انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام شرکت ADSL بهتر است؟

شاتل
24 (34.8%)
پارس آنلاین
15 (21.7%)
صبانت
8 (11.6%)
داتک
5 (7.2%)
آسیاتک
7 (10.1%)
سپنتا
1 (1.4%)
لایزر
1 (1.4%)
ندا رایانه
0 (0%)
دیگر...
8 (11.6%)

مجموع آرای اعضا: 69

نویسنده موضوع: کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر است؟  (دفعات بازدید: 47971 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
سلام. به نظر شما کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر است؟
همونطور که میدونید داشتن اینترنت پر سرعت یکی از نیاز های اولیه ی لینوکس کاران(گنو/لینوکس کاران یا گنو کاران یا هر چی دوست دارید)است.این نظر سنجی رو گذاشتم تا به دوستانی که قصد خرید ADSL دارند(مثل خودم) کمک بشه که انتخاب بهتری کنند.
در مورد کیفیت خدمات و قیمت و چیزای دیگه هم اگه یه توضیحی بدید بد نیست. در صورتی که از شرکتی سرویس میگیرید که در نظر سنجی ذکر نشده ، نام شرکت رو اعلام کنید.ممنون میشم اگه شرکت کنید. ;)
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1389، 11:10 ب‌ظ توسط m0si »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: از چه شرکتی سرویس ADSL می گیرید؟
« پاسخ #1 : 15 شهریور 1389، 10:51 ب‌ظ »
من از پارس میگیرم و باید به پارس رای بدم ولی اصلا مناسب نیست
واسه همین اگه میخوای بهترین شرکت رو انتخاب کنی  بهتره نظر سنجی رو بزنی کدوم شرکت بهتره
به هر حال پارس خیلی عالی بود ولی الان دیگه نه تنها بد نیست بلکه افتضاحه
تا وقتی روی محدودیت حجمی هستم چنان سرعتی داره که خودمم نمیفهمم چطوری حجمم خورده میشه
بعد از اینکه میافته روی رایگان سرعت دایال آپ رو بهش ترجیح میدم
با عرض تاسف من دیشب در عرض ۵ ساعت ۲۰۰ مگابایت دانلود کردم و این یعنی فاجعه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: از چه شرکتی سرویس ADSL می گیرید؟
« پاسخ #2 : 15 شهریور 1389، 10:58 ب‌ظ »
من از پارس میگیرم و باید به پارس رای بدم ولی اصلا مناسب نیست
واسه همین اگه میخوای بهترین شرکت رو انتخاب کنی  بهتره نظر سنجی رو بزنی کدوم شرکت بهتره
به هر حال پارس خیلی عالی بود ولی الان دیگه نه تنها بد نیست بلکه افتضاحه
تا وقتی روی محدودیت حجمی هستم چنان سرعتی داره که خودمم نمیفهمم چطوری حجمم خورده میشه
بعد از اینکه میافته روی رایگان سرعت دایال آپ رو بهش ترجیح میدم
با عرض تاسف من دیشب در عرض ۵ ساعت ۲۰۰ مگابایت دانلود کردم و این یعنی فاجعه
استاد نظر سنجی تغییر کرد ;)
نتایج صفر شد.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
دوست عزیز این بحث بصورت بسیار کامل و جامع در انجمن های دیگه بحث شده .
اما این رو بگم که بنده با ۵-۴ تااز سرویس دهنده های ایران کار کردم که متاسفانه همه (ببخشید) آشغال بودند.
پس این بحث ها به نشره بنده هیچ وقت به نتیجه نمیرسه چون عملا هیچ رقابتی بین این رقبا نیست چون چیزی برای گفتن ندارن!

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
من در اصفهان هم صبانت دارم و هم پیشگامان.
صبانت سرعت دانلودش بعضی وقت ها باز هست ولی متاسفانه در منطقه ی ما خیلی قطعی داره مثلا تاحالا ۳-۴ بار شده که برای ۲-۴ روز اینترنت من کامل قطع بوده
پیشگامان سرعت دانلودش بسته هست ولی دقیقا همان سرعتی که به شما فروخته را بهتون میده نه هیچ چیز بیشتری ولی با همه ی مودم های adsl سازگار نیست و بعضی مودم ها را پشتیبانی نمیکنه.قطعی های خیلی کمی داره و اکثرا هم در حد چند دقیقه هست.

در اصفهان سرعت پارس آنلاین کمتر از نداگستر هست
من نمایندگی فروش هر دوی این شرکت ها را در اصفهان دارم ولی در کل اینترنت ایران بیشتر از اونی که به شرکت adsl بستگی داشته باشه به مخابرات بستگی داره چون ۷۰ ٪ مشکلات  قطعی های adsl تا اونجایی که من میدونم مربوط به مخابرات میشه
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
به نظر من رقابت بین ISP ها بسیار داغ است. موضوع این رقابت هم میزان خدا نشناس بودن و در پیت بودن و کلاهبرداری و گرانفروشی می باشد.
گذشته از این حرفا مدتیه تو فکر مهاجرت هستم به سرزمین های اشغالی چون میانگین سرعت مردم فلسطین و نوار غزه و کرانه باختری رود اردن  2 برابر سرعت اینترنت ما ایرانی هاست.
 :)
 ](*,)

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر &
« پاسخ #6 : 16 شهریور 1389، 12:01 ق‌ظ »
من در اصفهان هم صبانت دارم و هم پیشگامان.
صبانت سرعت دانلودش بعضی وقت ها باز هست ولی متاسفانه در منطقه ی ما خیلی قطعی داره مثلا تاحالا ۳-۴ بار شده که برای ۲-۴ روز اینترنت من کامل قطع بوده
پیشگامان سرعت دانلودش بسته هست ولی دقیقا همان سرعتی که به شما فروخته را بهتون میده نه هیچ چیز بیشتری ولی با همه ی مودم های adsl سازگار نیست و بعضی مودم ها را پشتیبانی نمیکنه.قطعی های خیلی کمی داره و اکثرا هم در حد چند دقیقه هست.

در اصفهان سرعت پارس آنلاین کمتر از نداگستر هست
من نمایندگی فروش هر دوی این شرکت ها را در اصفهان دارم ولی در کل اینترنت ایران بیشتر از اونی که به شرکت adsl بستگی داشته باشه به مخابرات بستگی داره چون ۷۰ ٪ مشکلات  قطعی های adsl تا اونجایی که من میدونم مربوط به مخابرات میشه
+1 عالی بود
خیلی جامع و خوب توضیح دادند
من توی اصفهان دقیقا حرفهای ایشون رو حس کردم

به نظر من رقابت بین ISP ها بسیار داغ است. موضوع این رقابت هم میزان خدا نشناس بودن و در پیت بودن و کلاهبرداری و گرانفروشی می باشد.
گذشته از این حرفا مدتیه تو فکر مهاجرت هستم به سرزمین های اشغالی چون میانگین سرعت مردم فلسطین و نوار غزه و کرانه باختری رود اردن  2 برابر سرعت اینترنت ما ایرانی هاست.
 :)
 ](*,)
+1
نمیدونم بخندم یا گریه کنم ؟
ولی همیشه این دادا طهمورث با حال حرفش رو میزنه :X
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
چند روزیه واقعا کلافه شدم از دست اینترنت
سرویس 64 نامحدود گرفتم نمیگم سرعت دانلود 20 بدن ولی حتی سرعت دانلود به 4 هم نمیرسه.خب این که همون dial up عهد حضرت جرجیسه.گاهی اوقات سرعت دانلود صفر میشه یعنی واقعا صفر!!!
جالب اینجاست چند ماه پیش سرویس حجمی 128 میگرفتم .از خدا بی خبرا سرعت رو میذاشتن رو 60-70. سرعت باز کردن صفحات معمولا بالای 100 کیلوبایت بر ثانیه بود.
ولی میای 64 نامحدود میگیری حتی همون 8 کیلوبایت بر ثانیه که باید بدن رو نمیدن.
آدم سر بذاره به بیابون ...  :P

بگذریم
حالا کسی از دوستان برای غرب تهران یه ISP نسبتا خوب سراغ داره؟!
 ](*,)

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
اینطور که به نظر میرسه وضعیت ADSL هم خیلی خرابه. میگم ما چه گناهی کردیم تو ایران به دنیا اومدیم؟به قول دوستمون کاش تو کرانه ی باختری زندگی می کردم...

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
منم 128 صبا نت دارم. با محدوديت 3 گيگ در ماه. تو منطقه ما (شرق تهران) سرعتش خوبه. يعني بيشتر وقتها بالاي 70 تاست.
ولي خدا نكنه كه يه مشكلي پيش بياد. اونوقت بعد يك ساعت كه تلفن هاي پشتيبانيشون از اشغالي در مياد يكي گوشي رو برميداره و ميگه مشكلي نيست و قطع ميكنه!

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام  ;D
پارس آنلاين واقعا نااميد كننده شده. يكي از دوستانم تو مشهده كه از شركت شاتل اينترنت مي‌گيره. سرعت 128kb/s با محدوديت ترافيك 3 گيگابايت در ماه رو با قيمت حدود 10 تومن مي‌گيره. من ديروز به سيستمش ريموت شده بودم تا سرعت باورنكردني رو كه مي‌گفت ببينم. باورتون نميشه سرعت دانلودش 230kb/s بود  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ولي من بايد با سرعت 256kb/s با سرعت 30-40 دانلود كنم و در حالت ماكسيمم تا 80-90. بعضي مواقع سرعت به 100b/s هم ميرسه :o
مخابرات هم الان تا 256 مي‌ده بدون محدوديت ترافيك با قيمت حدود 13 تومن در ماه
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
توی شهر ما هم مخابرات نا محدود اینترنت میداد،‌دو سه روز پیش چند نفر از مامورهای مخابرات با اسپری افتاده بودن تو سطح شهر و دفاتر خدمات ارتباطی و عبارت نامحدود رو توی تبلیغاتشون پاک میکردن :)

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
آخی چقدر دل سوخته  اینجا هست!!!
:ي:ي:ي
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Alireza_h

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
من پیشگامان دارم. خوبه
وسعت دنیای هرکس به اندازه‌ی وسعت اندیشه‌ی اوست.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
توی شهر ما هم مخابرات نا محدود اینترنت میداد،‌دو سه روز پیش چند نفر از مامورهای مخابرات با اسپری افتاده بودن تو سطح شهر و دفاتر خدمات ارتباطی و عبارت نامحدود رو توی تبلیغاتشون پاک میکردن :)
یعنی دروغه و می‌خوان محدودش کنن؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت