انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خیلی تازه کارم کمکم کنید :) خطا در update شدن و حذف و نصب  (دفعات بازدید: 1879 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
سلام به همه
از ویندوز استفاده میکردم اما بدلیل استفاده از نرم افزارهای خریدنی به شکل کرک و شکستن قفل دیدم خدارو خوش نمیاد حاصل دسترنج یه عده رو بدزدم تصمیم گرفتم همه محصولات رو یا رایگان استفاده کنم یا بخرم
برای شروع از ویندوز اومدم به لینوکس اوبونتو
-----------
۱- به دستور زیر پاسخ خطا میگیرم:

abdolmahdi@abdolmahdi-System-Product-Name:~$ sudo apt install git
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
The following additional packages will be installed:
  git-man liberror-perl
Suggested packages:
  git-daemon-run | git-daemon-sysvinit git-doc git-el git-email git-gui gitk gitweb git-cvs git-mediawiki git-svn
The following NEW packages will be installed
  git git-man liberror-perl
0 to upgrade, 3 to newly install, 0 to remove and 0 not to upgrade.
4 not fully installed or removed.
Need to get 5,464 kB of archives.
After this operation, 38.4 MB of additional disk space will be used.
Do you want to continue? [Y/n] y
Get:1 http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu focal/main amd64 liberror-perl all 0.17029-1 [26.5 kB]
Get:2 http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu focal/main amd64 git-man all 1:2.25.1-1ubuntu3 [884 kB]
Get:3 http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu focal/main amd64 git amd64 1:2.25.1-1ubuntu3 [4,554 kB]
Fetched 5,464 kB in 6s (902 kB/s)                                                                                                                                                                                 
Selecting previously unselected package liberror-perl.
(Reading database ... 266501 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack .../liberror-perl_0.17029-1_all.deb ...
Unpacking liberror-perl (0.17029-1) ...
Selecting previously unselected package git-man.
Preparing to unpack .../git-man_1%3a2.25.1-1ubuntu3_all.deb ...
Unpacking git-man (1:2.25.1-1ubuntu3) ...
Selecting previously unselected package git.
Preparing to unpack .../git_1%3a2.25.1-1ubuntu3_amd64.deb ...
Unpacking git (1:2.25.1-1ubuntu3) ...
Setting up conserver-server (8.2.4-2ubuntu0.20.04.1) ...
Job for conserver-server.service failed because the service did not take the steps required by its unit configuration.
See "systemctl status conserver-server.service" and "journalctl -xe" for details.
invoke-rc.d: initscript conserver-server, action "start" failed.
● conserver-server.service - Console server
     Loaded: loaded (/lib/systemd/system/conserver-server.service; disabled; vendor preset: enabled)
     Active: failed (Result: protocol) since Sat 2021-01-09 02:29:02 +0330; 3ms ago
       Docs: man:conserver(8)
    Process: 22560 ExecStart=/usr/sbin/conserver -d $OPTS (code=exited, status=0/SUCCESS)

Jan 09 02:29:02 abdolmahdi-System-Product-Name systemd[1]: Starting Console server...
Jan 09 02:29:02 abdolmahdi-System-Product-Name conserver[22560]: [Sat Jan  9 02:29:02 2021] conserver (22560): conserver.com version 8.2.4
Jan 09 02:29:02 abdolmahdi-System-Product-Name conserver[22560]: [Sat Jan  9 02:29:02 2021] conserver (22560): started as `conservr' by `conservr'
Jan 09 02:29:02 abdolmahdi-System-Product-Name conserver[22560]: [Sat Jan  9 02:29:02 2021] conserver (22560): ERROR: no consoles found in configuration file
Jan 09 02:29:02 abdolmahdi-System-Product-Name conserver[22560]: [Sat Jan  9 02:29:02 2021] conserver (22560): terminated
Jan 09 02:29:02 abdolmahdi-System-Product-Name systemd[1]: conserver-server.service: Can't open PID file /run/conserver/conserver.pid (yet?) after start: Operation not permitted
Jan 09 02:29:02 abdolmahdi-System-Product-Name systemd[1]: conserver-server.service: Failed with result 'protocol'.
Jan 09 02:29:02 abdolmahdi-System-Product-Name systemd[1]: Failed to start Console server.
dpkg: error processing package conserver-server (--configure):
 installed conserver-server package post-installation script subprocess returned error exit status 1
Setting up liberror-perl (0.17029-1) ...
Setting up git-man (1:2.25.1-1ubuntu3) ...
Setting up virtualbox-dkms (6.1.10-dfsg-1~ubuntu1.20.04.1) ...
Removing old virtualbox-6.1.10 DKMS files...

------------------------------
Deleting module version: 6.1.10
completely from the DKMS tree.
------------------------------
Done.
Loading new virtualbox-6.1.10 DKMS files...
Building for 5.8.0-36-generic
Building initial module for 5.8.0-36-generic
ERROR: Cannot create report: [Errno 17] File exists: '/var/crash/virtualbox-dkms.0.crash'
Error! Bad return status for module build on kernel: 5.8.0-36-generic (x86_64)
Consult /var/lib/dkms/virtualbox/6.1.10/build/make.log for more information.
dpkg: error processing package virtualbox-dkms (--configure):
 installed virtualbox-dkms package post-installation script subprocess returned error exit status 10
Setting up git (1:2.25.1-1ubuntu3) ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of virtualbox:
 virtualbox depends on virtualbox-dkms (>= 6.1.10-dfsg-1~ubuntu1.20.04.1) | virtualbox-source (>= 6.1.10-dfsg-1~ubuntu1.20.04.1) | virtualbox-modules; however:
  Package virtualbox-dkms is not configured yet.
  Package virtualbox-source is not installed.
  Package virtualbox-modules is not installed.
  Package virtualbox-dkms which provides virtualbox-modules is not configured yet.

dpkg: error processing package virtualbox (--configure):
 dependency problems - leaving unconfigured
dpkg: dependency problems prevent configuration of virtualbox-qt:
 virtualbox-qt depends on virtualbox (= 6.1.10-dfsg-1~ubuntu1.20.04.1); however:
  Package virtualbox is not configured yet.
  Package virtualbox-6.1 which provides virtualbox is not installed.

dpkg: error processing package virtualbox-qt (--configure):
 dependency problems - leaving unconfigured
No apport report written because the error message indicates it's a follow-up error from a previous failure.
                                                                                                            No apport report written because MaxReports has already been reached
                                                                                                                                                                                Processing triggers for man-db (2.9
.1-1) ...
Errors were encountered while processing:
 conserver-server
 virtualbox-dkms
 virtualbox
 virtualbox-qt
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

۲- جدیدن هم وقتی میخوام نرم افزاری رو نصب کنم تقریبا در ۵۰ درصد خطا میده و نصب نمیشن.

۳- یه تعداد از نرم افزار ها هم موقع حذف خطا میدن و حذف نمیشن

۴- سایتایی که بنده باهاشون کار میکنم اکثر بدلیل تحریم ایران دسترسی ip ایران رو بستن لطفا یه نرم افزار یا راه حل خوبی که بشه فند .. شکن رو جوری اجرا کرد که نرم افزار ها هم ip شون عوض شه بهم معرفی کنین (برای دیدن سایتاشون مشکلی ندارم از افزونه های فایر فوکس که برای این کار هست اسفاده میکنم و خوبه اما فقط فایرفوکس رو \وشش میده و نرم افزار هام نمیتونن ip شون رو تغییر بدن)

۵-برای اجرا بعضی از نرم افزار ها که رایگان هستن اما تنها از طرف اون سازنده برای windows تهیه شدن و نمونه مشابه هم نداره و نرم افزار برای استفاده باید دایم به اینترنت وصل باشه نیاز به یه سیمولاتور وینوز در محیط اوبونتو دارم که حتما دسترسی به اینترنت رو توی محیطش فراهم کنه دارم.
(این سایت یه بانک خاص از دیتاهایی رو داره که مختص خودش هست و البته بصورت رایگان توسط نرم افزار خاص خودش بصورت فقط آنلاین اشتراک میزاره)

برای سیمولاتور virtualBox رو نصب کردم اما بعد از تنظیم کردنش زمانی که استارتش میکنم خطای زیر رو میده:
Kernel driver not installed (rc=-1908)

The VirtualBox Linux kernel driver is either not loaded or not set up correctly. Please reinstall virtualbox-dkms package and load the kernel module by executing

'modprobe vboxdrv'

as root.

If your system has EFI Secure Boot enabled you may also need to sign the kernel modules (vboxdrv, vboxnetflt, vboxnetadp, vboxpci) before you can load them. Please see your Linux system's documentation for more information.

where: suplibOsInit what: 3 VERR_VM_DRIVER_NOT_INSTALLED (-1908) - The support driver is not installed. On linux, open returned ENOENT.

۶- یه آنتی ویروس خوب معرفی کنین

۷- فکر میکنم (فکر میکنم شاید) مشکلاتم از وقتی که اومدم آنتی ویروس comodo رو نصب کنم پیش اومد

- به سرم زده با synaptic package manager همه \کیج هاش رو نصب کنم شاید دیگه از این مشکلا به نبینم! کار درستیه؟
- آیا نیازه اوبونتو رو از اول نصب کنم؟

پیشاپیش ممنونم
« آخرین ویرایش: 20 دی 1399، 03:06 ق‌ظ توسط kook65247 »
{^-^}

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
نقل‌قول
Oh Lord !

از چه نسخه ای از اوبونتو استفاده می کنید ؟
پکیج منیجر به چه سروری متصل هست ؟

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
احتمالا ۱ و ۲ و ۳ به هم ربط دارن
۴ پروتون ‌وی‌پی‌ان و تور هستن (تور برای اینکه همه جا استفاده کنی یکم سخته)
۵ هم میگه بعضی ماژول‌های کرنل درست لود نشدن یا اصلا نصب نیستند که این به ۱ ربط داره، از خروجی که گذاشتی معلومه چنتا پکیج‌های ویرچوال باکس نصب نشدن چنتاشون هم درست نصب نشدن
۶ برای آنتی ویروس هم اینجا چنتا معرفی کرده
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
نقل‌قول
Oh Lord !

از چه نسخه ای از اوبونتو استفاده می کنید ؟
پکیج منیجر به چه سروری متصل هست ؟

ممنون بابت پاسخ سریع شما
چرا oh lor؟ آنتی ویروس نداشته باشم؟ اول از همه بنده همیشه معتقدم هر سیستمی حتما عده ای هستن که قصد خرابکاری توش داشته باشن دوم اگر باشه حداقل خودم باعث اننتقال ویروس بین سیستم ها نمیشم اما دلیل اصلیم همون اولیست  8)

از آخرین ورژن LTC که توی سایت اوبونتو بود استفاده کردم:
ubuntu-20.04.1-desktop-amd64

به سرور ایران  iran republic...
{^-^}

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
احتمالا ۱ و ۲ و ۳ به هم ربط دارن
۴ پروتون ‌وی‌پی‌ان و تور هستن (تور برای اینکه همه جا استفاده کنی یکم سخته)
۵ هم میگه بعضی ماژول‌های کرنل درست لود نشدن یا اصلا نصب نیستند که این به ۱ ربط داره، از خروجی که گذاشتی معلومه چنتا پکیج‌های ویرچوال باکس نصب نشدن چنتاشون هم درست نصب نشدن
۶ برای آنتی ویروس هم اینجا چنتا معرفی کرده

ممنهون بابت پاسخ سریع شما

راهنمایی شما درست بود موقع نصب در آخرای کار خطا میداد که آخرین دفعه برای اینکه خطارو نده موقع نصب اوبونتو دکمه skip رو زدم و بعد دستی دستور upgradeسیستم رو دادم اما درست بروزرسانی نشده بودن انگار...

دیشب دوباره اوبونتو رو روی یه فلش دیسک دیگه با یه نرم افزار متفاوت از قبل بوتیبل کردم و اینبار موقع نصب هیچ خطایی نداد و بنده هم skip نکردم چیزی رو و تا الان سیستم داره درست کار میکنه
اما باز comodo رو نمیشه نصب کنم
در کل رضایت بخش شده

protonرو سرچ کردم اما نرم افزار بیربطی واسم نشون داده شد
درست اسمش رو سرچ کردم؟ proton

یه سوال در مورد آنتی ویروس ها:
بعضیاشون مثل ClamAV وقتی به سایتشون میخوایم بریم بحاطر ip ایران اجازه دسترسی نمیدن اگر نصبشون کنم برای بروزرسانیشون به مشکل بر میخورم یا نه؟
« آخرین ویرایش: 20 دی 1399، 05:29 ب‌ظ توسط kook65247 »
{^-^}

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
https://protonvpn.com/

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
https://protonvpn.com/
وقتی دستور نصبش رو میدم:
wget -q -O - https://repo.protonvpn.com/debian/public_key.asc | sudo apt-key add -
چیزی دانلود نمیکنه فکر کنم بخاطر این هست که سایتش فندق شده.

راهی سراغ دارید؟
توی مرورگر مشکل فیلتر رو ندارم برای نرم افزار ها درواقع میخوام کل سیستم تغییر ip بده
{^-^}

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
پیشنهاد میکنم از سرور Main اوبونتو استفاده کنید ٬ برای من اتفاق افتاده که در سرور ایران مشکلاتی داشتم موقع نصب یا بروزرسانی ها (درنسخه های غیر LTS) که با تعویض سرور به سرور اصلی برطرف شدن .
درباره آنتی ویروس هم به اون شکلی که در ویندوز لازم هست اینجا لزومی نداره ٬ البته اگر همیشه از برنامه های متن باز شناخته شده استفاده کنید روی سیستمتون ٬ Oh Lord هم بخاطر همین سوال آنتی ویروس چی خوبه روی لینوکس .... که خیلی میم براش هست توی فضای مجازی ٬ صرفا شوخی :)

آفلاین Dragon-

• *
نقل‌قول
وقتی دستور نصبش رو میدم:
wget -q -O - https://repo.protonvpn.com/debian/public_key.asc | sudo apt-key add -

راهی سراغ دارید؟
توی مرورگر مشکل فیلتر رو ندارم برای نرم افزار ها درواقع میخوام کل سیستم تغییر ip بده
بهتره بجای apt با pip نصبش کنید چون نسخه deb. از مخازن خود protonvpn دانلود میشه که فیلتره.
برای نصبش اول تو وبسایتش یه حساب بسازید(اگه ساختید که هیچی)
الان tor هم راه‌اندازی کنید چون بعد نیازش دارید. برای تور اینجا را ببینید
الان پیش نیاز‌ها را نصب کنید
sudo apt install openvpn dialog python3-pip python3-setuptools torsocksحالا با دستور زیر خود برنامه را نصب کنید
sudo pip3 install protonvpn-cliحالا حسابی که ساختین به protonvpn معرفی کنید اینجا چون api فیلتره باید از تور استفاده کنید(فقط الان تور لازم دارید بعد دیگه لازم نیست)
sudo torsocks protonvpn initحالا نام کاربری و رمزعبور میخواد حواستون باشه اینه همون نام کاربری و رمزعبوری نیست که موقع ساختن حساب وارد کردین
بجاش تو مرورگر وارد حسابی که ساختین بشین بعد تو صفحه ای که میاد برید تو قسمت account و چیزی که تو قسمت openvpn/ikev2 نوشته تو ترمینال وارد کنید بعد دوباره رمز وارد کنید بعد پروتکل انتخاب کنید(tcp پایدارتره) بعد اطلاعات تایید کنید
اگه درست شد که بهتر اگه نه، دوباره مرحله آخر برید و اگه باز نشد بپرسید
بعد اینجا را ببینید

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
https://geph.io/en/
ممنون دوست عزیز
خیلی طول کشید تا کانکت شد اما هیچ سایتی رو نتونست باز کنه حتی youtube رو جواب نداد.
من تازه کارم اینجوریه بعد که دستم راه افتاد اینجور مشکلات حل میشه؟ یا نه کلا دنگ و فنگ لینوک بالاست؟ در کل دیگه اومدم سمتش و ناراحتم که چرا خیلی سال قبل نیومده بودم
{^-^}

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
پیشنهاد میکنم از سرور Main اوبونتو استفاده کنید ٬ برای من اتفاق افتاده که در سرور ایران مشکلاتی داشتم موقع نصب یا بروزرسانی ها (درنسخه های غیر LTS) که با تعویض سرور به سرور اصلی برطرف شدن .
درباره آنتی ویروس هم به اون شکلی که در ویندوز لازم هست اینجا لزومی نداره ٬ البته اگر همیشه از برنامه های متن باز شناخته شده استفاده کنید روی سیستمتون ٬ Oh Lord هم بخاطر همین سوال آنتی ویروس چی خوبه روی لینوکس .... که خیلی میم براش هست توی فضای مجازی ٬ صرفا شوخی :)
فدای داداشم ممنون وقت میزاری و راهنمایی میکنی
بنابه توصیه شما سرور رو main کردم اشتباه نوشته بودم از  LTS استفاده میکنم
{^-^}

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
نقل‌قول
وقتی دستور نصبش رو میدم:

راهی سراغ دارید؟
بهتره بجای apt با pip نصبش کنید چون نسخه deb. از مخازن خود protonvpn دانلود میشه که فیلتره.
برای نصبش اول تو وبسایتش یه حساب بسازید(اگه ساختید که هیچی)
الان tor هم راه‌اندازی کنید چون بعد نیازش دارید. برای تور اینجا را ببینید
الان پیش نیاز‌ها را نصب کنید
sudo apt install openvpn dialog python3-pip python3-setuptools torsocksحالا با دستور زیر خود برنامه را نصب کنید
sudo pip3 install protonvpn-cliحالا حسابی که ساختین به protonvpn معرفی کنید اینجا چون api فیلتره باید از تور استفاده کنید(فقط الان تور لازم دارید بعد دیگه لازم نیست)
sudo torsocks protonvpn initحالا نام کاربری و رمزعبور میخواد حواستون باشه اینه همون نام کاربری و رمزعبوری نیست که موقع ساختن حساب وارد کردین
بجاش تو مرورگر وارد حسابی که ساختین بشین بعد تو صفحه ای که میاد برید تو قسمت account و چیزی که تو قسمت openvpn/ikev2 نوشته تو ترمینال وارد کنید بعد دوباره رمز وارد کنید بعد پروتکل انتخاب کنید(tcp پایدارتره) بعد اطلاعات تایید کنید
اگه درست شد که بهتر اگه نه، دوباره مرحله آخر برید و اگه باز نشد بپرسید
بعد اینجا را ببینید
تور برای ساکس ۵ به شیوه ای که آدرسش رو دادین راه افتاد اما
موقع مراحل نصب تور قسمتی که گفته:
------------------
در فایل زیر:

/etc/privoxy/config
خطی که شامل:

forward-socks5t / 127.0.0.1:9050 .------------------
مشکل دارم دستی رفتم به آدرس و فایل رو باز کردم و تغییر دادم اما چون فایل read only بود نمیشد ذخیره کرد
توی ترمینال هم نتونستم بازش کنم

میشه نحوه انجامش رو یادم بدید؟

از دوستان کسیی تابحال لیبل پرینتر تو لینوکس راه انداخته؟ پرینتر رو تونستمک راه بندازم اما لیبل پرینتر راه نمیفته البته لینوکس میخونتش و میشناستش

در حال حاضر همین دوتا مشکل اصلی رو دارم:
نصب تور و تغییر ip کل سیستم
استفاده از لیبل پرینتر
{^-^}

آفلاین Dragon-

• *
برای اینی که من گفتم به privoxy نیازی ندارین.
اونکه میگین نمیتونید ویرایش کنید مال اینه که دسترسی نوشتن روی این فایل کاربر روت داره (کلا اکثر چیز‌هایی که تو /etc/ هستن فقط کاربر روت میتونه تغییر بده، چون این تنظیمات روی همه سیستم تاثییر دارن)
 برای تغییر فایل کانفیگ privoxy به صورت گرافیکی تو ترمینال این دستور وارد کنید
sudo gedit /etc/privoxy/configبعدش یه پنجره باز میشه و کاری که گفته را انجام بدید (حتما لازم نیست اون خطی که گفته پیدا کنید و # اولش پاک کنید. همینجوری یه متن مثل همون که گفته اول یا آخر فایل بنویسید باز هم کار میکنه)
اگه هم میخواید فایل از تو خود ترمینال ویرایش کنید به جای gedit تو دستور بالا بزنید nano بعد تغییرات انجام بدید.
آخرش  ctrl + o بزنید تا ذخیره بشه و بعد با ctrl + x بیاید بیرون (اون پایین ترمینال یه راهنمای کوچک برای nano هست)

بعد هم سرویس privoxy ریستارت کنید تا تنظیمات ذخیره بشن
sudo systemctl restart privoxy.service
service. آخر هم خواستید بزنید نخواستید هم نزنید فرقی نداره
در مورد پرینتر هم چیزی نمیدونم

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 868
نقل‌قول
مشکل دارم دستی رفتم به آدرس و فایل رو باز کردم و تغییر دادم اما چون فایل read only بود نمیشد ذخیره کرد
توی ترمینال هم نتونستم بازش کنم

میشه نحوه انجامش رو یادم بدید؟

sudo nano /etc/privoxy/config
sudo vi /etc/privoxy/config
sudo vim /etc/privoxy/config
اسلکور