حدود یک ساله که وارد فضای زیبای گنو/لینوکس شدم. دلیل اصلی من برای ورود به این فضا جامعه کاربری فوقالعاده اش بود که بدون هیچ چشم داشتی کمک میکنند. جادی، دانیال بهزادی، علیرضا امیرصمیمی و سایر دوستان این انجمن خیلی برای من الگو بودند و به طور غیر مستقیم خیلی ازشون یاد گرفتم و فهمیدم دنیای نرمافزار آزاد چقدر زیباست.
چند تا دلیل اصلی برای موندنم تو این فضا دارم:
1. جامعه کاربری با حال.
2. به عنوان کاربر (سابق) ویندوز باید اعتراف کنم گنو/لینوکس دارای تجربه کاربری بهتریه و پس از تجربه توزیعهای مختلف برگشتن به فضای ویندوز سخته (یک بار ویندوز نصب کردم ولی 1 ساعت طول نکشید پاکش کردم).
3. چقدر محیط ترمینال خوبه!!!
4. برای برنامه نویسی، این محیط فوقالعاده است، ادیتورهای متنیش خوش دست ترند (نمی دونم چرا؟).
5. پول اضافی واسه آنتی ویروس ندارم
.
6. تنوع فوقالعادهای داره (چه در انتخاب توزیع، چه در انتخاب میز کار و مدیر پنجره و ...)
با وجود این که با نرمافزارهای تخصصی ( مثل CST Studio) کار میکنم که نمونه اش تو گنو/لینوکس نیست، با این حال به جای تحلیل نرم افزاری، حاضرم خودم شخصا کد بنویسم و روشهای عددی یاد بگیرم ولی به سمت نرمافزارهای ویندوزی نرم. تا حدی هم البته موفق بودم و نیازم رو تا حد امکان برطرف کردم.
در کل باید بگم ویندوز، سیستم عامل بدی نیست، ولی توزیعهای گنو/لینوکس حس بهتری به کاربر میدن که تو ویندوز قابل تجربه نیست و هنوز دلیل خاصی پیدا نکردم که برگردم به ویندوز.