۱- هر تجربه ای در مورد اش داشتید ممنون می شم به اشتراک بگذاریدممکنه نپرسیده باشم ولی موقع خرید به دردم بخوره:)
رزبری 2B دارم با همون رزبیان خودش با خودش IDE جاوا میاد ولی زیاد جالب نیست (BlueJ). خوشبختانه Eclipse از 3 4 ماه قبل پکیج لینوکس aarch64 میده میتونید اکلیپس استفاده کنید. چون رم برد کمه تو اکثر مدلا دقت کنید که ماشین مجازی OpenJ9 استفاده کنید جای هاتاسپات.
همچنین مشکلیم نداره جاوا کتابخونه داریم واسه GPIO رزبری تو گیتهاب و maven central بگرد هست
خوشبختانه دیگه سی پی یو ها اونقدی قوی هست که JVM ران کنه شما فقط دقت کن هر مدلی میخری حداکثر رم رو داشته باشی مثلا 4B مدل 8 گیگم داره عالیه
یه چیز دیگه اینکه دقت کن آداپتور خوبی بخری فقط به عدداش نگا نکن من یه آداپتور هوآوی و یه سامسونگ دارم جفتشون 5 ولت 2 آمپر میشه 10 وات ولی هوآویه هی آندرولت میشه خاموش میکنه
سعی کنی بدی اروپا بخرن مسافری برات بیارن که چه بهتر اونایی که تو بازار اروپاست ساخت انگلیسه تو کارخونه قدیمی سونی
یه هیت سینک از یه مودم دیال آپ قدیمی جدا کن بزار رو SoCش بزارش تو یه کیس با یه فن کوچیک
هرچقدم کمتر از GPIO برق بکشی بهتر همون یدونه فن رو بزن به پین 3 و 5 (گراند و 5 ولت به ترتیب) و بقیه پروژه هات که GPIO میخواد رو براشون جدا آداپتور بزار
۲- چه رزبری پایی اندازه متوسط مانیتور رو ساپورت می کنه ؟
همونطور که دوستتون گفته به قطر اسکرین ربط نداره به رزولوشنه مایکروسافت سرفیس من 12 اینچه 2160*1440 لپتاپم 15 اینچه 1920*1080. ولی در کل من این 2b رو خروجی 1920*1080 گرفتم مشکلی نداره تو یوتیوبم دیدم 4 و 400 خروجی 4K میده