ویکی نویسی سواد نیاز نداره . یکم حوصله میخواد . حتی علم لینوکسی هم نداشته باشید میتونید فقط ترجمه کنید
من با این حرف مخالفم چون خیلی از فرمان ها باید روی نسخه مورد بحث تست بشن و در صورتی که علم لینوکسی نداشته باشید نمیتونید به نتیجه مطلوب برسید
من سه صفحه در ویکی گذاشتم ترجمه - تست - مستندسازی هر صفحه حدود 4 ساعت از وقتم رو گرفت در حالی که میشد با یه ترجمه آبکی ایجاد کل 3 صفحه رو تو 1 ساعت انجام بدم !
ضمنا مثل این که مدیران ارجمن انجمن تمایل زیادی به رونق بخشیدن به ویکی ندارن چون من باهاشون مکاتبه کردم اما دریغ از یک خط پاسخ یا پیگیری !
ویکی نیاز داره :
1- بخش بندی و نحوه آرشیو شدنش تغییر کنه
2- یک تیم پویا مسئول نگهداری و بروزآوریش باشن
متاسفم که باید این تاپیک همش بحث باشه اما شما دو بار به بنده پیغام خصوصی دادید و هر دو بار هم پاسخ گرفتید.
در مورد موارد مطرح شده در مورد شما هم فکر نمیکنم نیازی به اقدام مدیریت باشه، شما تغییرات خودتون رو انجام بدید.
صفحات اگر نیاز به بروزرسانی دارن، به روزشون کنید.
بخش بندی ها و ... همشون به دست شماها قابل انجام گیریه و نیازی به اقدام مدیران نیس
برای یک تیم پویا هم، باز مدیریت نقشی نداره . من اون بالا لینک تاپیکی رو دادم که اگه نگاه می کردید می دیدید خیلی ها اعلام امادگی کردن اما دریغ از اقدام
تیم رو شما تشکیل بدید، شروع به کار کنید، نیاز به پشتیبانی یا اموزش بود، ما در خدمتیم
خودمون هم کمک میکنیم، مطمئن باشید