اول این توضیح رو بدم که سیستمم مشخصاتش اینه : cpu 2 Ghz دو هسته ای -- ram 2 gig -- graphic on board
مشکل از اونجایی شروع میشه که من بعد از نصب افزونه noscript و قرار دادن روی حالت block بیشتر سایتها از کار میافته و وقتی که مثلا توی سایتی مثل یوتیوب فقط به یوتیوب اجازه میدم وبقیه رو بلاک میکنم ویدیوها نمایش داده میشه اما گاهی وقتها به نظر میاد که یه اسکریپتی روی سیستم اجرا میشه و سیستم به حالتی شبیه هنگ میره و هارد به شدت کار میکنه و حرکت موس کند میشه و کلا سیستم کند میشه
و من نمی دونم که این اسکریپتها همون cryptominer ها هستن یا نه ولی این مشکل رو با سایتهای دیگه هم داشتم و البته بعد از چند مدت که میگذره یه پیغام از طرف noscript میاد که میگه یه اسکریپت خطرناک روی سیستم شما در حال اجراست ادامه میدین یا ببندمش یا همچین پیامی بود (حالت yes و no هست متاسفانه هیچ عکسی از این پیام تو نت پیدا نکردم که بزارم) خلاصه میخوام بدونم آیا شما دوستان با این مشکل درگیر هستین یا نه و راه حلی براش دارین در ضمن من بیشتر از تور بروزر استفاده می کنم و میدونید که تو این نسخه جدید سه حالت برای مدیریت اسکریپتها بیشتر نداره که من از روی اجبار روی حالت safer یا همون وسطی میزارم