سلام
۱-شما به چند نفر رو تونستید فلسفه نرم افزار ازاد رو یاد بدید و بگید کرک با دزدی فرق نداره ؟ اشنا کردن هم حساب میشه
۲-چند نفر بهانه پیدا نکردند ؟
۳-چند نفر پیدا کردند ؟که مثلا بگن نه همه کرک می کنن پس ما هم می کنیم !! یا چرا پس همه ویندوزد دارن ؟!! و...
۴-چطو بهشون جواب دادید ؟ (من راه حل خیلی منطقی دارم : با مشت )
۵- با این افراد چه کار باید کرد ؟
۶-چطور میشه این فرهنگ رو جا انداخت ؟
۱- به ۳ نفر
۲- همشون
۳- ۰ نفر
۴- نیازی نبود
۵- اول باید ببینید که این آدم اصلا با دزدی مشکل دارن یا نه؟ اگه نداشتن که بیخیالشون شید چون بفهمن دزدی با کرک فرقی نداره بازم به کارشون ادامه میدن
اگه داشتن باید بهشون توضیح بدین که کرک در واقع یعنی استفاده غیر قانونی و غیر اخلاقی از نرم افزار! و باید با دقت به سوالاتشون جواب بدید
۶- ببنید اگه شما بیایید و به مرد میانسال ۴۰ ساله ای که داره از ویندوز برای کار هاش استفاده میکنه بگید از لینوکس استفاده کنه یا نمیتونید قانع اش کنید یا اگر هم بتونید بازم براش سخته که عادات ویندوزی رو کنار بزاره و اون هارو دگرگون کنه. پس ما باید یک کسی رو پیدا کنیم که زیاد به ویندوز عادت نکرده، بهترین گروه کیان؟ نوجوانان!
ببنید من معتقدم که باید سیستم آموزش رایانه در سیستم آموزش کشور تغییر کنه (بماند که باید سیستم آموزشی کشور رو باید منفجر کنیم و دوباره بسازیم). یعنی ما باید اول یک درس با عنوان آموزش رایانه بسازیم، و باید درس ها به چهار گروه تقسیم شوند
۱- درس های ضروری نوبت اول
۱-۱ آشنایی مختصر با قطعات یک رایانه
۱-۲ آشنایی جزیی با معماری های رایانه (مانند x86 arm powerpc)
۱-۳ آشنایی جزیی با کد ماشین و اسمبلی و زبان های برنامه نویسی ساده و سطح بالا
۱-۴ آشنایی با سیستم عامل ها و نرم افزار آزاد و متن بسته
۱-۵ حق تکثیر در نرم افزار
۲- درس های اختیاری نوبت اول (برای مطالعه)
نکته اسم های بهتری پیدا نکردم
۲-۱ در باب نرم افزار های آزاد و متن بسته
۲-۲ آشنایی با دستورعمل های RISC و CISC
۲-۳ هسته، کرنل و فضای کاربری
۲-۴ میان افزار ها و گرداننده های سخت افزار
۳- درس های ضروری نوبت دوم
۳-۱ آشنایی با لینوکس و گنو
۳-۲ آشنایی با tty
۳-۳ آشنایی با xorg
۳-۴ انجام کار های روزمره با لینوکس
۴- فعالیت های اختیاری نوبت دوم (برای مطالعه)
۴-۱ دیگر سیستم عامل های آزاد و متن باز
۴-۲ مدیریت نسخه در برنامه نویسی
۴-۳ زبان های برنامه نویسی سطح میانی و سطح پایین
۵- گردآوران و منابع