سلام دوستان حرفه ای من
من دیگه از ویندوز خسته شدم ، واقعا میخوام بیام سمت لینوکس مخصوصا از امروز که شبکه آموزش داشت درباره لینوکس اوبونتو تعریف میکرد و دسکتاپ سه بعدیشو نشون داد دیگه دیوانه شدم.همیشه از لینوکس یه محیط خشک تو زهنم بود اما دوستان عزیز من چند تا سوال ساده دارم میدونم خیلی سادند امیدوارم منو ببخشید چون از هر کی میپرسیدم کسی بلد نبود هیچکس جرات اومدن بیرون از چتر مایکروسافت نداره به نظرم واقعا جرات میخواد واقعا به نظر من همه شما بسیار آدمای شجاعی هستید آدرس این فورومم همون شبکه آموزش داد خلاصه ممنون میشم اگه خیلی خیلی ساده به سوالات من جواب بدید:
1) من از نرم افزارای گرافیکی مثل solidworks ، catia و نرم افزار متلب تو ویندوز استفاده میکنم میخواستم بدونم توی لینوکسم میشه از همین نرم افزارا استفاده کنم یا نه؟اگه باید از Emulator استفاده کنم مشکله گرافیکی ایجاد نمیشه مثلا پردازش تصویر کند بشه تصویر لگ دار بشه؟
2)اصولا سیستم نرم افزارا تو لینوکس چه شکلی هستند یعنی مثل ویندوز باید فایل setup نرم افزارا از اینترنت بگیریم بعدم نصب و بعدم کرک نرم افزار ؟؟ یا کلا سیستم برنامه ها فرق میکنه؟
3)فرق این ها چیه ؟ Gnome با KDE با Xfce با کوبونتو اوبونتو با زوبونتو با redhat با فدورا؟ (فکر کنم این سوالم آخرت کمدی باشه اما بخدا نمیدونم نخندین

)
4)من چه لینوکسی باید نصب کنم که گرافیک بالایی داشته باشه؟
5)آیا میشه لینوکس رو روی hard external نصب کرد و از روی hard external اجرا کرد؟
دوستان خیلی ببخشید اگه سوالام بیش از حد ساده بودن خواهش می کنم لطفا خیلی ساده و واضح پاسخ بدید نه تخصصی چون هیچ تجربه ای با لینوکس ندارم.بسیار سپاس گزارم .