یک سوال چرا تو انجمن درباره فندقشکن میشه بحث کرد ؟
قانون اول انجمن
شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچگونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل، منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت
حالا شما نشنیده بگیر
خیلی چیزا فیلتره ولی خود صداسیما که میشه گفت ملی هستش توییت های ملت از توییتر میخونه
خب توییتر چیه؟(فیلتر) اگه اینطور حساب کنیم تور و... همه اینا باید ممنوع بشه /: (چه چیز سمی میشه) ولی خب بیخیالش اکثرا خودشونم میدونن مردم میرن و اصن بعضیاش فیلتر کردن بخاطر یه دلیلی ولی دیگ مهم نیس براشون ولی انگار فقط دکمه فیلتر کار میکنه و دکمه رفع فیلترشون خرابه
کاش انقد حدااقل الکی فیلتر نمیشدن چیزا..
مثلا پابجی گرفتن فیلتر کردن من خودم بازی نمیکنم زیاد ولی یعنی چی؟ چون یکی نمیفهمه و اشتباهی انجام میده داخلش یا پولش هدر میده یا هرچی به ما چه ربطی داره که از همه جا پابجی حذف میکنن؟! مثل اینه بگیم آقا کارت بانکی من هک شد رفتم یه سایتی.. بگن کل کارت های بانکی ببندید دیگه نشه خرید اینترنتی کرد!
یکم دیدشون باید کلی تر بشه.. که انشاالله یکم بهتر میشه این روند و یکم مارو هم در نظر بگیرن..
ولی به هرحال فکر نمیکنم از حرف زدن درمورد تور یا فیلتر شکن اشکال داشته باشه یا حداقل نباید داشته باشه! وقتی کل مسئولین توی پیام رسان های فیلتر شده هست!(شایدم با ما حرف نمیزنن ولی فارسی!!)