انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گوشی هام هک شدن کمک لازم دارم  (دفعات بازدید: 1788 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
گوشی هام هک شدن کمک لازم دارم
« : 07 بهمن 1399، 04:38 ب‌ظ »
سلام. یک نفر گوشی منو هک کرده و تمام اطلاعاتمو دزدیده. به گالری و یادداشت و نرم افزارها و اینا همه دسترسی داشته و داره شنود هم میکنه نمیدونم حالا فیلم هم میگیره یا نه، احتمالا میگیره. حالا من هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم بفهمم چطور این کارو کرده. گوشیمو ریست فکتوری کردم و با گوشی برادرم که اونو هم ریست فکتوری کرده بودم عوض کردم سیمکارت حدید خریدم ولی بازم این یکی رو هم هک کرد. حدسم این بود از طریق وایفای هک کرده باشه ولی گزارش های وایفای رو دیدم مودم جدیدی به نتمون وصل نشده بود و طرف هم شهر دیگه ایه نمیشه گفت وایرلس رو هک کرده. چطور همچین چیزی ممکنه؟ اطلاعاتم رو حالا برداشته داره تهدیدم میکنه ولی من واسه شکایت ازش مدرکی ندارم. لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید

آفلاین seha

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
پاسخ : گوشی هام هک شدن کمک لازم دارم
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1399، 05:43 ب‌ظ »
محتمل ترین گزینه هک جیمیل شما هست اگر به گوشیتون وصل باشه میشه به کلی از اطلاعات شخصی شما هم دسترسی پیدا کرد از طریقش.

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 07 بهمن 1399، 06:32 ب‌ظ »
ممنون. رو گوشی جدیدم جیمیل قبلی رو وارد نکردم یه جیمیل جدید ساختم. بعد که گوشیم دوباره هک شد جیمیل جدیدمم دیلیت کردم ولی بازم دسترسی داشت. ممکنه از طریق اینترنت هکم کرده باشه؟ دستور قضایی فرستادم به isp که لاگین هارو بررسی کنن. ممکنه مک ادرس مودم هک شده باشه؟ راهی هست بفهمم؟

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #3 : 07 بهمن 1399، 07:08 ب‌ظ »
از کجا میدونید هک شدید؟ هر تهدیدی که کرده خب به پلیس گزارش کنید. اپراتورها و مخابرات موظف به نگه داری اطلاعات به مدت حداقل ۶ ماه هستند اگه زنگ بهتون زده میتونید به پلیس دربارش بگید. کلا به پلیس بگید ممکنه اونها راه‌هایی بلد باشند که شما نیستید. و اینکه این انجمن برای رفع مشکلات نرم‌افزاری لینوکس هست نه رفع اینجور مشکلات.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #4 : 07 بهمن 1399، 08:38 ب‌ظ »
از کجا میدونید شهر دیگه ای هست؟
چه اطلاعاتی برداشته؟ مطمعا هستید از شما اطلاعاتی داره؟ مثلا چند تا از عکسهاتون رو براتون فرستاده.!
چه برنامه هایی رو گوشیتون نصب کرده بودید. یا بعد از ریست نصب کردید؟ از گوگل پلی یا بازار نصب کردید یا از اینترنت برنامه دانلود میکردید.
چطور شمارو تهدید میکنه؟ زنگ میزنه ؟ پیام میفرسته؟تلگرام یا اینستاگرام پیام میده؟
چی از شما میخواد؟
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
« پاسخ #5 : 07 بهمن 1399، 08:49 ب‌ظ »
سلام. یک نفر گوشی منو هک کرده و تمام اطلاعاتمو دزدیده. به گالری و یادداشت و نرم افزارها و اینا همه دسترسی داشته و داره شنود هم میکنه نمیدونم حالا فیلم هم میگیره یا نه، احتمالا میگیره. حالا من هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم بفهمم چطور این کارو کرده. گوشیمو ریست فکتوری کردم و با گوشی برادرم که اونو هم ریست فکتوری کرده بودم عوض کردم سیمکارت حدید خریدم ولی بازم این یکی رو هم هک کرد. حدسم این بود از طریق وایفای هک کرده باشه ولی گزارش های وایفای رو دیدم مودم جدیدی به نتمون وصل نشده بود و طرف هم شهر دیگه ایه نمیشه گفت وایرلس رو هک کرده. چطور همچین چیزی ممکنه؟ اطلاعاتم رو حالا برداشته داره تهدیدم میکنه ولی من واسه شکایت ازش مدرکی ندارم. لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید
نمیدونم توی گوشی چی داشتی که طرف داره تهدید میکنه
اما اول از همه به هیچ عنوان نذار استرس و نگرانی جلوی فکر کردنت رو بگیره

بعده هم برو کلانتری (اگر با مادر، پدر، برادر یا یه دوست مطمین باشه بهتره) و قضیه رو بهشون بگو معمولا آدمای خیلی خوبی هستن و کار آدم رو راه میندازم اگرهم توی شهر های بزرگ باشی که بخش خواهران داره و حسابی هوات رو دارن

بعد هم قضیه خیلی راحت حل و فصل میشه

اما اگر بخوای پنهون کاری کنی اون باج گیر میفهمه که ترسیدی و ممکنه تا سالها بخواد اذیتت کنه

--------------------

gmail یا اشتراک هایی که ممکنه روی گوشی داشته باشی
اینستاگرام هم کلا من نمیفهمم که این قفل کردن پیج و گذاشتن عکس های خصوصی قضیه چیه یکی مثل من که خیلی ساله از هک و نفوذ کنار کشیدم هم براحتی توی پیج بعضی افراد که قفل کردن میرم  پس ممکنه که اصلا گوشی هک نشده باشه و یکی یا چند تا از پیام رسان هایی که عضوشی هک شده باشن
واتساپ لاین تلگرام و...
ولی بهترین راه ثبت شکایک توی کلانتریه
{^-^}

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #6 : 07 بهمن 1399، 09:20 ب‌ظ »
گوشی شما هک شده و شما فهمیدید و اومدید توی انجمن اوبونتو یه اکانت ساختید و مطرحش می‌کنید ؟

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
« پاسخ #7 : 07 بهمن 1399، 09:47 ب‌ظ »
باسلام

نقل‌قول
گوشی شما هک شده و شما فهمیدید و اومدید توی انجمن اوبونتو یه اکانت ساختید و مطرحش می‌کنید ؟

بانام کاربری sabaaa
 ???

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 08 بهمن 1399، 03:47 ق‌ظ »
نام کاربریمو چیکار دارین :))))
من از دوستانی که میگن چرا این سوالو مطرح کردی عذر میخوام که مزاحم اوقاتشون شدم من راستش زیاد از اینترنت و نرم افزار و اینا چیزی نمیدونم اینجا سوال هایی درباره هک دیدم و احتمال دادم دوستان آگاهی هستن که میتونن جواب بدن بهم وگرنه من اصلا نمیدونم اوبونتو چی هست

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #9 : 08 بهمن 1399، 03:52 ق‌ظ »
من از دوستانی که میگن چرا این سوالو مطرح کردی عذر میخوام که مزاحم اوقاتشون شدم من راستش زیاد از اینترنت و نرم افزار و اینا چیزی نمیدونم اینجا سوال هایی درباره هک دیدم و احتمال دادم دوستان آگاهی هستن که میتونن جواب بدن بهم وگرنه من اصلا نمیدونم اوبونتو چی هست
اینجا چون گه و گاهی ربات ها میان و تایپک ایجاد می‌کنند، اعضا کمی حساس ممکنه بشن در رابطه با موضوع تایپک هایی که کم‌تر ایجاد می‌شن.
تایپک رو تو مسیر اشتباه ایجاد کردید که احتمالا ناظرین مسیرش رو تغییر می‌دن.
مواردی که دوستان گفتند رو انجام بدید و نتایج رو اینجا به اطلاعشون برسونید.
« آخرین ویرایش: 08 بهمن 1399، 03:54 ق‌ظ توسط mrostd »

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 08 بهمن 1399، 03:56 ق‌ظ »
از کجا میدونید شهر دیگه ای هست؟
چه اطلاعاتی برداشته؟ مطمعا هستید از شما اطلاعاتی داره؟ مثلا چند تا از عکسهاتون رو براتون فرستاده.!
چه برنامه هایی رو گوشیتون نصب کرده بودید. یا بعد از ریست نصب کردید؟ از گوگل پلی یا بازار نصب کردید یا از اینترنت برنامه دانلود میکردید.
چطور شمارو تهدید میکنه؟ زنگ میزنه ؟ پیام میفرسته؟تلگرام یا اینستاگرام پیام میده؟
چی از شما میخواد؟

ایشون اشناست و اکانتهای فیک میساخت باهاش فالوم میکرد و اطلاعاتمو غیر مستقیم بهم گوشزد میکرد هر چی تو خونه اتفاق می افتاد رو مینوشت ولی مستقیم نبود که ازش مدرک دربیاد. بعدا حضوری دیدمش و ازش پرسیدم هکم کردی خندید و انکار نکرد. تهدیدهاش تلویحیه توی همون اکانت های فیک تهدید میکنه. قصدش فقط فضولیه ادم مریضیه دوست داره نکرانم کنه و من فقط یه مدرک میخوام که تلافی کنم. نه از اینترنت چیزی دانلود نکردم فقط وقتی گفتم احتمالا از طریق وایفای هکم کرده خیلی هول شد.

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 08 بهمن 1399، 03:58 ق‌ظ »
بله 😘

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 08 بهمن 1399، 04:02 ق‌ظ »
نمیدونم توی گوشی چی داشتی که طرف داره تهدید میکنه
اما اول از همه به هیچ عنوان نذار استرس و نگرانی جلوی فکر کردنت رو بگیره

بعده هم برو کلانتری (اگر با مادر، پدر، برادر یا یه دوست مطمین باشه بهتره) و قضیه رو بهشون بگو معمولا آدمای خیلی خوبی هستن و کار آدم رو راه میندازم اگرهم توی شهر های بزرگ باشی که بخش خواهران داره و حسابی هوات رو دارن

بعد هم قضیه خیلی راحت حل و فصل میشه

اما اگر بخوای پنهون کاری کنی اون باج گیر میفهمه که ترسیدی و ممکنه تا سالها بخواد اذیتت کنه

--------------------

gmail یا اشتراک هایی که ممکنه روی گوشی داشته باشی
اینستاگرام هم کلا من نمیفهمم که این قفل کردن پیج و گذاشتن عکس های خصوصی قضیه چیه یکی مثل من که خیلی ساله از هک و نفوذ کنار کشیدم هم براحتی توی پیج بعضی افراد که قفل کردن میرم  پس ممکنه که اصلا گوشی هک نشده باشه و یکی یا چند تا از پیام رسان هایی که عضوشی هک شده باشن
واتساپ لاین تلگرام و...
ولی بهترین راه ثبت شکایک توی کلانتریه

اره شکایت کردم تو پلیس فتا البته. چیز خاصی تو گوشیم نداشتم تو صفحات خصوصی هم چیزی نمیذارم. طرف اشناست حضوری اثبات کرده بیشتر از فضولیش لجم گرفته و میخوام مجازات شه. یه چیز عجیب اینه که هر سیمکارتی مینداختم یه نفر سریع بهش زنگ میزد میگفت اشتباه گرفتم احتمالش هست از طریق سیمکارت هک کنه؟

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 08 بهمن 1399، 04:03 ق‌ظ »
اینجا چون گه و گاهی ربات ها میان و تایپک ایجاد می‌کنند، اعضا کمی حساس ممکنه بشن در رابطه با موضوع تایپک هایی که کم‌تر ایجاد می‌شن.
تایپک رو تو مسیر اشتباه ایجاد کردید که احتمالا ناظرین مسیرش رو تغییر می‌دن.
مواردی که دوستان گفتند رو انجام بدید و نتایج رو اینجا به اطلاعشون برسونید.

ممنون. ببخشید خلاصه

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #14 : 08 بهمن 1399، 10:16 ق‌ظ »
یه روشی برای هک کردن وجود به اسم "مهندسی اجتماعی" .
تو این روش شما هک نشدید و هکر سعی میکنه از طریق احساسات و عواطف و نادانی شما رو گول بزنه و شما رو بترسونه.

گوشی یا کامپیوتر و یا .. شما هک نشده. و فقط سعی کرده شما رو بترسونه.
مثلا میگه که شما داشتین با یکی از دوستاتون الان صحبت میکردین.  و شما میگید وای درست میگه . پس من هک شدم.
ولی احتمال نمیدید که شاید اون هکر(البته باید بگم مهاجم) شماره دوستتون رو هم داشته و دیده که هردو نفر انلان هستید و احتمال داده دارین با هم حرف میزنید. یا اصلا از خود دوستتون پرسیده.

اون مهاجم از شما چی میخواد ؟پول؟
ازش یه مدرک بخواید . بگو الان یه عکس از صفحه گوشیتون بگیره و براتون بفرسته.
باهاش یه قرار بزارید و با یه بزرگ تر عمو، دایی، برادر، برید خفتش کنید، تا عمر داره دیگه طرفتون نمیاد.
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.