0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: mamadism در 05 تیر 1400، 01:57 بظنقلقول از: sameet در 05 تیر 1400، 11:48 قظمن از مانجارو استفاده میکنم !بیشتر دلم میخواد ارچ لینوکسو تجربه کنم ولی چون تازه واردم گفتم از همین اوبونتو و دبیان استفاده کنمچون اینجور که فهمیدم فرمان ها توی هر توزیع متفاوتهمانجارو تقریبا همون ارچه ! مدیر بستش ! بروز بودنش و ...
نقلقول از: sameet در 05 تیر 1400، 11:48 قظمن از مانجارو استفاده میکنم !بیشتر دلم میخواد ارچ لینوکسو تجربه کنم ولی چون تازه واردم گفتم از همین اوبونتو و دبیان استفاده کنمچون اینجور که فهمیدم فرمان ها توی هر توزیع متفاوته
من از مانجارو استفاده میکنم !
نقلقول از: sameet در 05 تیر 1400، 02:12 بظنقلقول از: mamadism در 05 تیر 1400، 01:57 بظنقلقول از: sameet در 05 تیر 1400، 11:48 قظمن از مانجارو استفاده میکنم !بیشتر دلم میخواد ارچ لینوکسو تجربه کنم ولی چون تازه واردم گفتم از همین اوبونتو و دبیان استفاده کنمچون اینجور که فهمیدم فرمان ها توی هر توزیع متفاوتهمانجارو تقریبا همون ارچه ! مدیر بستش ! بروز بودنش و ... به امید خدا حتما بعد از ابونتو باش کار میکنم ممنون
نقلقول از: Dragon- در 03 تیر 1400، 11:46 بظبه نظرم اگه برید روی bullseye بهتره. چون نرمافزارها جدیدتره.پایداریش چطوره
به نظرم اگه برید روی bullseye بهتره. چون نرمافزارها جدیدتره.
نقلقول از: mamadism در 05 تیر 1400، 02:15 بظنقلقول از: sameet در 05 تیر 1400، 02:12 بظنقلقول از: mamadism در 05 تیر 1400، 01:57 بظنقلقول از: sameet در 05 تیر 1400، 11:48 قظمن از مانجارو استفاده میکنم !بیشتر دلم میخواد ارچ لینوکسو تجربه کنم ولی چون تازه واردم گفتم از همین اوبونتو و دبیان استفاده کنمچون اینجور که فهمیدم فرمان ها توی هر توزیع متفاوتهمانجارو تقریبا همون ارچه ! مدیر بستش ! بروز بودنش و ... به امید خدا حتما بعد از ابونتو باش کار میکنم ممنونمن الان دبیان ندارم ولی میتونی از دبیان unstable یا testing استفاده کنی که من هردوش مخصوصا unstable به مدت زیادی استفاده کردم خوب بودش.. اوبونتو هم بد نیست ولی فک نمیکنم به دبیان به چشم یه چیز قدیمی نگاه کنیم خوب باشه، احتمالا نسخه پایدارش برای کارهای سرور و.. بیشتر به کار بیاد ولی من بدردم نخورد(قدیمی بود) و unstable استفاده میکردم..
نقلقول از: mamadism در 05 تیر 1400، 11:41 قظنقلقول از: Dragon- در 03 تیر 1400، 11:46 بظبه نظرم اگه برید روی bullseye بهتره. چون نرمافزارها جدیدتره.پایداریش چطورهخوبه. من الان دارم از اون استفاده میکنم. چون فریز شده، بستهای به اون اضافه یا پاک نمیشه. فقط نسخه بستهها ارتقا پیدا میکنه تا زمانی که تبدیل به نسخه پایدار بعدی دبیان بشه. فکر کنم تا چند ماه تبدیل به نسخه پایدار بشه. بعد از اون، نسخه بستهها خیلی کم ارتقا پیدا میکنه و اگه به نسخه جدید برنامهها نیاز پیدا کنید، احتمالا باید از مخزن backport دریافتشون کنید.