سلام. یک نفر گوشی منو هک کرده و تمام اطلاعاتمو دزدیده. به گالری و یادداشت و نرم افزارها و اینا همه دسترسی داشته و داره شنود هم میکنه نمیدونم حالا فیلم هم میگیره یا نه، احتمالا میگیره. حالا من هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم بفهمم چطور این کارو کرده. گوشیمو ریست فکتوری کردم و با گوشی برادرم که اونو هم ریست فکتوری کرده بودم عوض کردم سیمکارت حدید خریدم ولی بازم این یکی رو هم هک کرد. حدسم این بود از طریق وایفای هک کرده باشه ولی گزارش های وایفای رو دیدم مودم جدیدی به نتمون وصل نشده بود و طرف هم شهر دیگه ایه نمیشه گفت وایرلس رو هک کرده. چطور همچین چیزی ممکنه؟ اطلاعاتم رو حالا برداشته داره تهدیدم میکنه ولی من واسه شکایت ازش مدرکی ندارم. لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید
نمیدونم توی گوشی چی داشتی که طرف داره تهدید میکنه
اما اول از همه به هیچ عنوان نذار استرس و نگرانی جلوی فکر کردنت رو بگیره
بعده هم برو کلانتری (اگر با مادر، پدر، برادر یا یه دوست مطمین باشه بهتره) و قضیه رو بهشون بگو معمولا آدمای خیلی خوبی هستن و کار آدم رو راه میندازم اگرهم توی شهر های بزرگ باشی که بخش خواهران داره و حسابی هوات رو دارن
بعد هم قضیه خیلی راحت حل و فصل میشه
اما اگر بخوای پنهون کاری کنی اون باج گیر میفهمه که ترسیدی و ممکنه تا سالها بخواد اذیتت کنه
--------------------
gmail یا اشتراک هایی که ممکنه روی گوشی داشته باشی
اینستاگرام هم کلا من نمیفهمم که این قفل کردن پیج و گذاشتن عکس های خصوصی قضیه چیه یکی مثل من که خیلی ساله از هک و نفوذ کنار کشیدم هم براحتی توی پیج بعضی افراد که قفل کردن میرم پس ممکنه که اصلا گوشی هک نشده باشه و یکی یا چند تا از پیام رسان هایی که عضوشی هک شده باشن
واتساپ لاین تلگرام و...
ولی بهترین راه ثبت شکایک توی کلانتریه