دوستان خیلی نظر سنجی خوبیه اما من الآن داتک دارم(۱۲۸) و واقعا از سرعت دانلود افتضاحش رنج می برم افتضاحه به معنای واقعی کلمه
بیشترین سرعت دانلودی که من دیدم ۱۵ بوده
خواهش می کنم دوستان کمک کنن من دنبال یه شرکت می گردم که سرعت دانلودش بالا باشه
کدوم شرکت سرعت دانلودش بیشتر از همه است؟(تهران)
سیاست کلی همه شرکت ها اینه که برای سرویس های با محدودیت حجمی ، سرعت دانلود بالا ارائه میکنن.
و برای سرویس های نامحدود به زور سرعت استاندارد رو میدن. مثلا سرویس 128 باید سرعت دانلودش 16 کیلوبایت بر ثانیه باشه که معمولا به این سرعت نمیرسه.
من فکر کنم ADSL نگیرم بهتره!!
همینطوری که دارم پیش میرم خیلی بهتره. یه بسته ی 24 ساعته ی gprs ایرانسل میزنم ولی 48 ساعت مجانی میشه!!!
1000 تومان از شارژ کم میکنه برای 48 ساعت اینترنت یعنی ماهانه 15000 تومان به پام میفته. سرعت دانلود هم به طور متوسط 20KB/S هست. البته صبح ها از ساعت 3 تا 8 سرعت گاهی اوقات سر به فلک میکشه و به 50-60 میرسه.تازه گاهی اوقات چند ثانیه به 120 هم میرسه.ولی میانگین روزانه همون 20KB/S هست. آخه در طول روز به 7-8 هم میرسه. تصمیم داشتم ADSL بگیرم تا سرعت دانلودم بیشتر شه ولی اینجوری که شما میگید خیلی بده.البته اینم بگم که سرعت لود کردن صفحات با ایرانسل خیلی پایینه. در حد دایال آپه.
به هیچ وجه اینترنت 256 به خونه ها نمیدن؟ اگه بدن قیمتش چقدره؟ با محدودیت و بی محدودیت.قیمت 128 چطوره؟