انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در مورد رزبری پای برای برنامه نویسی  (دفعات بازدید: 923 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
سلام دوستان
من جاوا کار می کنم، می خواستم رزبری پای بخرم برا برنامه نویسی اگه کسی تجربه ای در موردشون داره خوشحال می شم بشنوم و اینکه من اندازه مانیتور برام مهمه می خوام حداقل ۱۷ اینج رو ساپورت بکنه ( عزیزی می گفت اینج مهم نیست رزولیشن رو باید ساپورت کنه ) چون اکثرا دیدم مانیتورهاشون ۷ اینج هست که برای دیدن کد واقعا چشم رو خسته می کنه و عملا نمی شه ساعت ها بهش نگاه کرد البته در صورتی که بشه کد رو دید :)
سوال ها
۱- هر تجربه ای در مورد اش داشتید ممنون می شم به اشتراک بگذاریدممکنه نپرسیده باشم ولی موقع خرید به دردم بخوره:)
۲- چه رزبری پایی اندازه متوسط مانیتور رو ساپورت می کنه ؟
ممنون از همه ی راهنمایی ها
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین mahdiyar11

• Full Member
  • *
  • ارسال: 209
  • با سیستم عامل میشه صلح ایجاد کرد؛ میشه فرهنگ ساخت.
سلام دوست من

اول اینکه جاوا تو چه زمنیه ای کار میکنی
مسلمه سخت افزار سطح پایینی مثل رزبری پای توانایی اجرا کردن اندروید استودیو و کامپایل اون رو نداره

سخت افزار بسیار بسیار محدود شده ای هست که میشه باهاش کار های سطح پایین رو انجام داد

برای مانیتور هم بنظر میاد هر رزولوشنی رو ساپورت کنه اما من چند مورد دیدم که زدن به مانیتور ۱۷ اینچ فقط مقداری ازش رو نشون داده ( ۴:۳ ) و بقیه تصویر سیاه بوده

در کل پیشنهاد میکنم اگرم میخوای این کارو کنی بری سمت تینکر بورد های ایسوس که خیلی حرفه ای تر از رزبری پای هست

من کارم سخت افزاره و اطلاعات نسبی دراین باره دارم
لینوکس یک سیستم عامل نیست ؛ یک روش زندگیه

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
سلام. اون تاچ اسکرین ۷ اینچ که شما دیدی در واقع از طریق پورت DSI به SBC متصل میشه که مخصوص شما نیست. برای اتصال مانیتور از طریق پورت‌های استاندارد همون‌طور که بهت گفته‌ن رزولوشن مانیتور مهمه نه سایزش.
خودم بورد cubietruck سال ۲۰۱۲ رو دارم که رزولوشن full-hd رو پشتیبانی می‌کنه. بوردهای مشابه قدیمیتر هم حتماً حداقل همون 1080p رو جواب میدن.
الان نگاه کردم دیدم رزبری ۴ خروجی hdmi 4k 60fps داره که خیلی بیشتر از حد نیازه.
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1399، 12:38 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
سلام دوست من

اول اینکه جاوا تو چه زمنیه ای کار میکنی

java, spring boot برای وب اپلیکشن های سازمانی، که کس دیگه هم برای راهنمایی با حرف شما موافق بود که جاوا برای رزبری پای سنگین هست ولی مساله هزینه مالی هم هست

چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین naja

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
۱- هر تجربه ای در مورد اش داشتید ممنون می شم به اشتراک بگذاریدممکنه نپرسیده باشم ولی موقع خرید به دردم بخوره:)
رزبری 2B دارم با همون رزبیان خودش با خودش IDE جاوا میاد ولی زیاد جالب نیست (BlueJ). خوشبختانه Eclipse از 3 4 ماه قبل پکیج لینوکس aarch64 میده میتونید اکلیپس استفاده کنید. چون رم برد کمه تو اکثر مدلا دقت کنید که ماشین مجازی OpenJ9 استفاده کنید جای هات‌اسپات.
همچنین مشکلیم نداره جاوا کتابخونه داریم واسه GPIO رزبری تو گیتهاب و maven central بگرد هست
خوشبختانه دیگه سی پی یو ها اونقدی قوی هست که JVM ران کنه شما فقط دقت کن هر مدلی میخری حداکثر رم رو داشته باشی مثلا 4B مدل 8 گیگم داره عالیه
یه چیز دیگه اینکه دقت کن آداپتور خوبی بخری فقط به عدداش نگا نکن من یه آداپتور هوآوی و یه سامسونگ دارم جفتشون 5 ولت 2 آمپر میشه 10 وات ولی هوآویه هی آندرولت میشه خاموش میکنه
سعی کنی بدی اروپا بخرن مسافری برات بیارن که چه بهتر اونایی که تو بازار اروپاست ساخت انگلیسه تو کارخونه قدیمی سونی
یه هیت سینک از یه مودم دیال آپ قدیمی جدا کن بزار رو SoCش بزارش تو یه کیس با یه فن کوچیک
هرچقدم کمتر از GPIO برق بکشی بهتر همون یدونه فن رو بزن به پین 3 و 5 (گراند و 5 ولت به ترتیب) و بقیه پروژه هات که GPIO میخواد رو براشون جدا آداپتور بزار
۲- چه رزبری پایی اندازه متوسط مانیتور رو ساپورت می کنه ؟
همونطور که دوستتون گفته به قطر اسکرین ربط نداره به رزولوشنه مایکروسافت سرفیس من 12 اینچه 2160*1440 لپتاپم 15 اینچه 1920*1080. ولی در کل من این 2b رو خروجی 1920*1080 گرفتم مشکلی نداره تو یوتیوبم دیدم 4 و 400 خروجی 4K میده