این قوی که به قول خودشون همه چیز رو پخش میکنیم....
به قول سید هم که گفت فایل های نصفه و نیمه روو هم پخش میکنه ....
Smpalyer که با اون همه تنظیمات کار آمدی داره نمیشه راحت ازش گذشت...
ولی کلا نمیشه گفت که با یکیشون میشه تا آخر داستان با خوبی و خوشی زندگی کرد...
ولی تو ویندوز داستان چیز دیگست و اینه که Kmplayer کلا میتونه همه کاری کنه که البته اگه موضوع کش کردن تنظیمات رو به کنار گذاشت...

ولی دوستان گل و بلبل که فک میکننن Kmplayer  کره ای که در ویندوز هست با نسخه لینوکسی یکی هست کاملا در اشتباه هستن
Korean Multimedia Player که اولش هم که انتشار دادن کلا با زبان کره ای پیش فرض بود ولی به مرور زمان پیش فرض انگلیسی شد...

این و خوندم و متوجه قضیه شدم ! ممنون از توضیحت ! حالا یه چیزی که کارهای kmplayer ویندوز و اینجا انجام بده ! از اینهایی که اینجا معرفی شده چیزی میشه معرفی کرد ؟
حداقل ابزارهای نوار پیمایش قابل تنظیم داشته باشه ! VlC فقط یه جلو و عقب داره که زمانشم خیلی زیاده !

البته شاید جاش اینجا نباشه ولی اهل فن این جا بیشتر سرک میکشن !

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #24 : 24 شهریور 1389، 05:32 ب‌ظ »
عمو I2adan خواهش میکنم..
بله برنامه هست که بشه تنظیمش کرد همین Smpalayer  که گفتم از شیر مرغ تا شیر خروس اختیار تنظیمات بهت میده حتی واسه تنظیم پرش ها (منظور عقب و جلو هست)‌:ي

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #25 : 25 شهریور 1389، 12:38 ق‌ظ »

این و خوندم و متوجه قضیه شدم ! ممنون از توضیحت ! حالا یه چیزی که کارهای kmplayer ویندوز و اینجا انجام بده ! از اینهایی که اینجا معرفی شده چیزی میشه معرفی کرد ؟
حداقل ابزارهای نوار پیمایش قابل تنظیم داشته باشه ! VlC فقط یه جلو و عقب داره که زمانشم خیلی زیاده !

البته شاید جاش اینجا نباشه ولی اهل فن این جا بیشتر سرک میکشن !
VLC یه دونه جلو و عقب نداره ،  چند تا داره ، بستگی داره شما چه دکمه های رو هم‌زمان با کلید های راست یا چپ نگه دارید (ctrl یا shift یا alt یا alt+ctrl ) که در هر کدوم زمان جلو و عقب کشیدن متفاوت هست ، البته این تنظیمات پیش فرض هست و میتونید تو قسمت تنطیمات وی‌ال‌سی تو قسمت hotkeys تغییرش بدید

البته smplayer هم پلیر کاملی است که تنظیمات کاملی داره مثلا در smplayer میشه صدای فیلم رو هم نسبت به تصویر عقب و جلو کرد که این قابلیت رو من تو هیچ پلیری ندیدم و برای پخش چند تا فیلم که صداشون با تصویر هماهنگ نبودند خیلی بدردم خورد
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1389، 12:45 ق‌ظ توسط sunpda »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #26 : 25 شهریور 1389، 12:51 ق‌ظ »
درسته Sunpda
Vlc هم کارایی های زیادی داره ولی چیزی در موردش نگفته و همچنین تو منوهاش نمیشه از همه چیز سر درآورد ...
این کارایی SmPlayer که صدا رو روی فیلم Delay میکنه خیلی عالیه منم تو هیچ پلیری ندیدم و خیلی هم کاربردی

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #27 : 25 شهریور 1389، 03:54 ب‌ظ »
اشتباه از من بود. با تشکر از دوستانی که منو راهنمایی کردن
 =D>
ولی من بازم vlc رو به kmplayer ویندوز ترجیح میدم. (منظورم لینوکسی بودنش نیست)
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #28 : 26 شهریور 1389، 12:59 ق‌ظ »
ولی من بازم vlc رو به kmplayer ویندوز ترجیح میدم. (منظورم لینوکسی بودنش نیست)

من هم تو اکثر مواقع حتی تو ویندوز وی‌ال‌سی و إس‌إم‌پلیر رو ترجیح میدم مگر اینکه زیر نویس فیلم نیاز به subtitle FPS conversion داشته باشد که من این قابلیت رو هنوز در وی‌ال‌سی و إس‌إم‌پلیر پیدا نکردم برا همین مجبورم در چنین مواقعی از کاإم‌پلیر استفاده کنم

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #29 : 26 شهریور 1389، 09:49 ق‌ظ »
به نظر من Totem درست‌تره. توی گنوم هم باید می‌نوشتن Totem Movie Player همونطور که توی پنجرهٔ About ش نوشته. نه که Movie Player خالی که یه اسم generic هست!!
مثل اینکه بجای gedit بنویسن Text Editor (چون ادیتور پیش‌فرض گنوم هست) بجای kate هم بنویسن Text Editor (چون پیش‌فرض KDE هست) و .... اینطوری که معلوم نمیشه کدوم کدومه!!  :o چون ممکنه نرم‌افزارهای گنوم و KDE و غیره همزمان نصب باشه.
سعید جان حق با شماست ولی وقتی کلمه totem رو توی ubuntu software center میزنی دو تا گزینه جدا میاد که به صورت پیشفرض movie player نصبه ولی یه گزینه دیگه هم وجود داره به نام movie player totem ( xine backend ) .