انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هماهنگی برای آپدیت مطالب ویکی  (دفعات بازدید: 7456 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
پاسخ به: هماهنگی برای آپدیت مطالب ویکی (مهم)
« پاسخ #15 : 16 شهریور 1389، 09:36 ق‌ظ »
آقا من یه صفحه رو درست کردم ( آخه دیگه خیلی داشت حرصم می داد ) :

http://wiki.ubuntu-ir.org/AvantWindowNavigatorOnLucidLynxHowto

من با هزار زحمت یه صفحه به ویکی اضافه کردم :

http://wiki.ubuntu.ir/ConkyOnLucidLynxHowto

اگه ممکنه دوستان یه همتی بکنن .

=D> =D> =D> =D>
عالیه :)
اگه سوالی در مورد ویکی بود و یا کمکی خواستید با تموم وجود در خدمتم . نه تنها من . بلکه خیلی از بچه ها :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
« پاسخ #16 : 16 شهریور 1389، 10:36 ق‌ظ »
آقا این wiki اوضاعش خیلی بده . فقط یه نگاه به این صفحه بندازید :          http://wiki.ubuntu.ir/DocumentList

واقعا جای تاسف داره . من خودم نه بلدم نه فرصتش رو دارم . باید هر کی می خواد کمک کنه اعلام کنه و بگه دقیقا کجای wiki رو توانایی درست کردنش رو داره تا تقسیم کار کنیم و انشاالله wiki رو آپدیت کنیم .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #17 : 16 شهریور 1389، 10:50 ق‌ظ »
آقا این wiki اوضاعش خیلی بده . فقط یه نگاه به این صفحه بندازید :          http://wiki.ubuntu.ir/DocumentList

واقعا جای تاسف داره . من خودم نه بلدم نه فرصتش رو دارم . باید هر کی می خواد کمک کنه اعلام کنه و بگه دقیقا کجای wiki رو توانایی درست کردنش رو داره تا تقسیم کار کنیم و انشاالله wiki رو آپدیت کنیم .
این لیست کامل نیست . مقالات بسیاری تو ویکی هستن که باید تو این لیست قرار بگیرن :)
ویکی اوضاعش بد نیست .

این تاپیک رو نگاه بندازید :)
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,6255.0.html

و این دو صفحه رو :)
http://wiki.ubuntu.ir/DocumentationTeam/ToDo
http://wiki.ubuntu.ir/DocumentationTeam

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #18 : 16 شهریور 1389، 11:34 ق‌ظ »
به نظرم ویکی نیازی به آپدیت نداره.
مطالب به قدری قدیمی هستند که باید به کل حذف شوند.راهنمای کاربری اوبونتو 5.04 !!!  :o
ایراد دیگر اینه که دسته بندی های صفحه اصلی ویکی خیلی زیادن. و همین باعث سردرگمی میشه. چند تا بخش اصلی کافیه مثل اینترنت و شبکه - مالتی مدیا و از این قبیل...
مثلا یه بخش در ویکی باید باشه به نام شروع آسان یا همچین چیزی که تو اون تمام نیازهای اولیه یه کاربر تازه وارد نوشته شده باشه که هی تو انجمن تاپیک نزنند که کدک ها رو چگونه نصب کنم؟ زبان فارسی چه جوری اضافه کنم؟و ...

حیف سوادم برای نوشتن ویکی کافی نیست وگرنه هر کاری از دستم بر میومد انجام میدادم.  ;D

به هر حال من باشم تمام ویکی رو پاک میکنم.
 8)

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #19 : 16 شهریور 1389، 12:06 ب‌ظ »
باریکلا Tahmooreth :ي
آقا من که تو کف موندم چحور یه صفحه جدبد توویکی ایجاد کنم :ي:ي:ي
اصلا چجوری میشه ؟؟؟
سوال از این مبتدی تر نیست....
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #20 : 16 شهریور 1389، 12:35 ب‌ظ »
به هر حال من باشم تمام ویکی رو پاک میکنم.
 8)
شما لطف دارید

حیف سوادم برای نوشتن ویکی کافی نیست وگرنه هر کاری از دستم بر میومد انجام میدادم.  ;D
ویکی نویسی سواد نیاز نداره . یکم حوصله میخواد . حتی علم لینوکسی هم نداشته باشید میتونید فقط ترجمه کنید

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #21 : 16 شهریور 1389، 12:37 ب‌ظ »
آقا من که تو کف موندم چحور یه صفحه جدبد توویکی ایجاد کنم :ي:ي:ي
کف چرا اخه ؟
کافیه اسم صفحه ای که میخوای رو توی آدرس بار بنویسی . بعد یه صفحه باز میشه و اگر بخواهید میتونید Create کنید

مثلا صفحه ی ایکس رو اگر بخواهید تو ویکی بسازید کافیه بنویسید wiki.ubuntu.ir/x !
همین :)

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #22 : 16 شهریور 1389، 01:19 ب‌ظ »
ویکی نویسی سواد نیاز نداره . یکم حوصله میخواد . حتی علم لینوکسی هم نداشته باشید میتونید فقط ترجمه کنید

من با این حرف مخالفم چون خیلی از فرمان ها باید روی نسخه مورد بحث تست بشن و در صورتی که علم لینوکسی نداشته باشید نمیتونید به نتیجه مطلوب برسید
من سه صفحه در ویکی گذاشتم ترجمه - تست - مستندسازی هر صفحه حدود 4 ساعت از وقتم رو گرفت در حالی که میشد با یه ترجمه آبکی ایجاد کل 3 صفحه رو تو 1 ساعت انجام بدم !
ضمنا مثل این که مدیران ارجمن انجمن تمایل زیادی به رونق بخشیدن به ویکی ندارن چون من باهاشون مکاتبه کردم اما دریغ از یک خط پاسخ یا پیگیری !
ویکی نیاز داره :
1- بخش بندی و نحوه آرشیو شدنش تغییر کنه
2- یک تیم پویا مسئول نگهداری و بروزآوریش باشن
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #23 : 16 شهریور 1389، 01:39 ب‌ظ »

من با این حرف مخالفم چون خیلی از فرمان ها باید روی نسخه مورد بحث تست بشن و در صورتی که علم لینوکسی نداشته باشید نمیتونید به نتیجه مطلوب برسید
من سه صفحه در ویکی گذاشتم ترجمه - تست - مستندسازی هر صفحه حدود 4 ساعت از وقتم رو گرفت در حالی که میشد با یه ترجمه آبکی ایجاد کل 3 صفحه رو تو 1 ساعت انجام بدم !
ضمنا مثل این که مدیران ارجمن انجمن تمایل زیادی به رونق بخشیدن به ویکی ندارن چون من باهاشون مکاتبه کردم اما دریغ از یک خط پاسخ یا پیگیری !
ویکی نیاز داره :
1- بخش بندی و نحوه آرشیو شدنش تغییر کنه
2- یک تیم پویا مسئول نگهداری و بروزآوریش باشن

متاسفم که باید این تاپیک همش بحث باشه اما شما دو بار به بنده پیغام خصوصی دادید و هر دو بار هم پاسخ گرفتید.
در مورد موارد مطرح شده در مورد شما هم فکر نمیکنم نیازی به اقدام مدیریت باشه، شما تغییرات خودتون رو انجام بدید.

صفحات اگر نیاز به بروزرسانی دارن، به روزشون کنید.
بخش بندی ها و ... همشون به دست شماها قابل انجام گیریه و نیازی به اقدام مدیران نیس
برای یک تیم پویا هم، باز مدیریت نقشی نداره . من اون بالا لینک تاپیکی رو دادم که اگه نگاه می کردید می دیدید خیلی ها اعلام امادگی کردن اما دریغ از اقدام
تیم رو شما تشکیل بدید، شروع به کار کنید، نیاز به پشتیبانی یا اموزش بود، ما در خدمتیم
خودمون هم کمک میکنیم، مطمئن باشید

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 16 شهریور 1389، 02:56 ب‌ظ »
متاسفم که باید این تاپیک همش بحث باشه اما شما دو بار به بنده پیغام خصوصی دادید و هر دو بار هم پاسخ گرفتید.
در مورد موارد مطرح شده در مورد شما هم فکر نمیکنم نیازی به اقدام مدیریت باشه، شما تغییرات خودتون رو انجام بدید.

بخش بندی ها و ... همشون به دست شماها قابل انجام گیریه و نیازی به اقدام مدیران نیس
برای یک تیم پویا هم، باز مدیریت نقشی نداره . من اون بالا لینک تاپیکی رو دادم که اگه نگاه می کردید می دیدید خیلی ها اعلام امادگی کردن اما دریغ از اقدام
تیم رو شما تشکیل بدید، شروع به کار کنید، نیاز به پشتیبانی یا اموزش بود، ما در خدمتیم

دوست عزیز بنده روی سخنم با شما نبود ! زمانی که این تاپیک شروع شد بنده با یکی از مدیران مکاتبه کردم اما ایشون حتی جواب نداد تا چه برسه به پیگیری (اسم نبرم بهتره) .....
من همینجا و به طور رسمی از شما تشکر میکنم که در مکاتبات پیشین ضمن روشن کردن جوانب ، پیگیری های لازم رو هم مبذول داشتید.
من با ویکی مشکل ندارم چون در ویکی پدیا فعالیت دارم (یک سوال بود که پیشتر مطرح کردم و جنابعالی پاسخ دادید) بقیه دوستان رو نمیدونم شاید اونها سوال و مشکل داشته باشن

در مورد تشکیل تیم هم دوستان لطف کنن زمینه ای که دوست دارن فعالیت کنن (کدوم بخش) و زمانی که در نظر دارن روزانه روی کار بزران رو همینجا اعلام کنن تا کم کم کار رو شروع کنیم
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #25 : 16 شهریور 1389، 03:18 ب‌ظ »

دوست عزیز بنده روی سخنم با شما نبود ! زمانی که این تاپیک شروع شد بنده با یکی از مدیران مکاتبه کردم اما ایشون حتی جواب نداد تا چه برسه به پیگیری (اسم نبرم بهتره) .....
من همینجا و به طور رسمی از شما تشکر میکنم که در مکاتبات پیشین ضمن روشن کردن جوانب ، پیگیری های لازم رو هم مبذول داشتید.
من با ویکی مشکل ندارم چون در ویکی پدیا فعالیت دارم (یک سوال بود که پیشتر مطرح کردم و جنابعالی پاسخ دادید) بقیه دوستان رو نمیدونم شاید اونها سوال و مشکل داشته باشن

در مورد تشکیل تیم هم دوستان لطف کنن زمینه ای که دوست دارن فعالیت کنن (کدوم بخش) و زمانی که در نظر دارن روزانه روی کار بزران رو همینجا اعلام کنن تا کم کم کار رو شروع کنیم
شما که این فعالیت رو شروع کردید لطف کنید و موضوعاتی که مد نظر دارید رو ارایه بدید تا هر کسی یکی رو انتخاب کنه.
با تشکر از شما
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 16 شهریور 1389، 03:33 ب‌ظ »
همه بخش های ویکی نیاز به بروزآوری داره ! قدر مسلم اینه که هر کس باید در زمینه تخصصی خودش فعالیت کنه مثلا من نوعی آنچنان اطلاعات سخت افزاری بالایی ندارم (چون رشته ای که توش درس خوندم نرم افزاره) که بخوام بیشتر زمانم رو روی توسعه بخش سخت افزار ویکی قرار بدم

در حال حاضر رویه کاری زیر برای تقسیم بندی مسئولیت ها پیشنهاد میشه :
1- تشکیل گروه تحقیق برای مطالعه و جمع آوری مطالب پربار و مشکلات حل شده از انجمن
2- تشکیل گروه ترجمه
3- تشکیل گروه رفع ایراد و ویراستاران نهایی
4- ایجاد یک زیرتالار با تالار با محوریت ویکی برای رسیدگی به مشکلات کاربرانی که آموزش های ویکی برای آنها عملی نبوده

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #27 : 16 شهریور 1389، 05:26 ب‌ظ »
بسیار مچکر برادر بد جوکر
عجب ها نمی دونستم
میرم بعدا یه آموزش نصب برنامه میزارم..
مغسی بوکو
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #28 : 16 شهریور 1389، 05:40 ب‌ظ »
بسیار مچکر برادر بد جوکر
عجب ها نمی دونستم
میرم بعدا یه آموزش نصب برنامه میزارم..
مغسی بوکو

اموزش نصب برنامه ؟
غیر از اینها که هست؟ :

http://wiki.ubuntu.ir/SynapticHowto
http://wiki.ubuntu.ir/DpkgHowTo
http://wiki.ubuntu.ir/AptHowTo
http://wiki.ubuntu.ir/HelpOnPackageInstaller
http://wiki.ubuntu.ir/InstallingPackagesFromPPA

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
« پاسخ #29 : 16 شهریور 1389، 05:51 ب‌ظ »
به امید پیشرفت روز افزونه ویکی ایران!  :)

من که دارم یه مقاله راجع به fstab ترجمه می کنم! امیدوارم زود تموم بشه!
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1389، 06:00 ب‌ظ توسط Samane »
امیدوارم همیشه بروز باشید!