انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

کدام شرکت ADSL بهتر است؟

شاتل
24 (34.8%)
پارس آنلاین
15 (21.7%)
صبانت
8 (11.6%)
داتک
5 (7.2%)
آسیاتک
7 (10.1%)
سپنتا
1 (1.4%)
لایزر
1 (1.4%)
ندا رایانه
0 (0%)
دیگر...
8 (11.6%)

مجموع آرای اعضا: 69

نویسنده موضوع: کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر است؟  (دفعات بازدید: 47952 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من از داتک استفاده می‌کنم با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت/ثانیه و حجم نامحدود. سرعتش هم دقیقا همین‌قدره و کم و زیاد نمی‌شه. تا حالا هم تو این شیش ماه فقط یه بار به مدت نیم‌ساعت قطع شده. ولی بقیه‌ی سرویس‌دهنده‌ها رو امتحان نکردم که بتونم مقایسه کنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
سلام
اینترنت من صبانت هست
توی اصفهان (منطقه ما) از حدود 4 سال پیش که adsl دارم سرعت اینترنت من روی حد اکثر اینترنت صبانت بوده اشنا هم نداشتم  ;D
4سال پیش اینترنت 128 خریدم ولی 512 بود ینی حدود 60 کیلو دانلد و خیلی بندرت یکی دو هفته سرعت میاد پایین روی 128 پارسال بمدت حدود 1 سال تا 14 خرداد امسال  :) سرعت روی 2 مگ بود  ;D ینی 220 کیلو دانلد داشتم / قطعی هم تغریبا ندارم
ولی اینترنت شبانه ساعت 3 تا 7 صبح بدون استثنا روی 2 مگ هست و تغریبا شبی یک dvd میشه دانلد کرد  ;D
در حال حاظر هم سه 4 ماهه 512 هست
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
من صبانت مشهد ۱۲۸ کیلوبیت ماهی ۳ گیگ گرفتم و سرعت دانلودم روزها معمولا ۲۰۰ کیلوبایت هست و شب ها هم بعضی شب ها ۲۰۰ هست و بعضی وقت ها میاد تا ۶۰ یه مدت هم نامهربان شده بود ۱۶ بیشتر نمیشد.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
سلام
اینترنت من صبانت هست
توی اصفهان (منطقه ما) از حدود 4 سال پیش که adsl دارم سرعت اینترنت من روی حد اکثر اینترنت صبانت بوده اشنا هم نداشتم  ;D
4سال پیش اینترنت 128 خریدم ولی 512 بود ینی حدود 60 کیلو دانلد و خیلی بندرت یکی دو هفته سرعت میاد پایین روی 128 پارسال بمدت حدود 1 سال تا 14 خرداد امسال  :) سرعت روی 2 مگ بود  ;D ینی 220 کیلو دانلد داشتم / قطعی هم تغریبا ندارم
ولی اینترنت شبانه ساعت 3 تا 7 صبح بدون استثنا روی 2 مگ هست و تغریبا شبی یک dvd میشه دانلد کرد  ;D
در حال حاظر هم سه 4 ماهه 512 هست
بهزاد جان کدوم منطقه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
5
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین shovalie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 223
من ۲۵۶-eco شاتل دارم ولی هی دم به دقیقه قطع میشم حالا نمی دونم اشکال از شاتله یا جای دیگه ولی مشکلی که مطمئنم از شاتله افت سر عته تا ساعته ۱۲ آخره سرعته ولی تو ۱۲ و یه ثانیه میشه ۵ کیلو بر ثانیه من حاظظم ازم کم بشه ولی اینتور نشه چون سیستمه من تو خونه برا همست تنها وقتی که اطمینان دارم کسی دست بهش نمیزنه شبان که اینطوره :((

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
حالا که این تاپیک هست من یک آفر برای لینوکس کارهای اصفهان در نظر گرفتم.
هر کسی متقاضی راه اندازی یا شارژ ADSL  از پیشگامان یا صبانت در اصفهان هست میتونه با شماره ی   (۰۳۱۱) ۲۳۵۸۰۸۹ تماس بگیره و امور ADSL را از طریق شرکت ما انجام بده.
برای لینوکس کاران 5 % تخفیف در نظر گرفتیم.
در این قسمت هم قیمت های هر دو شرکت را بدون تخفیف میتونید ببینید.
http://ardindata.com/wiki/%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA_ADSL_%28_%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AF%DA%AF%D9%8A_%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4_%D9%BE%D9%8A%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%86%D8%AF%D8%A7%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1_%29
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین rd1381

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
  • اوبونتو 10.4 ۶۴ بیتی
من تا هفته پیش میگفتم شاتل اما دیگه نه.دلیل؟ الان میگم.
تا جمعه هفته فبل من که art1 شاتل داشتم سرعت رسمیش 128kb/s بود ولی سرعت وافعی دانلودش 30KB/s بود و من وافعن راضی بودم.محدودیت حجمی 12gb در ماه داشت ولی من که راضی بودم و تازه شبا 1 تا 7 صبح مجانی بود.و همچنین 5شنبهها و جمعهها هم مجانی بود.
خوب حالا میگید چرا میگم تا هفته پیش؟برای اینکه از این هفته شاتل محدود حجمیشو برداشت!
 حالا شما میگید احتمالا من دیونه شدم که دیگه از شاتل خوشم نمیاد؟
 نه. برای اینکه در عوض اینترنتش از دیال‌آپ هم بدتر شه! الان که دارم اینو تایپ میکنم زدم که یه برنامه رو downthemall دانلود کنه اونم با یه کانکشن.سرعت خوبه حوله حوشه 18KB/s اما در عوض اگر همزمان با thundebird چک میل کنم میگه gmail و yahoomail ,هر دو timeout میدن.یعنی با یه کانکشن تمام اینترنت من پر شده. و این فقط محدود به این مورد نمیشه . با p2p که دیگه اصلان حرفشم نزن. من اگه در حال update ubuntu باشم نمیتونم یه صفحه از دانشگاهمون که خودم ساختم و اولش pass user میپرسه بیارم. یعنی حتا اولین مرحله از لود شدن این صفحه انجام نمیشه.دوست من که خودم گفتم بره شاتل بگیره و ذانلود در ماهش از ۲ گیگ بیشتر نمیشد امروز به من گفته که میخواد بره یه شرکت دیگه بگیره چون latency بازی هاش بشدت بالا رفته و قطع هنگام بازیش عصابشو بهم ریخته.شبا که دیکه اصلان حرفشو نرن. من میدونم که این کاره خوده شاتله برای پول بیشتر در آوردن چون با این سرعت تمام ماه کامپیوتر من روشن باشه 20 گیک نمیگیره و باید یه قبض برق خفنم بدم تازه اگه دانلود بکنم باید مانیتورو ببندم برم بشینم یه گوشه چون کاره اینتزنتی دیگه ای اصلان نمیتونم بکنم. بازم بگم این بخاطر مصرف بقیه نیست بکله محدودیت جدیدی که شاتل روی تعداد session (کانکشن ها) گذاشته ( علاوه بر محدودیت سرعت).
پس تا اطلاع ثانوی توصیه میکنم گوله حجم نامحدود شاتل رو نخورید .اینم بگم که من ۳ ساله شاتل دارم و تا حالا راضی بودم ولی دیگه این سرویس بدرد من نمیخوره.البته آخر تصمیم باخود شماست.
منم احتمالا اگه همین جور جواب سربالا به من بدن چند روز دیگه میرم یه شرکت دیگه.
اگه گزینه خوبی میشناسید به منم بگید که بریم اونج بگیریم.

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
خوب چون دیدم بحث جالبه تصمیم گرفتم یه سفرنامه مانند اون دوستمون براتون بنویسم شاید به دردتون بخوره:
ماجرا مال ۱ و نیم سال پیشه تقریبا اواخر اسفند دوسال پیش بود که دنبال adsl راه افتاده بودم و از این سایت به اون سایت و از این بپرس و از اون بپرس تا اینکه دیدم تعرفه های شاتل از همه بهتره میخواستم طرح eco رو بگیرم که دیدم نوشته منتطقه مخابراتی شما پوشش داده نمیشه! ولی من قبلش تو اون قسمتی که ۴ رقم اول تلفن رو میگرفت چک کرده بودم اما مثل اینکه اونجا فقط طرح art رو می نوشته . خلاصه بعد از این قضیه صبانت گرفتم با سرعت ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه و محدودیت ۳ گیگ در ماه.(اونجوری نگام نکن پارتی نداشتم بابام عضو هیئت علمیه!) سرعتش حدودا خوب بود همیشه رو ۷۰ الی ۸۰ بود. تا اینکه بعد از ۶ ماه اشتباهی پول زیادی به حسابشون ریختم و وقتی بهشون زنگ زدم گفتم که پول پس بدین اونا هم گفتن می تونی از تعرفه ی ۱ مگابیت استفاده کنی منم قبول کردم و به امید اینکه دیگه سرعتم خیلی بالا رفته رفتم خونه برا دانلود. چشمتون روزه بد نبینه از همون روز اول بساط ما شروع شد. داشتم از اینترنت استفاده میکردم که بعد از ۱۰ دقیقه یه هو دیدم اینترنتم قطع شده . گفتم لاببد مشکلی پیش اومده بعد از اینکه دویست بار با پروکسی مرورگر و آی پی کامپیوتر ور رفتن بالاخره فهمیدم مشکل ار isp . اینترنتم وصل شد و دوباره بعد از ۱۰ دقیقه دیدم قطع شد و دوباره و دوباره و .... تا اینکه دیدم هر روز این روند داره تکرار میشه و نه تنها سرعت دانلودم افزایش پیدا نکرد(سرعتم اومده بود رو ۴۰-۵۰)  بلکه یه مشکل جدید هم اضافه شده پس زنگ زدم به شرکت و بعد از کلی دعوا فهمیدم که کلا این تعرفشون مشکل داره (حداقل برا منطقه ی ما که اینجوری بود!) و گفتن که از ماه بعد دوباره همون ۵۱۲ رو بگیر. با یکی از دوستام که صبانت رو به من معرفی کرده بود که حرف میزدم بهم گفت : پسر تو چقدر احمقی! من 128 صبانت رو دارم سرعتم هم همیشه رو ۵۰ کیلو بایته و نصف تو هم دارم پول میدم! منم که اینو شنیدم رفتم از ماه بعدش 128 رو گرفتم و مدرک بابام رو گذاشتم در کوزه!
خلاصه داشتم با این تعرفه حال میکردم که شنیدم مخابرات هم داره adsl میده اونم بدون محدودیت و با نصف قیمت(بستگی به تعرفش داره البته تو بعضی از تعرفه هاش حتی خمس قیمت!!!) . تا بخودم اومدم دیدم از غافله عقب موندم و بهم یه شماره دادن گفتنپورت خالی نداریم برای اطلاعات بیشتر با فلان شماره تماس بگیرید. به اون شماره زنگ زدم گفتم یعنی چی؟ مگه خیر سرتون شما مخابرات ما نیستین؟؟؟؟؟ اونوقت پورت خالی ندارین؟؟؟!!! و اینهمه دم از اینترنت می زنین!!! اونم در جواب به من گفت : با ما در تماس باشید!. بعد از ۲ ماه در تماس بودن هم پورتی گیر ما نیومد که نیومد. البته خدا رو شکر همین صبانت هم خوبه و نیاز ما رو بر طرف میکنه.
حالا یه چند تا اطلاعات دیگه هم بهتون بدم:نمیدونم شاید مشکل نرم افزاری باشه که برای بعضی ها تو بازی ها latency شون میره بالا ولی اگه به adsl ربط داشته باشه صبانت عالیه چون برا من همیشه زیر ۳۰ یه!!!(تو کانتر)
شبای صبانت هم شل کن سفت کن داره به طور معمول من شبی ۵۰۰ مگابایت میتونم دانلود کنم(سرعت دقیقشو نمیدونم چون من میگیرم میخوابم صبح بیدار میشم میبینم انقدر دانلود شده!) ولی بعضی وقتا هم میبینم فقط ۲۰ مگابایت دانلود شده!(البته این اتفاق شاید به خاطره ماه رمضون باشه!؟)
راستی یکی از دوستام هم باباش تو مخابرات کار میکنه و اون یکی دوستم با پارتی بابای اون تونست adsl مخابرات بگیره در غیر اینصورت باید یه سه چار ماهی تو صف وای میستاد . اینو گفتم که بدونید مملکته ما چیه!
راستی من تو تهران منطقه مخابراتیه پیام نور زندگی میکنم!
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
  • روش استفاده از منابع را یاد بگیرید
به به دوستان چه دل پری دارن
خوب معلوم اینترنت ایران بیشتر از این نمیشه وقتی مسئول ISP گوسفند میفروشه و میاد ISP می زنه همین میشه دیگه
اما خوب باید حقیقت رو هم گفت دوستانی که گرگان زندکی میکنند باید با isp پارس آشنا باشند بنظرم بسیار عالیه نه سرعت بالا میده نه حجم بالا اما همون چیزی رو که توی قرارداد ذکر کرده به بهترین صورت میده ما ۵روز دانلود داشتم بصورت مداوم حتی ۱دقیقه هم افت نداشت 

اما عوضش توی شهر خودمون شیروان چیزی فرا تر از افتضاح   اگه اینترنت وصل باشه عجیب

کلا اگر اینترنت درست و حسابی میخوایید  چارش ۱دیش  ۱کارت دی وی بی  ۱ اکانت=< اینترنت با سرعت بالا و کیفیت توپ   

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
من از شاتل استفاده می کنم و راضی ام. البته من تحقیق کرده بودم وبعد شاتل رو انتخاب کردم. هیچ وقت سرعتش کم نمی شه + برای مناسبتها امکانات خوبی می ذاره. مثلا:
علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دوره­ی زمانی 9 مرداد تا 27 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركت‌هاي شاتل براي دوره‌ي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه مي‌توانيد از آن در دوره‌ي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد

کلا اگر اینترنت درست و حسابی میخوایید  چارش ۱دیش  ۱کارت دی وی بی  ۱ اکانت=< اینترنت با سرعت بالا و کیفیت توپ   

آی گفتی ! مدتیه تو فکرشم  :-k

آفلاین M.S.R

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
سلام
من برای شرکت از شاتل سرویس eco512-1 را برای 15 ماه استفاده کردم. (ماه به ماه شارژ می کردم .) خوبه سرعت دانلود هم 64 است.
الان هم سروریسم را تبدیل کردم به eco512-12 یکساله. شبانه هم از 1 تا 7 صبح است. الان حدوده 2 ماه است که اولین کامیپوتر خودم را که الان 11 سالشه :d را برای دانلود شبانه برنامه ریزی کردم. ( برنامه هایی که روش نصبه : ویندوز ایکس پی - گوگل کروم - idm - team viewer host) با دست کاری بایوس هم یک کاری کردم که اگر برق رفت به صورت خودکار بعد از وصل شدن برق روشن شود. ( فقط برق و کابل شبکه به ان وصله.)
الان هر شب 1200 مگ دانلود دارم.
خونه ما هم اصلا ای دی اس ال نمی دهند . پیش شماره 263 اصفهان.  ](*,) و دارم از gprs ایرانسل استفاده می کنم.

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
از اوله این تاپیک رو خوندم کسی درباره آسیاتک چیزی نگفته بود ولی من ۵۱۲ آسیاتک دارم. خونمونم غربه تهرانه و از سرویسش راضیم البته از انتخابات تاکنون همه اشکالاتش دوچندان شده، هر وقتم زنگ میزنی جواب میدن مشکله ما نیست از مخابراته. البته اینم بگم که اگر یک جستجو ساده تو اینترنت بکنید همه ازش بد گفتن (شایدم خیلی بد باشه من ندونم چون تاحالا سرویسه دیگه‌ای رو امتحان نکردم)
از مزیت هاش اینکه شب ها از ساعته ۱ تا ۷ صبح مجانیه و قعطی هم تقریبا نداره. البته سرعتش هم بالای ۷۰ هست. یکی از نزدیک ترین دوستام بهم قول داده اگه شرکتی (به جز پارس آنلاین) تو منطقشون اینترنت بده برای همیشه ویندوز رو ترک میکنه. از همتون خواهش میکنم راهنماییش کنید یک شرکتی پیدا بکنه. ۴ شماره اولش: ۲۲۷۶ (متاسفانه به جز پارس آنلاین منم هر چی گشتم کسی پیدا نکردم)
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
به نظر من این بحث ها بیخوده چون همشون مثل همن.