این که چیزی نیست. وزیر ارتباطات دوم احمدینژاد که کارش باید همین باشه، در روز معارفه گفته بود وضعیت اینترنت کشور خیلی بده. من نگاهی کردم و دیدم داریم اینقدر اینترنت وارد کشور میکنیم. برنامهٔ من اینه که ابتدا در اینترنت به خودکفایی برسیم و بعد با صادرات اینترنت، برای کشور ارزآوری کنیم.
باور کن چند ثانیه مبهوت به گوشه اتاق زل زدم ناخودآگاه و نمیدونم چرا همش سیب زمینی میومد تو ذهنم !
موضوع اینجاست که حاکمان جهان سالها پیش تصمیم گرفتن زنجیر رو از دست و پای برده هاشون باز کنن و اونو به ذهنشون بزنن تا اینطوری برده ها هیچ وقت نفهمن که زندانی هستن . این آدمهایی که معنی آزادی رو نمی فهمن به خاطر این دسیسه هست چون ذهن هاشون در زنجیر عقاید پوچ و پوشالی هست و از وقتی به دنیا اومدن هیچ تصویری از آزادی در ذهنشون ندارن تقصیری ندارن باید بیدارشون کرد و این کار سختیه
کاملا درسته و منم از همین خستم ، خودم و میبینم که یه کاربر معمولی کامپیوترم و به حق و آزادیهای شخصی خودم علاقه دارم ، بعد مقایسش میکنم با کاری که کورش کبیر برای حقوق و آزادی مردم کرده ، میبینم که سرزمینش امروز به این روز افتاده ، اونوقته که نامید میشم از تلاش ، نتیجه پادشاهی آزاد این شد ، نتیجه جروبحث روزانه من با کسایی که وقتی KDE روی لپتاپم و میبینن ازم میپرسن "ویندوزت لینوکسه!؟" چی میخواد بشه !
مدام این سوال و توی ذهنم میاره که آیا ارزش داره براش وقت و انرژی و تمرکزم رو بزارم ؟ یا خودم و بزنم به کوچه اونوری و برم دنبال زندگی زیرپوستی خودم !
دقیقا درد بدی
بعضیا قابلیت های گنو/لینوکس دیدن خوششون اومد ولی بازم نتونستن محدودیتش(برنامه ویندوزی) بزارن کنار و استفاده کنن..
بعضیا هم که کلا مارو فرقه میدونن |: میگه تو تعصب داری خب ویندوز برو داخلش مگه چته تعصبی دیگه ولی هیچوقت درک نمیکنن چرا دوست ندارم ویندوز استفاده کنم و... البته برام مهم نیس حالا فکر کنن اونا زرنگه هستن و ویندوز پر قابلیت استفاده میکنن منم تعصب دارم رو لینوکس! هرچند bsd هم اگه خوب بود میرفتم و تعصبی به لینوکس ندارم...
ولی واقعا همینه هیچوقت درک نمیکنن آقا همین لینوکسی هم که الان هست تلاش من تو و دیگران حالا من سنم نمیرسه ولی اون زمان قدیم اگه همین تعداد کم از این ها حمایت نمیکردن چی میشد؟ میگفتن میخوای رو سیستم چیز نصب کنی؟ ویندوز یا مک با درایور انحصاری و بدون هیچ حق انتخابی.. دیگه مایی وجود نداره بگیم از گوگل خوشمون نمیاد باید فقط میگفتیم چشم یا اینکه کلا تکنولوژی بزاریم کنار!
هرچند بقیه براشون مهم نیس ولی واقعا فاجعه هست و اگه واقعا این انحصار بزرگتر بزرگتر بشه مخصوصا تو دنیایی که همه چی داره رو به خودکار شدن و... میره
فقط میتونم بگم امیدوارم درکشون برسه...
سیستم عامل یا ابزاری که استفاده میکنیم مثل ماشین های خودکار و هرچی باید آزاد باشه یعنی استفاده نکنیم چیزی جز آزاد حداقل در این موارد...