۱- در اینصورت /boot/ و /home/ جز روت حساب میشن. برای swap هم میشه بعد از نصب یه swap file ساخت. اصلا بدون swap هم میشه. در کمترین حالت، شما فقط یه جایی برای / لازم دارید. بقیه رو میتونید بسازید، میتونید هم نسازید.
۳. یعنی بعد از نصب، ایجاد بقیه پارتیشن ها قابل انجامه؟
۲- اول اون پارتیشنی که برای /boot/ ساختید رو پاک کنید. بعدش توی اون فضای خالی یه پارتیشن جدید بسازید. فقط توی اون منویی که باز میشه، یهجایی هست که بین logical و primary انتخاب میکنید، اونو بزارید روی logical اینجوری خودش یه پارتیشن توسعه یافته میسازه و داخلش یه پارتیشن منطقی. mount point و بقیه چیزهای اون پارتیشت رو بر حسب نیاز تنظیم کنید.
و اگه فضایی باقی موند، پارتیشنهای دیگه رو بسازید.
ولی از اونجایی که فقط 55GiB تخصیص دادید، بهتره که /home/ و / رو جدا نکنید. بهتره حدود 4GiB به swap بدید و بقیه رو به /
۲. به محض اینکه یک پارتیشن بسازم (از هر نوعی) فضایی که free space بوده به unusable تبدیل میشه و دیگه ازش نمیتونم هیچ پارتیشنی درست کنم. فرقی نداره logic یا primary با هر انتخاب دیگه ای. یعنی فقط میتونم یک پارتیشن بسازم. به عبارتی نمیتونم swap و / رو جدا کنم.
۳- توی صفحهی نصب، یه گزینه میاره که نوشته install alongside windows چرا اون رو انتخاب نمیکنید، اینجوری خودش کارهای پارتیشنبندی و فرمت رو انجام میده و کار شما خیلی راحتتر میشه.
۳. بررسی کردم. با چنین خطایی بر میخورم:
باید پارتیشنی رو پاک کنم؟(با توجه به اینکه ۳ پارتیشن از ویندوز و یک پارتیشن هم که free space وجود داره)