انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گوشی هام هک شدن کمک لازم دارم  (دفعات بازدید: 1781 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
پاسخ : گوشی هام هک شدن کمک لازم دارم
« پاسخ #15 : 08 بهمن 1399، 10:26 ق‌ظ »
نه نه حضوری نشونم داده عکسای تو گوشیم رو. یادداشتامو مو به مو خونده بود اتفاقا بابام اینا به شدت میخوان اذیتش کنن کاری کردن که بگم اشتباه شده و به قول شما از طریق همین مهندسی اجتماعی گولم زده. نمیخوام کاری کنم که اونم شکایت کنه شاید اگه پرونده به جایی نرسید یه بلایی خودمون سرش بیاریم. ولی واقعا برام عجیبه که چجوری تونسته هک کنه گاهی فکر میکنم تو اطلاعات اشنا داشته

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
« پاسخ #16 : 08 بهمن 1399، 10:50 ق‌ظ »
الان که گوشیهاتون رو ریست فکتوری کردین چی؟‌بازم به گوشیتون دسترسی داره؟
گوشیتون چی هست؟
شما رو به چی تهدید کرده؟
از شما پول میخواد؟
چند سالشه؟
اول چجوری با شما تماس گرفت؟ زنگ زد یا تو تلگرام و اینستاگرام پیام داد.

احتمالا یه برنامه از جای نامناسب نصب کردید و از طریق اون برنامه دسترسی گوشیتون رو به دست اورده.

اگه گوشیتون اندروید هست .تو تنظیمات => مدیر برنامه ها => برنامه های درحال اجرا . برید ببینید کدوم برنامه ها در حال اجرا هستن در حالی که شما اون هارو اجرا نکردید.
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #17 : 08 بهمن 1399، 11:59 ق‌ظ »
گوشیم قبلا ایفون بود عوضش کردم با شیائومی. ۲۷ سالشه چیزی ازم نمیخواد فقط قبلا یه اشنایی با هم داشتیم و چند ساله که پیگیرمه و فضولیمو میکنه میخواد از همه چیم سر دربیاره. پول عم نمیخواد فقط تجسسه و استرس دادن. شدیدا سادیسم داره. اولین لار گفتم پیج فیک میزد غیر مستقیم اطلاعاتمو گوشزد میکرد بعد هم اتفاقی دیدمش و اعتراف کرد عکسامم نشونم داد. مستقیما میگه کاریت ندارم ولی غیر مستقیم میگه امارتو درمیارم به همه میدم. امار خاصژ هم ندارم نگرانش باشم فقط زورم میاد از کاراش و میخوام بتمرگه سر جاش. بله با ریست فکتوری هم کنترل میشم حتی وقتی به وایفای وصل نیستم شنود میشم. همه اون کارها رو کردم هیچ برنامه عجیبی نبود.انتی ویروس تروجان هم نصب کردم چیزی نشون نداد

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 08 بهمن 1399، 12:06 ب‌ظ »
الان که گوشیهاتون رو ریست فکتوری کردین چی؟‌بازم به گوشیتون دسترسی داره؟
گوشیتون چی هست؟
شما رو به چی تهدید کرده؟
از شما پول میخواد؟
چند سالشه؟
اول چجوری با شما تماس گرفت؟ زنگ زد یا تو تلگرام و اینستاگرام پیام داد.

احتمالا یه برنامه از جای نامناسب نصب کردید و از طریق اون برنامه دسترسی گوشیتون رو به دست اورده.

اگه گوشیتون اندروید هست .تو تنظیمات => مدیر برنامه ها => برنامه های درحال اجرا . برید ببینید کدوم برنامه ها در حال اجرا هستن در حالی که شما اون هارو اجرا نکردید.

هنوز حس میکنم با اینترنت هکم کرده چون همش سعی میکرد گمراهم کنه یه بار وانمود میکرد از طریق تلگرام و واتس اپه یه بار وانمود میکرد ss7 یه بار میگفت هارد. همه اینا غ مشتقیم بود. ولی وقتی میدونستم صدامو میشنوه بهش گفتم از طریق وایفلی و اینترنت هکم کردی خیلی هول شد و شروع کرد تهدید غ مستقیم و خواهش غ مستقیم که بیخیال شم. ممکنه مک ادرسم هک شده باشه؟ مودم هک شده باشه؟ اگه هر کدوم از اینا باشه از طریق شرکت isp قابل ردیابیه؟ ممنون که وقت میذارید

آفلاین mah_diar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 227
« پاسخ #19 : 08 بهمن 1399، 12:12 ب‌ظ »
من فکر می کنم از اطرافیان خودتون یک نفر آمارو راحت می گیره رو در اختیار ایشون می ذاره. مثلا خواهری کسی. البته سو تفاهم نشه اینها نظریه است.

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
« پاسخ #20 : 08 بهمن 1399، 12:14 ب‌ظ »
اگه خیلی روی این موضوع حساسید فعلا یه گوشی معمولی غیر هوشمند بردارید و کارهاتون رو با کامپیوتر یا لپ تاپ انجام بدید تا خودش ول کنه بره.

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #21 : 08 بهمن 1399، 12:21 ب‌ظ »
من فکر می کنم از اطرافیان خودتون یک نفر آمارو راحت می گیره رو در اختیار ایشون می ذاره. مثلا خواهری کسی. البته سو تفاهم نشه اینها نظریه است.
عالی بود 🥰😂😂 نه خانواده خوبی دارم خوشبختانه

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 08 بهمن 1399، 12:23 ب‌ظ »
اگه خیلی روی این موضوع حساسید فعلا یه گوشی معمولی غیر هوشمند بردارید و کارهاتون رو با کامپیوتر یا لپ تاپ انجام بدید تا خودش ول کنه بره.
آره اینم فکر خوبیه موضوع اینه که حس میکنم گوشی کل خانواده رو هک کرده. یعنی یا از طریق خطشون که تو گوشیم سیو بوده یا از طریق اینترنت بوده هک. یعنی منم گوشیمو بردارم گوشی اونا هست و شنود میکنه و نمیره

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
« پاسخ #23 : 08 بهمن 1399، 12:26 ب‌ظ »
آره اینم فکر خوبیه موضوع اینه که حس میکنم گوشی کل خانواده رو هک کرده. یعنی یا از طریق خطشون که تو گوشیم سیو بوده یا از طریق اینترنت بوده هک. یعنی منم گوشیمو بردارم گوشی اونا هست و شنود میکنه و نمیره

به هر حال من فکر میکنم دستتون انداخته. اندروید و ios به اندازه کافی امنیت بالایی دارن. تازه خود شیايومی برنامه امنیت داره. سعی کنید روی لینک های غیر امن کلیک نکنید و برنامه ها رو هم از منابع معتبر دانلود کنید و توصیه های امنیتی رو که توی سایت های مختلف مثل وبلاگ duckduckgo توضیح داده دنبال کنید تا حد زیادی نباید مشکلی پیش بیاد

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #24 : 08 بهمن 1399، 01:02 ب‌ظ »
نه من مطمئنم دستم ننداخته. هک که نمیتونه بکنه این گوشی هارو ولی دسترسی داره. حدس خودم اینترنته. کل رندگیم زیر دستشه امکان نداره به گوشیم دسترسی نداشته باشه

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #25 : 08 بهمن 1399، 03:03 ب‌ظ »
نه من مطمئنم دستم ننداخته. هک که نمیتونه بکنه این گوشی هارو ولی دسترسی داره. حدس خودم اینترنته. کل رندگیم زیر دستشه امکان نداره به گوشیم دسترسی نداشته باشه
اگه اینجوری مطمئن هستید خب به پلیس مراجعه کنید و منظورتون از هک مک‌آدرس واضح نیست. یعنی اینکه مک‌آدرس مودم شما را پیدا کرده؟
بعید می‌دونم بشه فقط با یه مک‌آدرس کار خاصی کرد. اگه به مودم خونه مشکوک هستید خب یه مدت قطعش کنید، ببینید بازهم تهدیدی میکنه یا نه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین sabaaa

• Newbie
  • *
« پاسخ #26 : 08 بهمن 1399، 03:11 ب‌ظ »
راستش به پلیس فتا گفتم اونا هم مونده‌ن که قضیه چیه 😂 اره ممکنه مک ادرس مودم رو هک کرده باشه. نام کاربری اینترنتمون رو هم میدونسته احتمالا

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #27 : 08 بهمن 1399، 05:17 ب‌ظ »
نه نه حضوری نشونم داده عکسای تو گوشیم رو.
اگر فرد رو میشناسید که از طریق پلیس اقدام کنید، نیازی به کمک ما نیست و به این انجمن هم مرتبط نیست.