انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

فکر می کنید کدومیک پلیر بهتر و کاملتریه ؟

movie player
10 (4.4%)
vlc
111 (48.5%)
mplayer
16 (7%)
xine
5 (2.2%)
kaffeine
4 (1.7%)
dragon
2 (0.9%)
banshee
3 (1.3%)
totem
11 (4.8%)
rhythmbox
12 (5.2%)
exile
3 (1.3%)
amarok
13 (5.7%)
SMPlayer
30 (13.1%)
Songbird
3 (1.3%)
RealPlayer
3 (1.3%)
CorePlayer
0 (0%)
FFplay
1 (0.4%)
Ogle
2 (0.9%)

مجموع آرای اعضا: 148

نویسنده موضوع: بهترین و کاملترین پلیر کدومه ؟  (دفعات بازدید: 34948 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
پاسخ به: بهترین و کاملترین پلیر کدومه ؟
« پاسخ #30 : 26 شهریور 1389، 10:01 ق‌ظ »
راستی یه سوال منsmplayer  رو نصب کردم ولی فیلمو که می خوام پخش کنم فقط صداش پخش میشه و صفحه فیلمش شفافه ! تو گنوم اینطوریه یا مال من مشکل داره؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #31 : 26 شهریور 1389، 10:36 ق‌ظ »
سعید جان حق با شماست ولی وقتی کلمه totem رو توی ubuntu software center میزنی دو تا گزینه جدا میاد که به صورت پیشفرض movie player نصبه ولی یه گزینه دیگه هم وجود داره به نام movie player totem ( xine backend ) .
من هیچ وقت از اون Software Center استفاده نمی‌کنم و نخواهم کرد (الان یه ساعت گشتم آیتمش رو توی منو پیدا کنم ولی آخرش پیدا نکردم. فکر کنم قبلا حذفش کردم! ;D) غیر از باگهای بدی که داره، اسم پکیج رو هم به شما نشون نمیده و این خیلی بده!
به هر حال، اگه توی Synaptic سرچ کنید می‌بینید که دو تا پکیج totem و totem-xine هست (همون دو تایی که توی Software Center نشون میده). پکیج totem که مشخصه همون Movie Player هست که از کتابخانهٔ GStreamer بعنوان backend استفاده می‌کنه. اما قبلا Totem غیر از GStreamer می‌تونست از Xine هم بعنوان backend استفاده کنه (Xine به اندازهٔ GStreamer کامل و انعطاف پذیر نیست ولی چند تا قابلیت مثل پخش کردن DVD های encrypt شده داشت که GStreamer قبلاً نداشت) ولی وقتی GStreamer هم این قابلیت‌ها رو اضافه کرد، تیم توسعهٔ Totem دیگه پشتیبانی از کتابخانهٔ Xine رو رها کردن (از ورژن 2.27.1) یعنی دیگه Totem with Xine backend وجود نداره و اون پکیج totem-xine الکی هست و اگه نصبش کنید میره همون Totem رو نصب می‌کنه (احتمالا این پکیج totem-xine رو فقط برای حفظ سازگاری مخازن گذاشتن). توی توضیحات پکیج (totem-xine) هم نوشته:
A simple media player for the GNOME desktop (transitional package)transitional ترجمه‌ش چی میشه؟ انتقالی؟

پس اون totem-xine که پشم! یه پلیر دیگه هست بر اساس کتابخانهٔ Xine که اسم پکیجش xine-ui هست که اونم هیچ ربطی به Totem نداشته و نداره. و من هم از این پلیر خوشم نمیاد (هم رابط گرافیکی‌ش خیلی زشته هم backend ش یعنی Xine زیاد جالب نیست)

ولی اینا ربطی به اون حرفم (که Movie Player یه اسم generic و مسخره هست) نداره و من هنوز پای اون حرف هستم!  ;)

منابع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Totem
http://en.wikipedia.org/wiki/Xine

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #32 : 26 شهریور 1389، 10:44 ق‌ظ »
ولی من بازم vlc رو به kmplayer ویندوز ترجیح میدم. (منظورم لینوکسی بودنش نیست)

من هم تو اکثر مواقع حتی تو ویندوز وی‌ال‌سی و إس‌إم‌پلیر رو ترجیح میدم مگر اینکه زیر نویس فیلم نیاز به subtitle FPS conversion داشته باشد که من این قابلیت رو هنوز در وی‌ال‌سی و إس‌إم‌پلیر پیدا نکردم برا همین مجبورم در چنین مواقعی از کاإم‌پلیر استفاده کنم
subtitle FPS conversion یعنی چی؟ منظورتون شیفت دادن زیرنویس هست؟ (برای زیرنویس‌هایی که آفست زمانی دارن با فیلم) میشه بیشتر توضیح بدید؟

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 26 شهریور 1389، 02:51 ب‌ظ »
سعید جان حق با شماست ولی وقتی کلمه totem رو توی ubuntu software center میزنی دو تا گزینه جدا میاد که به صورت پیشفرض movie player نصبه ولی یه گزینه دیگه هم وجود داره به نام movie player totem ( xine backend ) .
من هیچ وقت از اون Software Center استفاده نمی‌کنم و نخواهم کرد (الان یه ساعت گشتم آیتمش رو توی منو پیدا کنم ولی آخرش پیدا نکردم. فکر کنم قبلا حذفش کردم! ;D) غیر از باگهای بدی که داره، اسم پکیج رو هم به شما نشون نمیده و این خیلی بده!
به هر حال، اگه توی Synaptic سرچ کنید می‌بینید که دو تا پکیج totem و totem-xine هست (همون دو تایی که توی Software Center نشون میده). پکیج totem که مشخصه همون Movie Player هست که از کتابخانهٔ GStreamer بعنوان backend استفاده می‌کنه. اما قبلا Totem غیر از GStreamer می‌تونست از Xine هم بعنوان backend استفاده کنه (Xine به اندازهٔ GStreamer کامل و انعطاف پذیر نیست ولی چند تا قابلیت مثل پخش کردن DVD های encrypt شده داشت که GStreamer قبلاً نداشت) ولی وقتی GStreamer هم این قابلیت‌ها رو اضافه کرد، تیم توسعهٔ Totem دیگه پشتیبانی از کتابخانهٔ Xine رو رها کردن (از ورژن 2.27.1) یعنی دیگه Totem with Xine backend وجود نداره و اون پکیج totem-xine الکی هست و اگه نصبش کنید میره همون Totem رو نصب می‌کنه (احتمالا این پکیج totem-xine رو فقط برای حفظ سازگاری مخازن گذاشتن). توی توضیحات پکیج (totem-xine) هم نوشته:
A simple media player for the GNOME desktop (transitional package)transitional ترجمه‌ش چی میشه؟ انتقالی؟

پس اون totem-xine که پشم! یه پلیر دیگه هست بر اساس کتابخانهٔ Xine که اسم پکیجش xine-ui هست که اونم هیچ ربطی به Totem نداشته و نداره. و من هم از این پلیر خوشم نمیاد (هم رابط گرافیکی‌ش خیلی زشته هم backend ش یعنی Xine زیاد جالب نیست)

ولی اینا ربطی به اون حرفم (که Movie Player یه اسم generic و مسخره هست) نداره و من هنوز پای اون حرف هستم!  ;)

منابع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Totem
http://en.wikipedia.org/wiki/Xine

سعید جان ممنون . تاریخچشو درآوردی ؟!  ;D 

نقل‌قول

subtitle FPS conversion یعنی چی؟ منظورتون شیفت دادن زیرنویس هست؟ (برای زیرنویس‌هایی که آفست زمانی دارن با فیلم) میشه بیشتر توضیح بدید؟

در ضمن فکر کنم منظور از FPS همون Frame Per Second باشه . من یه فیلم داشتم هر چی زیرنویسشو جلو و عقب می کردم نمی شد بعد با subtitle editor اول و آخر فیلمو بهش دادم و FPS زیرنویسو عوض کرد و درست شد !‌ البته این مشکل خیلی خیلی نادره !   

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #34 : 26 شهریور 1389، 04:48 ب‌ظ »
سلام  :)
همونطور که دوستمون گفتن منظور از FPS همون Frame Per Second هست و جالب اینکه اگر در فایل های sub و idx این FPS با FPS موجود در فایل ویدئویی شما هماهنگ نباشه، حتی اگر زمان زیرنویس هم درست باشه، باز هم شما نمی تونید زیرنویس رو مرتب ببنید و زمان زیرنویس به صورت تصاعدی کم یا زیاد میشه و اونجاست که کنترل کننده های تاخیر زیرنویس به داد شما می رسن. البته شما باید تا آخر فیلم اونو کنترل کنید که در اون صورت دیگه از فیلم چیزی متوجه نمی شید  ;D
در مورد پکیج totem-xine هم باید خدمتتون عرض کنم که با اینکه کنار رفته ولی من هر بار که آماروک رو داخل گنوم نصب می کردم برای اجرای فایل های mp3 باید این بسته رو هم نصب می کردم. جالبه  :o
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #35 : 27 شهریور 1389، 07:49 ق‌ظ »
راستی یه سوال منsmplayer  رو نصب کردم ولی فیلمو که می خوام پخش کنم فقط صداش پخش میشه و صفحه فیلمش شفافه ! تو گنوم اینطوریه یا مال من مشکل داره؟
شما احتمالا کامپیز رو فعال کردی؟
حالت پنجره ها رو هم حتما شیشه ای تنظیم کردی؟

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
« پاسخ #36 : 27 شهریور 1389، 08:49 ب‌ظ »
عمو I2adan خواهش میکنم..
بله برنامه هست که بشه تنظیمش کرد همین Smpalayer  که گفتم از شیر مرغ تا شیر خروس اختیار تنظیمات بهت میده حتی واسه تنظیم پرش ها (منظور عقب و جلو هست)‌:ي

بابت راهنمایی تشکرات فراوان

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
« پاسخ #37 : 27 شهریور 1389، 10:26 ب‌ظ »
شما احتمالا کامپیز رو فعال کردی؟
حالت پنجره ها رو هم حتما شیشه ای تنظیم کردی؟
کامپیز فعاله ولی شیشه ای نیست . همون دیفالته خود اوبونتوئه .

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #38 : 01 آبان 1389، 11:36 ب‌ظ »
به نظر من که بهترین پلیر همین دیفالت خود ابونتو یعنی movie pleyer یا به قوا دوستان totem بعدش smplyer خوبه movieplayer که خیلی به نظر من اول تصویر نرم و روان نشون میده از اولش هم مشکلی با زیر نویس نداره و با نصب کدک هم که مشکلی با فرمت های تصویری نداره از این VLC چه نسخه ویندوزیش چه نسخ لینوکس متنفرم چه از ریخت و قیافش چه از تنظیماته قسمته زیر نویسش عینه آدم مست عمل می کنه چه امکاناتش که در حد لالیگا مسخره هست :)
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #39 : 01 آبان 1389، 11:42 ب‌ظ »
به نظر من که بهترین پلیر همین دیفالت خود ابونتو یعنی movie pleyer یا به قول دوستان totem بعدش smplyer خوبه movieplayer که  به نظر من اول تصویر رو نرم و روان نشون میده از اولش هم مشکلی با زیر نویس نداره و با نصب کدک هم که مشکلی با فرمت های تصویری نداره از این VLC چه نسخه ویندوزیش چه نسخ لینوکس متنفرم چه از ریخت و قیافش چه از تنظیماته قسمته زیر نویسش عینه آدم مست عمل می کنه چه امکاناتش که در حد لالیگا مسخره هست :)
امیدوارم در هیج صورتی   VLC رو پیش فرض نکنند

البته اینا نظراته منه و هستند عده ای که اینو دوست دارند سلیقه ها متفاوته
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #40 : 02 آبان 1389، 10:54 ب‌ظ »
به نظر من که بهترین پلیر همین دیفالت خود ابونتو یعنی movie pleyer یا به قوا دوستان totem بعدش smplyer خوبه movieplayer که خیلی به نظر من اول تصویر نرم و روان نشون میده از اولش هم مشکلی با زیر نویس نداره و با نصب کدک هم که مشکلی با فرمت های تصویری نداره از این VLC چه نسخه ویندوزیش چه نسخ لینوکس متنفرم چه از ریخت و قیافش چه از تنظیماته قسمته زیر نویسش عینه آدم مست عمل می کنه چه امکاناتش که در حد لالیگا مسخره هست :)
خدا رو 220 بار سپاس كه دستي تو كار پلير هاي ابونتو نداري
وگرنه با سليقه و علايق ات باس ميرفتيم جزيره خارك ني لبك ميزديم :d
البته با اين تيكه روان بودن ويديو با totem موافقم
ولي بايد كارت گرافيك و يه سري چيزا واسه vlc , smplayer, mplayer  متچ بشه!

یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #41 : 02 آبان 1389، 11:35 ب‌ظ »
Xt7-Player و miro 3.5 هم پلیرهای خوبی هستند ...
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1389، 11:36 ب‌ظ توسط Hosein-LS »

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
« پاسخ #42 : 02 آبان 1389، 11:43 ب‌ظ »
فکر می کنید کدوم بهتره یعنی هم پسوندای بیشتری پخش می کنه هم قابلیت های بیشتری داره هم ... خلاصه در کل نسبت به بیه بهتره و اونو به بقیه هم پیشنهاد می کنید .

از اون جایی که اسمی از سیستم عاملی خاص نیاوردید
پس ویندوز مدیا پلیر از همش بهتره
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1389، 04:14 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #43 : 02 آبان 1389، 11:51 ب‌ظ »
فکر می کنید کدوم بهتره یعنی هم پسوندای بیشتری پخش می کنه هم قابلیت های بیشتری داره هم ... خلاصه در کل نسبت به بیه بهتره و اونو به بقیه هم پیشنهاد می کنید .

پس ویندوز مدیا از همش بهتره
Windows Media Devices
Windows Media System
Windows Media Center
Windows Media Player
Windows Media Client
Windows Media File
Windows Media Audio
Windows Media Video
windows media the twelfth
Windows Media Guide
و ..... و... و.... و... و....
تا اونجايي كه يادم مياد حرف دولبه و همچنين در ادبيات جملات كژتابي داريم
ولي حرف 200 لبه نديده بودم :D
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *

پس ویندوز مدیا پلیر از همش بهتره
درسته ولی مسلما وقتی تو تالار اوبونتو این سوال مطرح میشه قضیه فرق می کنه !