انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال ساده  (دفعات بازدید: 2579 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین positive

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
چند سوال ساده
« : 13 شهریور 1389، 09:01 ب‌ظ »
سلام دوستان حرفه ای من
من دیگه از ویندوز خسته شدم ، واقعا میخوام بیام سمت لینوکس مخصوصا از امروز که شبکه آموزش داشت درباره لینوکس اوبونتو تعریف میکرد و دسکتاپ سه بعدیشو نشون داد دیگه دیوانه شدم.همیشه از لینوکس یه محیط خشک تو زهنم بود اما دوستان عزیز من چند تا سوال ساده دارم میدونم خیلی سادند امیدوارم منو ببخشید چون از هر کی میپرسیدم کسی بلد نبود هیچکس جرات اومدن بیرون از چتر مایکروسافت نداره به نظرم واقعا جرات میخواد واقعا به نظر من همه شما بسیار آدمای شجاعی هستید آدرس این فورومم همون شبکه آموزش داد خلاصه ممنون میشم اگه خیلی خیلی ساده به سوالات من جواب بدید:
1) من از نرم افزارای گرافیکی مثل solidworks ، catia و نرم افزار متلب تو ویندوز استفاده میکنم میخواستم بدونم توی لینوکسم میشه از همین نرم افزارا استفاده کنم یا نه؟اگه باید از Emulator استفاده کنم مشکله گرافیکی ایجاد نمیشه مثلا پردازش تصویر کند بشه تصویر لگ دار بشه؟
2)اصولا سیستم نرم افزارا تو لینوکس چه شکلی هستند یعنی مثل ویندوز باید فایل setup نرم افزارا از اینترنت بگیریم بعدم نصب و بعدم کرک نرم افزار ؟؟ یا کلا سیستم برنامه ها فرق میکنه؟
3)فرق این ها چیه ؟ Gnome با KDE با Xfce با کوبونتو اوبونتو با زوبونتو با redhat با فدورا؟ (فکر کنم این سوالم آخرت کمدی باشه اما بخدا نمیدونم نخندین  :oops: ;D)
4)من چه لینوکسی باید نصب کنم که گرافیک بالایی داشته باشه؟
5)آیا میشه لینوکس رو روی hard external نصب کرد و از روی hard external اجرا کرد؟
دوستان خیلی ببخشید اگه سوالام بیش از حد ساده بودن خواهش می کنم لطفا خیلی ساده و واضح پاسخ بدید نه تخصصی چون هیچ تجربه ای با لینوکس ندارم.بسیار سپاس گزارم .

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
پاسخ به: چند سوال ساده
« پاسخ #1 : 13 شهریور 1389، 09:29 ب‌ظ »
سلام دوستم حرفه ای خودتی
۱- نمی دونم
۲- یا باید کامپایل کنی که معمولا تو README و INSTALL کاملا توضیح میده
یا باید package نصب کنی مثل setup می مونه
.dep برای(debian) و rpm(redhat package manager) و .dpkg(Debian package)
که با یه خط کامند و یا در ui نصب میشه
۳- فرقشون در معماری پیاده سازی است و در شکل ظاهری هر ۳ تا هم خوبن
۴- ربطی به نوع لینوکس نداره همهشون لینوکس هستند GNU/Linux و در همه می توانی
۵ - بله
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #3 : 13 شهریور 1389، 09:33 ب‌ظ »
سلام جناب مثبت.یعنی همونpositive ;)
ورودتون رو تبریک میگم به فروم و به سعید زبردست که شما رو با اوبونتو آشنا کرد.
1-متلب رو مطمئنم میشه چون خودم با نسخه لینوکسیش کار کردم.عالی و با سرعت نصب میشه.سرعتش از معادل ویندوزیش بطور محسوسی بیشتره.میتونی امتحان کنی.اونای دیگه هم معادلش هست ولی من بلد نیست حالا بکس میان بهت میگن یا خودت گوگل کن تا جواب بگیری.
2-تو توزیعی مثل اوبونتو راحت ترینش اینه.یه چیزی داره به اسم software center.میری اونجا برنامتو انتخای میکنی و میگی نصبش کن.خودش فایلها رو از نت میگیره دانلود میکنه نصب میکنه شما آب هم به شکمت نمیجنبه.حال کردی.؟؟تو دنیای لینوکس غالبا از کرک و پچ و اینجورچیزا خبری نیست ضمنا.دیگه اسمشو نبری که بچه ها می افتن دنبالت. :D
3-اینها میز کارن.تو انجمن دنبال فرقاشون بگرد تا بیابی.ولی برا شروع من گنوم رو پیشنهاد میکنم.اگرم از اون افکتا خوشت اومد اونا تو گنوم بودن.
4-گرافیک بالا یعنی چی؟اون افکتا تو گنوم خوبن.ولی اگه یه دسکتاپ خوشگل میخوای برو سراغ kde.
5-بله میشه.تو ویکی فکر کنم توضیحش باشه.ولی قبل از هر کاری ویکی رو مطالعه کن.در مورد پارتیشن بندی دقت کن و دل رو به دریا بزن و حتما شروع کن.ضرر نمیکنی.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #4 : 13 شهریور 1389، 09:44 ب‌ظ »
1- سوال اولت . نسخه catia v5 بر روی اوپن سولاریس کامپایل شده بدون مشکل با شبیه ساز هم نصب کردن :
http://forum.ubuntu-fr.org/viewtopic.php?id=176902&p=1
البته این فرانسوی هست ولی یک ویدیو داره ببین همونی هست که می خوای .
واسه 3D هم  پیشنهاد بلندر هست . blender.org و blender.ir

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
« پاسخ #5 : 13 شهریور 1389، 09:52 ب‌ظ »
سلام
۱ رو نمی دونم
۲- واقعا خیلی راحته نصب دیگه مثل ویندوز نیست بیای هی next  رو بزنی تا نصب بشه
فقط کافیه یه دستور توی خط فرمان بزنی یا بری توی software center که اونجا دیگه کارت خیلی راحته
۳- فدورا و ردهت توزیع هست اما کی دی ای و گنوم و ایکس اف سی ای میزکار هستند(توزیع رو که اقای زبردست کامل توضیح دادن) ردهت پولیه و بیشتر برای سرور هاست، فدورا کمی برای تازه کارا(مثل من) خوب نیست، می مونه چهارتا توزیع خوب برای تازه کارا: مینت، ماندریوا، اوبونتو، پارسیکس که از این بین من و آقای زبردست و خیلی های دیگه به شما اوبونتو و پارسیکس رو پیشنهاد می کنیم.
میزکار هم بقول یکی از دوستان عین آب هویج و آب پرتقال می مونه هرکسی یکیشو دوست داره و نمی تونی بگی کدوم بهتره من با گنوم شروع کردم اما دوست دارم کی دی ای رو هم تجربه کنم اما اگر ساده و پایدار می خوای : گنوم! گرافیکی تر:کی دی ای!

یک نفر هم همین سوال براش پیش اومده بود؟:کوبونتو یا اوبونتو یا زوبونتو و یه تاپیک زد بخونی به جوابت می رسی:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,104.0.html

« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1389، 09:56 ب‌ظ توسط mrmohsen »
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #6 : 13 شهریور 1389، 10:09 ب‌ظ »

1) به جای متلب میتونی از scilab استفاده کنی
۲) نرم‌افزارها نصبشون تو هر توزیعی فرق داره و کلی هم با ویندوز تفاوت داره تو اکثر توزیع‌ها یک package manager وجود داره که مدیریت نرم‌افزارها با اونه و به راحتی نرم افزارها آپدیت میشن و اینکه در اکثر موارد فقط با یک کلیک نرم افزار نصب میشه!
۳) این‌ها محیط‌های گرافیکی‌اند که چند وقت که با لینوکس کار کنی و در موردش بخونی میفهمی چین و فرقشون چیه! و توزیع ها http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3
۴) میشه گفت هر لینوکسی رو میشه با نصب نرم افزار گرافیک ظاهریشو بالا برد اما توزیع های خاصی مثل mint هستش که به زیبایی خیلی توجه میشه
5) آره به راحتی، من خودم رو فلش نصب کردم یه کم تو انجمن ها جستجو کنی پیدا میکنی چه جوری میشه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 17 شهریور 1389، 08:39 ق‌ظ »
۱. متلب نسخه‌ی لینوکس داره که از نسخه‌ی ویندوزیش خیلی بهتره. می‌دونی چرا؟ چون متلب توی ویندوز فقط می‌تونه از یه هسته‌ی پردازنده استفاده کنه، ولی توی لینوکس هرچندتا هسته که داشته باشی هم‌زمان برات کار می‌کنن. کاتیا رو هم که جناب اهتمام توزیح دادن. اون یکی رو مطمئن نیستم. تو گوگل براش سرچ کن ;)
۲. دیگه این حرف (ک*ر*ک) رو نزن که خودم شخصا قاطی می‌کنم این‌جا :D فقط باید بری تو مرکز نرم‌افزار اوبونتو و بگی که این برنامه‌ها رو می‌خوام. دانلود و نصبش دیگه با خود اویونتو هست. برنامه‌ای مثل متلب رو هم باید بعد از گرفتن سی‌دی نسخه‌ی لینوکسش (اگه پیدا نکردی بیا پیش خودم) روی فایل اجراییش دوتا کلیک ناقابل بزنی که برات نصب شه.
۳. سه تای اولی میزکار هستن و سه تای دومی توزیع. شما در هر کدوم از توزیع‌ها می‌تونی هر کدوم از میزکارها (یکی یا چند تا) رو داشته باشی
۴. فرقی نمی‌کنه. پیش‌نهاد من اوبونتو هست
۵. بله. می‌شه روی فلش هم نصبش کرد. راهنماش هم همه‌جا هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
« پاسخ #8 : 17 شهریور 1389، 11:04 ق‌ظ »
سلام.
.....
۳. سه تای اولی میزکار هستن و سه تای دومی توزیع. شما در هر کدوم از توزیع‌ها می‌تونی هر کدوم از میزکارها (یکی یا چند تا) رو داشته باشی
.....
یعنی میشه روی توزیع اوبونتو هم میزکار Gnome رو داشت هم KDE ؟ اگه پاسخ مثبته روش کار به چه صورته؟ اقدام به این کار برای یک تازه وارد خوبه یا سیستم رو بهم میزنه ؟ :popcorn:

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 17 شهریور 1389، 01:02 ب‌ظ »
سلام.

یعنی میشه روی توزیع اوبونتو هم میزکار Gnome رو داشت هم KDE ؟ اگه پاسخ مثبته روش کار به چه صورته؟ اقدام به این کار برای یک تازه وارد خوبه یا سیستم رو بهم میزنه ؟ :popcorn:

بله. با نصب بسته‌ی kubuntu-desktop روی اوبونتو می‌شه میز کار KDE رو هم در کنار Gnome داشت. اابته این کار زیاد توصیه نمیشه چرا که نیاز به تنظیمات خیلی دقیقی داره تا برنامه‌ها با هم تداخل پیدا نکنن. البته یه گروه داره روی این مساله کار می‌کنه و برنامه‌ای هم ارائه داده که الآن اسمش رو یادم نیست و کارش اینه که تنظیمات هر دسکتاپ رو جداگونه اعمال می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن