حقیقتا ویندوز قدرتمند تر از قبل شده
هم از نظر محصولات بازار غالب شده
هم رابطش رو داره توسعه میده
بنظرم داره بهتر میشه (ناامن بودن اطلاعات و اینچیزارو قبول دارم)
درسته بهتر شده بعضی جا ها
ببین حقیقتا لینوکس نتونسته توی بحث بازار ماکروسافتو شکست بده
فکر میکنم علت اصلی برتریش بر لینوکس (توی بازار جهانی) ساده تر بودن رابط کاربریش و مناسب بودنش برای افرادمبتدیه
دلیل اصلی اینکه لینوکس نتونسته شکستش بده(در بحث بازار) حرفه ای تر بودنه لینوکسه
فرض کنین یه برنامه هست که توی سافت وار سنتر نیست و یک ادم مبتدی هستید
چقدر سخت میشه نصبش ؟ به خودتون نگاه نکنین که برای من کاری نداره یادگرفتنش ادم تا ادم فرق داره
رابط کاربری لینوکس قشنگه اما کار با لینوکس حرفه ای تره تا ویندوز و محصولاتش هم کمتره نسبت به ویندوز (مثلا بازی)
من خودم خیلی لینوکس رو بیشتر دوست دارم اما چه کنم وقتی استاد میگ برنامه ویندوزی متلب و اتوکد و اس اس پی اس و اینا رو استفاده کن یا یوبی سافت (مثلا) نمیاد برای لینوکس بازی بسازه !
حقیقتا لینوکس میتونه خیلی راحت ویندوزو بزنه کنار فقط یکی تبلیغ لازمه و دیگری ساده تر کردن برخی کارها
کاملا مخالفم کاملا کار با ویندوزد بسیار سخت تره و هدف گنو لینوکس اصلا شکست ویندوزد نیست که هیچ نیازی به هرفه ای بودن هم نیست خود من دو ساله اینجا هستم غقط چنتا دستور کاربردی بلدم اون هم کم پیش میار لازمم بشه
کی گفته نصب نرم افزار سخته یا میری گرافیکی نصب میکنی یا چهار کلمه مینویسی میشینی برات نصب میکنه این خیلی ادم حرفه ای میخواد ؟ از این ساده تر ولی تو ویندوزد
میگردی برنامه رو از اینترنت دانلود میکنی بعد میری تو فایل ها بازش میکنی باید انتی ویروست خاموش باشه بعدی بعدی مکان نصب رو میزاری بعدی بعدی و باز هم بعدی هالا دوباره میری تو فایل دانلودی فایل کرک رو میزاری تو مکان نصب برنامه رو اجرا میکنی و..... این سادس الان ؟
دیگه چی سخته؟
ما نیازی هم به کنار زدن ویندوزد نداریم