خب حداقل درباره ی lenovo که خورده اند ( )
و اما در باره ی سوال.
من که فک نمیکنم آپدیتی مثل ظاهر بوت یا هر چیز (ویرایش شده از ز به ظ )ظاهری دیگه ای باعت اختلال امنیتی بشه.
عه! عجیبه! چون لنووو یکی از سازگار ترین ها با لینوکسه! و فکر کنم از پارسال قرار شد یه سری لپتاپ بده که لینوکس روشون از قبل نصبه
آپدیت بوت بستگی داره شاید دلایل امنیتی داشته باشه مثلا (این فکر منه اگه کسی میدونه اشتباهه بهم بگه!) rootkit ها در سطح سیستم عامل اجرا میشوند و خب احتمالا به بوت بستگی داره
البته این خودآزاری نیست شاید فکری یا باوری پشتشه.
بلی یه مقدار خشن حرف زدم ببخشید!
یه سری لینوکس هست واس ضعیفها و با کرنلهای قدیمیتر
توزیع هایی مثل همین puppy linux و tiny core وجود داره (tiny core که سبک ترین نسخه اش کمتر از ۲۰ مگابایته و وقتی محیط گرافیکی و یه سری چیزهای دیگه بهش اضافه میشن هم صد و خورده ای مگابایته! کلا چیز کم توقعیه) هستن
ولی خب حرفتون درسته لینوکس داره از سیستم های خیلی قدیمی فاصله میگیره (همانطور که ویندوز داره این کار رو انجام میده) و خب از حق نگذریم به نظرم کارش منطقیه معماری ۶۴ بیتی اولین بار در ۱۹۶۰ معرفی شد ( نه برای کامپیوتر های عادی البته!) و خب برای پیشرفت نیازه که از تکنولوژی های به روز تر استفاده بشه مثلا هیچ کس هیچ سیستم عاملی رو نمیگه ناقصه چون از معماری ۱۶ بیتی استفاده نمیکنه شما اگه به نظرت ویندوز xp که برای ۲۰ سال پیشه بهتره خب نباید که با اوبونتوی سال 2020 مقایسه اش کنی شاید اوبونتو 12.04 یا 16.04 (دومیه هنوز ساپورت میشه) مناسب تر باشه
از لحاظ تاریخچه هم ببینید ویندوز first release اش برای ۱۹۸۵ هست و لینوکس اگه اشتباه نکنم ۱۹۹۲ و با یه نکته مهم که لینوکس الهام گرفته از unix بوده که استارتش از ۱۹۷۰ خورد(الان At & t یه شکایت علیه انجمن تنظیم میکنه!) و ما توزیعی مثل اسلکور رو داریم که از ۱۹۹۳ بوده و هست(فکر کنم قدیمی ترین توزیعی هست که هنوزم زنده است ) و از ۳۲ بیت هم تا جایی که یادمه ساپورت خوبی داشت
آقا مرتضی علت اینکه به لینوکس روی آوردم ضمن دیدن جمال دوستان این بود که اکس پی وکروم یا فایر دیگه بروز نمیشه
صحیح ولی این دوتا فکر کنم برای ویندوز یه نسخه پرتابل هم دارند اونا رو تست کردید؟(نمیدونم جواب میده یا نه ولی شاید مفید باشه و قاعدتا خودم هم تست نکردم
) و اگه میشه مشخصات سیستمتون رو بنویسید شاید لزومی نباشه به xp پایبند بمونید
در رابطه با سوال هم بنده آپدیت ها رو توضیح دادم که چی دارن حالا شما میتونی هیچ کدوم (حتی اساسی ) ها رو هم نصب نکنی و اگه برنامه مشکل خیلی جدی نداشته باشه(که آسیب سخت افزاری بزنه و الان هم همچنین مشکلی فکر نکنم برای برنامه ها شناخته شده باشه) و شما هم اشتباهی انجام ندی( bad usb یا بد افزار نریزی روی سیستم) احتمالا به مشکلی نخوری و کارت رو انجام بدی (ولی توصیه نمیشه چون بروز بودن همیشه خوبه!)
در کل به نظرم درست نیست توی این انجمن در مورد ویندوز بحث بشه هم با قوانین جور در نمیاد هم با هدف انجمن و نتیجه ای هم نداره (دارم اخطار میدم! سریع جمعش کنین دانیال میاد شیلنگ میگیره رو هممون الان)