0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt install anbox
تصویر رو با انتخاب های اختیاری بیشتر ... اپلود کنید یا سایت هایی که با جستجو کلمه «اپلود عکس» میاد اپیود کنید و لینکش رو با قسمت عکس در قسمت ارسال پیام بزارید چون من این برنامه رو ندارم و تصویر رو نمیتونم ببینم
از توی ترمینال اجرا کنید ببینید حطا یا هشداری داره؟
anbox launch
[ 2021-07-01 14:55:43] [launch.cpp:169@operator()] The intent you provided is invalid. Please provide a correct launch intent.[ 2021-07-01 14:55:43] [launch.cpp:170@operator()] For example to launch the application manager, run:[ 2021-07-01 14:55:43] [launch.cpp:171@operator()] $ anbox launch --package=org.anbox.appmgr --component=org.anbox.appmgr.AppViewActivity
anbox launch --package=org.anbox.appmgr --component=org.anbox.appmgr.AppViewActivity
این دستور رو گفته بزنید زدید؟کد: [انتخاب]anbox launch --package=org.anbox.appmgr --component=org.anbox.appmgr.AppViewActivity
[ 2021-07-01 15:04:31] [daemon.cpp:61@Run] Application manager service is not running yet
نقلقول از: Mehr32 در 10 تیر 1400، 07:16 بظتصویر رو با انتخاب های اختیاری بیشتر ... اپلود کنید یا سایت هایی که با جستجو کلمه «اپلود عکس» میاد اپیود کنید و لینکش رو با قسمت عکس در قسمت ارسال پیام بزارید چون من این برنامه رو ندارم و تصویر رو نمیتونم ببینملازم نیست برنامه رو داشته باشید. میتونید توی مرورگر هم ببینید. لینک رو در مرورگر باز کنید
نقلقول از: Reza Hosseinzadeh در 10 تیر 1400، 07:20 بظنقلقول از: Mehr32 در 10 تیر 1400، 07:16 بظتصویر رو با انتخاب های اختیاری بیشتر ... اپلود کنید یا سایت هایی که با جستجو کلمه «اپلود عکس» میاد اپیود کنید و لینکش رو با قسمت عکس در قسمت ارسال پیام بزارید چون من این برنامه رو ندارم و تصویر رو نمیتونم ببینملازم نیست برنامه رو داشته باشید. میتونید توی مرورگر هم ببینید. لینک رو در مرورگر باز کنیددوست عزیز anbox با یک کرنل مدل کار میکنه این الآن یک رابط اتصال به انباکسه ولی کرنلش نیست. متاسفانه کرنل dkms ان باکس با نسخه های بالاتر از ۵.۱۰ لینوکس کار نمیکنه
نقلقول از: mobin1387 در 10 تیر 1400، 07:42 بظنقلقول از: Reza Hosseinzadeh در 10 تیر 1400، 07:20 بظنقلقول از: Mehr32 در 10 تیر 1400، 07:16 بظتصویر رو با انتخاب های اختیاری بیشتر ... اپلود کنید یا سایت هایی که با جستجو کلمه «اپلود عکس» میاد اپیود کنید و لینکش رو با قسمت عکس در قسمت ارسال پیام بزارید چون من این برنامه رو ندارم و تصویر رو نمیتونم ببینملازم نیست برنامه رو داشته باشید. میتونید توی مرورگر هم ببینید. لینک رو در مرورگر باز کنیددوست عزیز anbox با یک کرنل مدل کار میکنه این الآن یک رابط اتصال به انباکسه ولی کرنلش نیست. متاسفانه کرنل dkms ان باکس با نسخه های بالاتر از ۵.۱۰ لینوکس کار نمیکنهالآن نمیشه نصب کرد؟
نقلقول از: Reza Hosseinzadeh در 10 تیر 1400، 07:44 بظنقلقول از: mobin1387 در 10 تیر 1400، 07:42 بظنقلقول از: Reza Hosseinzadeh در 10 تیر 1400، 07:20 بظنقلقول از: Mehr32 در 10 تیر 1400، 07:16 بظتصویر رو با انتخاب های اختیاری بیشتر ... اپلود کنید یا سایت هایی که با جستجو کلمه «اپلود عکس» میاد اپیود کنید و لینکش رو با قسمت عکس در قسمت ارسال پیام بزارید چون من این برنامه رو ندارم و تصویر رو نمیتونم ببینملازم نیست برنامه رو داشته باشید. میتونید توی مرورگر هم ببینید. لینک رو در مرورگر باز کنیددوست عزیز anbox با یک کرنل مدل کار میکنه این الآن یک رابط اتصال به انباکسه ولی کرنلش نیست. متاسفانه کرنل dkms ان باکس با نسخه های بالاتر از ۵.۱۰ لینوکس کار نمیکنهالآن نمیشه نصب کرد؟من فقط یه جا خوندم برای دوتا ماژول ashmem_linux , binder_linux که در کرنل ۵٫۴ به بعد مشکل داره (به دلیل امنیتی) . باید کرنل رو از سورس با فعال کردن این دو ماژول بیلد کرد. از سورس حداقل من که نمی تونم با این cpu که دارم این کارو بکنم شما انجام دادی نتیجه اش رو بگو
فکر کنم اگه کرنل رو خودتون کامپایل کنید، secure boot نزاره که اون کرنل لود بشه. در اونصورت خودتون باید کرنل رو امضا کنید و موقع بوت هم با mok، کلید عمومی یا هش مربوطه رو اضافه کنید.