انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

کدام شرکت ADSL بهتر است؟

شاتل
24 (34.8%)
پارس آنلاین
15 (21.7%)
صبانت
8 (11.6%)
داتک
5 (7.2%)
آسیاتک
7 (10.1%)
سپنتا
1 (1.4%)
لایزر
1 (1.4%)
ندا رایانه
0 (0%)
دیگر...
8 (11.6%)

مجموع آرای اعضا: 69

نویسنده موضوع: کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر است؟  (دفعات بازدید: 47970 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
توی شهر ما هم مخابرات نا محدود اینترنت میداد،‌دو سه روز پیش چند نفر از مامورهای مخابرات با اسپری افتاده بودن تو سطح شهر و دفاتر خدمات ارتباطی و عبارت نامحدود رو توی تبلیغاتشون پاک میکردن :)
یعنی دروغه و می‌خوان محدودش کنن؟
تو استان همدان که قراره محدود شه. الان تمام تبلیغاتها رو ویرایش :)‌ کردن . دوست من دفتر خدمات ارتباطی داره، به اون گفتن که بگو خبر ندارم!! توی دفترش هم اون پارچه ای رو که نوشتن روی نامحدود رو پوشوندن.

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
دوستان خیلی نظر سنجی خوبیه اما من الآن داتک دارم(۱۲۸) و واقعا از سرعت دانلود افتضاحش رنج می برم افتضاحه به معنای واقعی کلمه
بیشترین سرعت دانلودی که من دیدم ۱۵ بوده
خواهش می کنم دوستان کمک کنن من دنبال یه شرکت می گردم که سرعت دانلودش بالا باشه
کدوم شرکت سرعت دانلودش بیشتر از همه است؟(تهران)
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
دوستان خیلی نظر سنجی خوبیه اما من الآن داتک دارم(۱۲۸) و واقعا از سرعت دانلود افتضاحش رنج می برم افتضاحه به معنای واقعی کلمه
دوست عزيز گشتم نبود نگرد نيست!  ](*,)

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد

سیاست کلی همه شرکت ها اینه که برای سرویس های با محدودیت حجمی ، سرعت دانلود بالا ارائه میکنن.
و برای سرویس های نامحدود به زور سرعت استاندارد رو میدن. مثلا سرویس 128 باید سرعت دانلودش 16 کیلوبایت بر ثانیه باشه که معمولا به این سرعت نمیرسه.

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
در تهران من زمانی از شرکت فرهنگ آزما سرویس می گرفتم بسیار خوب بود. یعنی شبها گاهی 100 کیلوبایت بر ثانیه داونلود داشتم. متاسفانه در حمله ای که الان ساکن هستیم هیچ شرکتی سرویس نمیده چون فیبر نوری هست!!!! یعنی پیشرفت تکنولوژی باعث شده یک منطقه کل یوم! از اینترنت محروم بشوند. فعلا ما WiFi گرفته ایم به هزار ضرب و زور.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411

سیاست کلی همه شرکت ها اینه که برای سرویس های با محدودیت حجمی ، سرعت دانلود بالا ارائه میکنن.
و برای سرویس های نامحدود به زور سرعت استاندارد رو میدن. مثلا سرویس 128 باید سرعت دانلودش 16 کیلوبایت بر ثانیه باشه که معمولا به این سرعت نمیرسه.

من فکر کنم ADSL نگیرم بهتره!!
همینطوری که دارم پیش میرم خیلی بهتره. یه بسته ی 24 ساعته ی gprs ایرانسل میزنم ولی 48 ساعت مجانی میشه!!!
1000 تومان از شارژ کم میکنه برای 48 ساعت اینترنت یعنی ماهانه 15000 تومان به پام میفته. سرعت دانلود هم به طور متوسط 20KB/S هست. البته صبح ها از ساعت 3 تا 8 سرعت گاهی اوقات سر به فلک میکشه و به 50-60 میرسه.تازه گاهی اوقات چند ثانیه به 120 هم میرسه.ولی میانگین روزانه همون 20KB/S هست. آخه در طول روز به 7-8 هم میرسه. تصمیم داشتم ADSL بگیرم تا سرعت دانلودم بیشتر شه ولی اینجوری که شما میگید خیلی بده.البته اینم بگم که سرعت لود کردن صفحات با ایرانسل خیلی پایینه. در حد دایال آپه.
به هیچ وجه اینترنت 256 به خونه ها نمیدن؟ اگه بدن قیمتش چقدره؟ با محدودیت و بی محدودیت.قیمت 128 چطوره؟

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.

من فکر کنم ADSL نگیرم بهتره!!
همینطوری که دارم پیش میرم خیلی بهتره. یه بسته ی 24 ساعته ی gprs ایرانسل میزنم ولی 48 ساعت مجانی میشه!!!
1000 تومان از شارژ کم میکنه برای 48 ساعت اینترنت یعنی ماهانه 15000 تومان به پام میفته. سرعت دانلود هم به طور متوسط 20KB/S هست. البته صبح ها از ساعت 3 تا 8 سرعت گاهی اوقات سر به فلک میکشه و به 50-60 میرسه.تازه گاهی اوقات چند ثانیه به 120 هم میرسه.ولی میانگین روزانه همون 20KB/S هست. آخه در طول روز به 7-8 هم میرسه. تصمیم داشتم ADSL بگیرم تا سرعت دانلودم بیشتر شه ولی اینجوری که شما میگید خیلی بده.البته اینم بگم که سرعت لود کردن صفحات با ایرانسل خیلی پایینه. در حد دایال آپه.
به هیچ وجه اینترنت 256 به خونه ها نمیدن؟ اگه بدن قیمتش چقدره؟ با محدودیت و بی محدودیت.قیمت 128 چطوره؟
سلام  :)
گفتم که عزیز، الان مخابرات برای کاربران خونگی هم ۲۵۶ می ده، بدون محدودیت ترافیک (فعلا) و قیمتش هم حدود ۱۳−۱۴ تومن. البته مودم ADSL رو هم اضافه کن ۵۰ تومن و فکر می‌کنم برای اولین بار یه هزینه هم برای برقراری ارتباط روی خط تلفنتون می‌گیرن. حدود ۸ تومن
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

• Sr. Member
  • *
اضافه می‌کنم که شرکت‌های دیگه هم ۲۵۶ می دن ولی باید یا آشنا داشته باشی یا باهاشون آشناشی  :D

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
این ماجرای مخابرات چیه؟  ;D
بخوایم از مخابرات ADSL بگیریم چی کار باید کنیم؟کجا مراجعه کنیم؟

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
بابا من که نخواستم سرعتم بشه ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰GBper sec
بیشترین سرعت دانلودی که شرکتا میدن چنده و کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلی ترین مشکلم دانلود توزیع هاست.
 اوبونتو ۱۲ ساعت طول میکشه
mfatos ۲ روز
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

• Sr. Member
  • *
این ماجرای مخابرات چیه؟  ;D
بخوایم از مخابرات ADSL بگیریم چی کار باید کنیم؟کجا مراجعه کنیم؟

سلام  ;D
به دفاتر خدماتی مراجعه کنید...  :)

• Sr. Member
  • *
بابا من که نخواستم سرعتم بشه ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰GBper sec
بیشترین سرعت دانلودی که شرکتا میدن چنده و کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلی ترین مشکلم دانلود توزیع هاست.
 اوبونتو ۱۲ ساعت طول میکشه
mfatos ۲ روز
دوست عزیزم این مشکل فقط مال شما نیست. اکثرا این مشکل رو دارند. البته نه با این شدت که شما می‌گید.
ولی من شخصا دیدم که اینترنت شرکت شاتل با سرعت ۱۲۸ دانلودی در حدود ۲۳۰ داشت و واقعا باور نکردی بود. البته نه فکر کنید به صورت لحظه ای ها، نه. ولی این سرعت رو من شخصا با سرعت ۲۵۶ خودم که از پارس آنلاین گرفتم تا حالا ندیدم.
در مورد سرعت هم که طبق قانون شرکتا تا ۱۲۸ می‌دن ولی مخابرات جدیدا ۲۵۶ هم می‌ده. ولی من شخصا اونو تست نکردم که بگم سرعت دانلودش چطوریه...

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
اگه اینو از خود شرکت های ارائه دهنده بپرسم راست می گن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
اگه اینو از خود شرکت های ارائه دهنده بپرسم راست می گن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید از هر 1000 نفر  یکی دروغ نگه ولی خب راستشم نمیگه :D
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
تو تبریز هم صبانت 128 حدود دانلودش در شب و صبح 10.5 تا 190 هم بالا میره ولی در بقیه اوقات هم تا 10 هم پایین میاد و به قول دوستان قطعی داره فراوون
اوبونتو یعنی زندگی